Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Languota Dereko Lamo suknelė: kas dėvėjo geriau?

Dvi vienos suknelės interpretacijos. Ką manote?
Kairėje: tatuiruočių meistrė Kat Von D, dešinėje: aktorė Kristen Stewart.
Kairėje: tatuiruočių meistrė Kat Von D, dešinėje: aktorė Kristen Stewart. / „Scanpix“ nuotr.

 

▼ Kas ji? Kristen Stewart.

Kada? Pernai metų gegužę.

 

Jei dar negirdėjote apie ją... JAV aktorė Kristen Stewart – dvidešimt trejų metų kino žvaigždė, geriausiai žinoma už savo vaidmenis serijoje filmų apie vampyrus (taip, Kristen – ta pati išbalusi Bela Svan). Ji teigia, kad niekad nenorėjo būti įžymi, tačiau įsiliejusi į aktorystės pasaulį nuo aštuonerių, mergina puikiai sukasi jame iki šiol.

Filmo „Snieguolė ir medžiotojas“ premjeros vakarui Vokietijoje Kristen pasirinko midi ilgio, kelius dengiančią Dereko Lamo suknelę, ją priderinusi prie juodų smailėjančių aukštakulnių ir sukeltų plaukų šukuosenos.

 

Scanpix nuotr. / Kristen Stewart Berlyne
Scanpix nuotr. / Kristen Stewart Berlyne

 

▼ Kas ji? Kat Von D.

Kada? Šių metų vasarį.

 

Jei dar negirdėjote apie ją... Kat Von D, arba Kat Von Drachenberg – trisdešimt vienerių meksikietė, išgarsėjusi po amerikiečių realybės šou „Los Andželo tušas“ (LA Ink) sezonų. Neklystate, jei manote, kad jos pavardė visai neskamba meksikietiškai – moteris kilusi iš vokiečių, italų ir ispanų giminių. Jos amatas – tatuiruočių meistrė, tačiau nevengia ir televizijos, kino, be to, yra tapusi net video žaidimo heroje.

 

Į 55-uosius Grammy apdovanojimus Los Andžele Kat atvyko pasipuošusi elegantiška languota Dereko Lamo suknele. Priešingai nei Kristen, Kat Von D moterišką įvaizdį paaštrino dar labiau ir suteikė jam fatališką prieskonį – ryškios lūpos, ryškios basutės, palaidi banguoti plaukai ir, žinoma, vizitinė Kat kortelė – tatuiruotos kojos.

 

Scanpix nuotr. / Kat Von D Kalifornijoje. Nuotraukoje kairėje moteris  su žinomu elektroninės muzikos atlikėju Deadmau5.
Scanpix nuotr. / Kat Von D Kalifornijoje. Nuotraukoje kairėje moteris – su žinomu elektroninės muzikos atlikėju Deadmau5.

 

 

O dabar... bandome dėvėti ir pačios!

 

Sakote, kam jau kam, tačiau jums langučiai netinka? Jei langeliai vis dar primena taip nemėgtas mokyklines uniformas, pasižiūrėkime, kaip tokio audinio suknelę pritaikyti savo spintai siūlo dizaineriai. Garantuojame, ne tik pakeisite nuomonę, bet ir pasisemsite įkvėpimo savo rudens stiliui atnaujinti.

 

♦ Pilkšvas pasirinkimas

 

Izraelio ir amerikiečių šaknų turintis dizaineris Alber Elbaz – Paryžiaus mados namų Lanvin kūrybinis vairuotojas. Nuotraukoje apačioje matome jo suknelę su akcentuotu liemeniu ir dailiai krentančiais raukiniais. Dizaineris rudeniui siūlo „vamp“ įvaizdį – savo suknelę galite derinti prie trumpo puspalčio (ar liemenės), akcentuoti taliją dirželiu, o lūpas paryškinti tamsiu, raudonai rudu atspalviu.

 

Scanpix ir net-a-porter.com nuotr. / Ia kairės: manekenė Paryžiaus mados savaitėje demonstruoja 2013 / 2014 m. rudens / žiemos kolekciją; parduotuvės katalogo modelis.
Scanpix ir net-a-porter.com nuotr. / Iš kairės: manekenė Paryžiaus mados savaitėje demonstruoja 2013 / 2014 m. rudens / žiemos kolekciją; parduotuvės katalogo modelis.

 

♦ Intensyvi mėlyna

 

Tikriausiai žinote, kad daugiausiai žmonių pasaulyje statistikos apklausose pripažįsta, kad mėlyna – mėgstamiausia jų spalva. Nesvarbu, koks tai atspalvis – ultramarino, tamsaus ir šalto rašalo ar duslus vandenyno gilumos tonas bebūtų – mėlyna veikia raminamai ir pozityviai. Nenuostabu, kad ši spalva daugumos mūsų garderobe – taip pat neretas svečias. Konservatyviai uždara, tačiau valiūkiškai prigludusi suknelė, aptempta, figūrą išryškinanti suknia ar retro užuominomis žaidžiantis varpelio siluetas – taip ir maga su tokiu drabužiu eiti tiek į darbą, tiek į vakarėlį...

 

shopbop.com, mytheresa.com ir neimanmarcus.com nuotr. / Ia kairės: medvilninė Marc by Marc Jacobs suknelė; vilnos bei ailko Victoria Beckham suknelė; berankovė Nanette Lepore suknelė.
shopbop.com, mytheresa.com ir neimanmarcus.com nuotr. / Iš kairės: medvilninė Marc by Marc Jacobs suknelė; vilnos bei šilko Victoria Beckham suknelė; berankovė Nanette Lepore suknelė.

 

♦ Burgundiška spalva

 

Sekame šiandienos mados dvikovos nuotraukų herojų pavyzdžiu. Jei ugninga raudona ir neskirta dėvėti bet kokiam charakterio tipui, tai tamsų raudonos atspalvį įvaldyti turėtų sugebėti beveik kiekviena! Tokia raudona – puikiai atkreipianti dėmesį, išlaikys savo šiltą toną, tačiau nebebus tokia agresyvi. Be to, ją visuomet galima dar labiau „užmaskuoti“, ant pečių užsimetus tamsų švarkelį.

 

asos.com, ssense.com ir luisaviaroma.com nuotr. / Ia kairės: stambiais langeliais puoata trikotažinė Asos suknelė; pereinamų spalvų Alexander McQueen suknelė; vilnonė Fausto Puglisi suknelė.
asos.com, ssense.com ir luisaviaroma.com nuotr. / Iš kairės: stambiais langeliais puošta trikotažinė Asos suknelė; pereinamų spalvų Alexander McQueen suknelė; vilnonė Fausto Puglisi suknelė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius