-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madingiausi sezono megztiniai. Vertiname kartu!

Be prabangiais ir madingais staiga tapusių sportinių džemperių, šį sezoną dominuojančių batų su aukštomis platformomis, kailio ir odos gausos, šis ruduo pažėrė ir nemažai naujų megztinių stilių. Megztas virbalais ar specialia mašina, asimetriškas ir patrumpintas, šiltas ir pūkuotas ar lengvas kaip pūkas... Išrinkome madingiausius ir ryškiausius sezono sprendimus. Ar atsidurs jie jūsų spintose?
Mergina su megztiniu
Mergina su megztiniu / Shutterstock nuotr.
Temos: 2 Megztinis Mada

► Burgundiško vyno spalva

Tamsaus vyno spalva – rudens atspalvių lyderė, pagyvinanti tamsias darganas. Šis tonas – fatališkas, aistringas, labai moteriškas, bet santūrus. Priderintas prie šviesių džinsų burgundiškas raudonis sukurs nepriekaištingą kasdienį įvaizdį, o dėvimas prie sodriai pilkų ir kitų tamsių atspalvių ar pastelių, puikiai tiks vakaro elegancijai.

Iš kairės: Rag & Bone megztinis iš asos.com ir patrumpinto silueto megztinis iš dailylook.com.
Iš kairės: Rag&Bone megztinis iš asos.com ir patrumpinto silueto megztinis iš dailylook.com

Trumpas ir ryškus

Ar įprasti tradiciniai megztiniai atrodo pernelyg santūrūs ir tvarkingi? O gal iš viso baidotės megztinių ir atvėsus mieliau sluoksniuojate drabužius? Megztinis gali įtikti kiekvienos skoniui, tereikia atrasti savąjį variantą. Pamėginkite pažaisti mados žaidimą ir išbandyti naują eksperimentą, pavyzdžiui, trumpo ir ryškaus megztinio ir kelnių aukštu liemeniu arba pieštuko formos sijono derinį. Jei ryškios spalvos nevilioja, puikiai tiks ir neutralūs smėlio tonai arba šį rudenį taip madingos mėtinės ir rausvos pastelės.

Iš kairės į dešinę: trumpas mėtų tono megztinis iš threadsence.com, rožinis Faith Connection megztukas iš fartech.com, Forever21 megztinis iš forever21.com.

 

Iš kairės į dešinę: trumpas mėtų tono megztinis iš threadsence.com, rožinis Faith Connection megztukas iš fartech.com, Forever21 megztinis iš forever21.com

► Alyvuogių spalva ir kiauraraštis

Neutrali žalia, rusvai žalsva, samanų... Kaip bepavadinsite – toks tamsus žalios atspalvis šią žiemą net įvertintas spalvų palečių gamintojų ir tendencijų prognozuotojų Pantone (apie dešimt madingiausių šio sezono atspalvių plačiau galite skaityti čia). Ši spalva puiki tuo, kad nėra tokia nuobodi kaip pilka ar juoda, bet tinka beveik kiekvienai ir nesunkiai priderinama prie kone visų spintoje turimų drabužių. Dar viena sezono populiari naujovė, kurį verta išbandyti su tamsiai rusvai žalsva, – kiauraraščiu megztas megztinis.

Iš kairės: moherinis Thakoon megztinis iš modaoperandi.com. Viduryje ir dešinėje: Helmut Lang megztinis iš theoutnet.com.
Iš kairės: moherinis Thakoon megztinis iš modaoperandi.com. Viduryje ir dešinėje: Helmut Lang megztinis iš theoutnet.com

Padidinti matmenys

Tokius plačius ir nutįsusius megztinius, kuriuos anksčiau išsitraukdavome tik paspaudus didžiausiems šalčiams, kai išvaizda neberūpėdavo, arba nuvažiavusios į kaimą, dizaineriai keletą sezonų iš eilės sėkmingai siūlė siūlė, kol įsiūlė rinkai. Dabar oversized, arba padidintų matmenų, megztukas yra net tapęs stilingų merginų uniforma. Vilkėkite tokį prie aptemptų tiesių džinsų (arba originalaus sijono), megztinio priekį sukišusios į kelnes, o kraštą apačioje palikusios laisvai kabėti.

Iš kairės: Zara rudens katalogas iš zara.com. RRP megztinis geltonomis rankovėmis iš asos.com; Chinti and Parker tamsiai mėlynas megztinis iš net-a-porter.com.
Iš kairės: Zara rudens katalogas iš zara.com. RRP megztinis geltonomis rankovėmis iš asos.com; Chinti and Parker tamsiai mėlynas megztinis iš net-a-porter.com

► Atgal į vaikystę

Net tos, kurios minėjo, kad vaikiškomis aplikacijomis ar piešinėliais puoštų drabužių daugiau niekada nebenešios, šį sezoną gali ir pakeisti nuomonę. Mados pasaulyje vyksta įdomūs procesai, o vienas jų – masinis animacinių herojų vaizdavimas ant megztinių. Populiariausi? Žinoma, kad stirniukas Bembis, pasirodęs ant Givenchy podiumo, ir Kenzo megztinius puošiantis tigras!

Iš kairės: Givenchy džemperis iš ln-cc.com, Kenzo megztinis iš mytheresacom.
Iš kairės: Givenchy džemperis iš ln-cc.com, Kenzo megztinis iš mytheresacom

► Susagstomas arba surišamas

Mados žodyne vadinamas cardiganu, šis drabužis – vienas esminių spintos elementų. Jį nesunku nusivilkti, kai pasidaro karšta, be to, jis nedengia mėgstamos jūsų šilkinės palaidinės grožio žiemos metu. Rinkitės kiek platų ir laisvą megztuką – toks, priderintas prie gėlėtos romantiškos suknelės ir masyvių batų, kaip prognozuoja mados žurnalai, yra šio rudens stiliaus simbolis.

Iš kairės: Nasty Gal megztinis iš nastygal.com, ASOS megztinis iš asos.com, Isabel Marant kolekcija H&M tinklui (Lietuvoje nuo lapkričio 14 dienos) iš hm.com.
Iš kairės: Nasty Gal megztinis iš nastygal.com, ASOS megztinis iš asos.com, Isabel Marant kolekcija H&M tinklui (Lietuvoje nuo lapkričio 14 d.) iš hm.com

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius