Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renkamės suknelę pagal figūros tipą

Suknelė puošia kiekvieną moterį, ypač vasarą. Bet svarbu nepamiršti, kad neteisingai pasirinkta suknelė gali išryškinti jūsų figūros trūkumus. Kaip šito išvengti? Apžvelgsime kiekvienam kūno tipui labiausiai tinkančias sukneles ir iliustruosime pavyzdžiais iš internetinės rūbų parduotuvės stilingai.lt – išsirinkite sau tinkančią suknelę ir šią vasarą traukite visų žvilgsnius!

Kriaušė

Jei jūsų klubai platesni nei pečiai, liemuo ryškus, o sėdmenys – apvalūs, esate kriaušės tipo kūno sudėjimo
Jei jūsų klubai platesni nei pečiai, liemuo ryškus, o sėdmenys – apvalūs, esate kriaušės tipo kūno sudėjimo

Jei jūsų klubai platesni nei pečiai, liemuo ryškus, o sėdmenys – apvalūs, esate kriaušės tipo kūno sudėjimo moteris. Didžiausi jūsų privalumai – pečiai, torsas ir plokščias pilvukas. Tam, kad juos išryškintumėte, reikės pabrėžti liemenį ir rankas, o klubus pasistengti vizualiai susiaurinti. Dėmesys turi krypti į viršutinę, o ne apatinę kūno dalį. Vadinasi, suknelių raštuotu sijonėliu teks vengti, bet išbandykite šviesaus viršutinės ir tamsios apatinės dalies sukneles. Galite rinktis sukneles be petnešėlių – jos tikrai išryškins rankas. Raukiniai aplink kaklą taip pat kreips dėmesį į viršutinę kūno dalį. Galite rinktis ir sukneles kvadratiniu kaklu. Suknelės sijonas turėtų platėti – šitaip užmaskuosite klubus.

(http://www.stilingai.lt/moterims/sukneles/suknele-reda-qc673jb)

Pleištas

Pleištas – tokio kūno savininkių krūtinė ir pečiai platesni už liemenį ir klubus.
Pleištas – tokio kūno savininkių krūtinė ir pečiai platesni už liemenį ir klubus.

Pleištas iš esmės yra apverstas trikampis – tokio kūno savininkių krūtinė ir pečiai platesni už liemenį ir klubus. Jei jūsų sudėjimas būtent toks, labiausiai turėtumėte didžiuotis savo kojomis, o jos geriausiai išryškėja švelninant pečių ir krūtinės liniją. Rinkitės sukneles šviesesniais, šiek tiek pūstais sijonais. Suknelės gali būti įliemenuotos ir aukščiau. Venkite kaklą ryškinančių, pečius atidengiančių iškirpčių.

(http://www.stilingai.lt/moterims/sukneles/suknele-ivone-vf40j)

Stačiakampis
Jei priskiriate save stačiakampio tipui, greičiausiai esate gana lieso ir atletiško sudėjimo.
Jei priskiriate save stačiakampio tipui, greičiausiai esate gana lieso ir atletiško sudėjimo.

Šio kūno tipo pavadinimas aiškiai nusako esmines savybes – jo savininkių pečių ir klubų linija yra maždaug vienoda. Jei priskiriate save stačiakampio tipui, greičiausiai esate gana lieso ir atletiško sudėjimo. Esminis suknelės pasirinkimo tikslas šiuo atveju – sukurti daugiau apvalumų ten, kur jų iš tiesų nėra, ir išryškinti lieknas kojas bei rankas. Ieškokite suknelių su raukiniais viršutinėje dalyje arba – idealiu variantu – šonuose. Nebijokite sluoksniuoti – ant suknelės užsimeskite švarkelį ar palaidinę. Ieškokite suknelių spalvinga apačia, nebijokite raštų ir margumynų.

(http://www.stilingai.lt/moterims/sukneles/suknele-dona-cj172ru)

Obuolys

Jei esate obuolio tipo, didžioji dalis jūsų svorio – aplink klubus
Jei esate obuolio tipo, didžioji dalis jūsų svorio – aplink klubus

Jei esate obuolio tipo, didžioji dalis jūsų svorio – aplink klubus, kurie šiaip yra gana siauri, o jūsų nugara, šonkauliai ir pečiai gana platūs. Renkantis suknelę jūsų tikslas – vizualiai pailginti torsą, išryškinti įspūdingas kojas ir sukurti juosmens liniją. Tam ieškokite vienspalvių suknelių su diržais, o juos veržkite ant ploniausios juosmens dalies. Jums puikiai tiks ir suknelės su V formos iškirpte – ji vizualiai pailgins torsą. Pilvuką užmaskuoti padės graikiško kirpimo suknelės, krintančios nuo krūtinės. Norėdamos išryškinti kojas, rinkitės šiek tiek trumpesnes sukneles.

(http://www.stilingai.lt/moterims/sukneles/suknele-kloja-qc614jb)

Smėlio laikrodis

Smėlio laikrodžio tipo moterų klubų ir pečių plotis panašus, o juosmuo – ryškus ir gerokai plonesnis.
Smėlio laikrodžio tipo moterų klubų ir pečių plotis panašus, o juosmuo – ryškus ir gerokai plonesnis.

Smėlio laikrodžio tipo moterų klubų ir pečių plotis panašus, o juosmuo – ryškus ir gerokai plonesnis. Didžiausias privalumas čia, žinoma, yra subtilūs apvalumai – juos ir svarbu ryškinti. Nedėvėkite apkritusių suknelių – su jomis atrodysite stambesnės. Įsitikinkite, kad dėvite idealiai tinkamą dydį. Smėlio laikrodžio formą pabrėšite ant suknelės užsisegusios diržą, tik įsitikinte, kad jį segatės ten, kur jūsų liemuo ploniausias. Rinkitės lengvų raštų ir plonų audinių sukneles, nebijokite išbandyti ir susisiaučiamą modelį.

(https://www.stilingai.lt/moterims/sukneles/suknele-aleksa-qc606kr)

Išsirinkusios tinkamą savo figūrai suknelę, ne tik trauksite žvilgsnius, bet ir jausitės nuostabiai! Daugiau suknelių ieškokite čia: http://www.stilingai.lt/moterims/sukneles/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius