Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raudonojo kilimo pažibos ir nuopuoliai. Už ar prieš?

Ne veltui „Auksiniai gaubliai“ vadinami prestižiniais apdovanojimais. Garsiausios žvaigždės laukia ne tik taip išsvajotos statulėlės, bet ir kaip įmanydamos pustosi, kad sulauktų kuo daugiau dėmesio. 71-ąjį kartą Los Andžele surengta „Auksinių gaublių“ įteikimo ceremonija kaip visuomet pažėrė ir perliukų, ir pipirų... Taigi, kas vertė iš koto įspūdingais apdarais, o kas prašovė pro šalį? Kviečiame balsuoti!
Aktorė Cate Blanchet
Aktorė Cate Blanchet / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Serialas

► Stilingoji aktorė Cate Blanchet iškilmingai progai pasirinko Armani Prive suknią, kuri jai nuostabiai tiko. Paryškinta daili figūra, kukli, bet prabangiai atrodanti šukuosena ir įspūdingi aksesuarai – įvaizdis vertas milijono.

► Aktorė Margot Robbie su Gucci suknia išties pribloškiama. Nuosaikios spalvos, lyg nulieta figūra ir subtilūs aksesuarai pavertė ją tikra vakaro karaliene. Tiesa, prikibti buvo galima tik dėl kiek per didelių smaragdo žalumo batelių. Bet tai tik smulkmena, kai pažvelgi į tobulo įvaizdžio visumą.

Aktorė Margot Robbie
Scanpix nuotr. / Aktorė Margot Robbie

► Susirinkusieji šnabždėjosi, kad Sandra Bullock, visuomet visus žavėjusi rafinuotu skoniu, šįkart prašovė pro šalį. Prabal Gurung suknia paslėpė jos formas, pabrėžė trūkumus. Tiesą sakant, ir apdaro siluetas buvo gana keistokas.

Aktorė Sandra Bullock
Scanpix nuotr. / Aktorė Sandra Bullock

► „Bado žaidynių“ žvaigždė Jennifer Lawrence stilingumo galėtų pamokyti ne vieną žvaigždę. Naujoke Jennifer nepavadinsi, todėl ant raudonojo kilimo ji geba pasirodyti taip, jog visiems atima žadą. Šis kartas – ne išimtis. Dior valdo!

Aktorė Jennifer Lawrence
Scanpix nuotr. / Aktorė Jennifer Lawrence

► Žavioji išskirtinio grožio Uma Thurman pasipuošė Atelier Versace apdaru. Negali nieko prikišti – ji švytėjo! Tobulai parinkti aksesuarai ir subtilus makiažas neužgožė aktorės, o veikiau paryškino jos bruožus. Dešimt balų ir už puikią šukuoseną!

Aktorė Uma Thurman
Scanpix nuotr. / Aktorė Uma Thurman

► Aktorius Leonardo DiCaprio lyg koks vynas: bėgant metams, jis tampa tik vyriškesnis, žavesnis ir seksualesnis. Beje, apdarų pasirinkimas taip pat virsta tikra švente ne tik moterų akims. Žvilgtelėkite dar kartelį! Aktoriui sunku prikišti – net ir batai priderinti idealiai.

Aktorius Leonardo DiCaprio
Scanpix nuotr. / Aktorius Leonardo DiCaprio

► Aktorė Emma Watson pasirinko išties įdomų Dior apdarą, tiksliau – tokį, kuris arba dievinamas, arba nekenčiamas. Nieko keista, kad sulaukta įvairiausių nuomonių. O kaip jūs manote? Aktorė atrodė jaunatviškai ir išskirtinai, o gal verta įtraukti į prasčiausiai apsirengusiųjų sąrašą?

Aktorė Emma Watson
Scanpix nuotr. / Aktorė Emma Watson

► Aktorei Hayden Panettiere pritrūko elegancijos ir rafinuotumo. Nedidelio ūgio smulkutė gražuolė prašovė rinkdamasi Tom Ford suknelę, kuri tik paryškino figūros trūkumus. O ir šukuosena nebuvo pati tinkamiausia... Atgal sušukuoti plaukai ir makiažas nepridėjo gaivumo ir švytėjimo.

Aktorė Hayden Panettiere
Scanpix nuotr. / Aktorė Hayden Panettiere

► Aktorė Lena Dunham taip pat nesužibėjo „Auksinių gaublių“ apdovanojimuose – ryškiai geltona suknelė buvo vienas prasčiausių pasirinkimų. Be to, ne kiekvienos moters figūrai tinka štai toks Zac Posen kūrinys. O jei dar pridėtume nelabai vykusį makiažą...

Aktorė Lena Dunham
Scanpix nuotr. / Aktorė Lena Dunham

► Akotorė Lupita Nyong iš filmo „12 Years a Slave“ pribloškė raudonuoju kilimu žingsniavusias žvaigždes. Neįprasto kirpimo Ralph Lauren suknelė labiausiai žavi savo sodria spalva, kuri pabrėžia Lupitos grožį.

Aktorė Lupita Nyong
Scanpix nuotr. / Aktorė Lupita Nyong

Juliai Roberts pristigo išradingumo. Tiesą sakant, aktorė atrodė vyresnė ir kiek senamadiška. Šiuo atveju Dolce & Gabbana apdaras nėra verčiantis iš koto ir labiau tinka kitai progai, bet ne „Auksiniam gaubliui“... Gal kasdieniškumo suteikė viršutinė suknelės dalis, primenanti marškinius?

Aktorė Julia Roberts
Scanpix nuotr. / Aktorė Julia Roberts

► Veteranė aktorė Helen Mirren – tikras džiaugsmas akims! Sulaukusi 68-erių, ji puikuojasi nuostabia figūra, madinga šukuosena ir moka ypač gerai pasirinkti sukneles iškilmingiems renginiams. Jenny Packham apdaras ir deimantais bei smaragdais inkrustuoti auskarai, ar gali būti geriau?! Tačiau esame Helen matę ir dar įspūdingiau atrodžiusią!

Aktorė Helen Mirren
Scanpix nuotr. / Aktorė Helen Mirren

► Kuo apsigaubė Paula Patton? Balta suknelė su keistu dekoro elementu neprilygo kitų dizainerių šedevrams, tad nieko keista, kad Paulos įvaizdis tapo kone pajuokų objektu. Stephane Rolland Couture kūrinio neišgelbėjo nei įspūdingi aksesuarai, nei akinanti aktorės šypsena.

Aktorė Paula Patton
Scanpix nuotr. / Aktorė Paula Patton

► Nėštukių ant raudonojo kilimo taip pat netrūko. Štai Olivia Wilde pasirinko tamsios smaragdų žalumos blizgią Gucci suknelę. Nieko negali prikišti – aktorė atrodė subtiliai ir žaviai. O juk pasipuošti taip, kad visi aikčiotų žvelgdami į pūpsantį pilvelį, iš tikrųjų nelengva!

Aktorė Olivia Wilde
Scanpix nuotr. / Aktorė Olivia Wilde

► Besilaukianti aktorė Drew Barrymore nebuvo paglostyta mados kritikų. Jų nuomone, nors Monique Lhuillier suknelė ir atspindi dvasinį aktorės pasaulį, ji veikiau primena dušo užuolaidą nei aukštosios mados šedevrą. Trumpai tariant, šiam variantui tariamas garsus „ne“.

Aktorė Drew Barrymore
Scanpix nuotr. / Aktorė Drew Barrymore

► Kaip jums Zoe Saldana apdaras? Prabal Gurung suknelė nėra standartinis pasirinkimas, kurio laukiama ant raudonojo kilimo, tačiau aktorės figūra ir bateliai verti papildomo pagyrimo!

Aktorė Zoe Saldana
Scanpix nuotr. / Aktorė Zoe Saldana

► Aktorė Jenna Dewan Tatum su Roberto Cavalli suknia pataikė tiesiai į dešimtuką. Prabangiai, žaviai atrodanti, dailią figūrą po gimdymo atgavusi žvaigždė traukė susižavėjusių aplinkinių žvilgsnius.

Aktorė Jenna Dewan
Scanpix nuotr. / Aktorė Jenna Dewan Tatum

► Dažna aukštuomenės renginių viešnia – buvęs supermodelis Heidi Klum. Tačiau jos pasirinkimai retai kada puikuojasi aukštumoje. Kažko pritrūko ir šį kartą. Gal kaltas kaklo papuošalas ir atsaini šukuosena? O gal Marchesa suknelė?

Modelis Heidi Klum
Scanpix nuotr. / Modelis Heidi Klum

Robin Wright jau 47-eri, bet ji kaskart atrodo vis žavesnė, brandesnė ir švytinti. Reem Acra suknelė jai puikiai tiko, paryškino dailią figūrą, o seksualumo suteikė žavi trumpų plaukų šukuosena.

Aktorė Robin Wright
Scanpix nuotr. / Aktorė Robin Wright

► Aktorė Amber Heard, labiau garsėjanti kaip Johnny Deppo draugė, vilkėjo Atelier Versace šedevrą. Prie suknelės modelio prikibti sunku, tačiau tamsiai mėlyna spalva, ne itin vykęs makiažas ir šukuosena pasendino aktorę bent keleriais metais. O kur dar jau gana įgrisusi Angelinos Jolie suknelės kopija – skeltukas ir nuoga koja...

Aktorė Amber Heard
Scanpix nuotr. / Aktorė Amber Heard

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius