-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Profesionalai žeria pastebėjimus, kokią suknelę rinktis išleistuvių proga

Vasara jau ne už kalnų, su ja ir vienos smagiausių bei laukiamiausių jaunimo švenčių. Taip, kalbame apie abiturientų išleistuves – šventę, kuri kiekvienai jaunai merginai asocijuojasi ne tik su mokyklos baigimu, bet ir su bene pirmosios tikros proginės suknelės pasirinkimu. Kaip teisingai išsirinkti suknelę šiai šventei ir ką renkantis derėtų pamiršti, jaunoms merginoms pataria profesionalai.
Karolina Toleikytė
Karolina Toleikytė / Pauliaus Stefanovičiaus nuotr.

Išleistuvėms – tik patogi avalynė

Šiuolaikiška, stilinga ir jaunatviška – taip specialistai apibūdintų svajonių išleistuvių suknelę. Gaivios šviesios spalvos, kokybiški audiniai, lengvi plazdantys ar tiesūs modeliai, dengiančios kelius ar iki kelių – tokį apdarą pasak stilistų, turėtų rinktis jaunos merginos.

Prie suknelės patariama derinti saikingą makiažą ir neįmantrią šukuoseną, subtilius aksesuarus. „Šią dieną merginą puošia ne tik tinkamai parinkta suknelė, bet ir jos jaunystė, natūralumas – tai, ką tiesiog privalu akcentuoti“, – teigia suknelių salono „Santa“ stilistai.

Pauliaus Stefanovičiaus nuotr./Karolina Toleikytė
Pauliaus Stefanovičiaus nuotr./Karolina Toleikytė

Be abejonės, ypač svarbi ir patogi avalynė. „Gerai pagalvokite, ar su pasakiškai gražiais, bet ypač aukšto kulno bateliais išbūsite iki pat šventės pabaigos. Verčiau rinktis patogesnio ar žemesnio kulno avalynę. Kitas variantas – aukštakulniais puoštis tik oficialioje renginio dalyje“, – pataria ekspertai.

Suknelės užduotis yra pabrėžti jūsų pranašumus ir paslėpti trūkumus.

Pamirškite konkurenciją ir juodą spalvą

Kalbėdami apie dažniausiai daromas klaidas renkantis suknelę stilistai išskiria jaunų merginų norą nustelbti savo drauges išleistuvių įvaizdžiu.

„Kiekvienai merginai primename, kad suknelės užduotis yra pabrėžti merginos pranašumus ir paslėpti trūkumus, tad konkuruoti su draugės suknelės puošnumu, ilgiu ar iškirptės gyliu tikrai nereikia. Kitu atveju, mergina visą šventę jausis nejaukiai“, – patirtimi dalijasi ekspertai.

Pauliaus Stefanovičiaus nuotr./Karolina Toleikytė
Pauliaus Stefanovičiaus nuotr./Karolina Toleikytė

Nuolat mados tendencijas sekantys salono stilistai išleistuvių dieną merginoms pataria pamiršti juodą spalvą.

„Nors juoda spalva ir pripažinta neblėstančia klasika, jaunoms merginoms patariame jos atsisakyti ir rinktis šviesesnes spalvas. Juk bus švenčiama naujo gyvenimo etapo pradžia, pasiekti mokslo rezultatai, o ne gedima dėl jų“, – šypsosi salono atstovai.

Ne – ilgoms, princesiškoms suknelėms

Išleistuvės – jaunimo šventė, per kurią daug šokama, bendraujama, linksminamasi, tad merginoms siūloma pagalvoti, ar su žeme besivelkančia suknele jos jausis smagiai ir patogiai visą laiką.

"Norisi ilgos, princesiškos suknelės? Rinkitės tokią profesionaliai, iš anksto suplanuotai savo asmeninei fotosesijai gražioje aplinkoje ar tiesiog studijoje. Patikiname, kad būtent tokios fotosesijos, o ne išleistuvių su ilga suknele nuotraukos jus, mielos merginos, džiugins dar ilgą laiką", – sako stilistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius