-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vyrai kviečiami išbandyti savo galimybes mados pasaulyje

Pirmąją pavasario dieną mados pasauliu besidomintys vyrai ir vaikinai turės galimybę išbandyti savo jėgas ant podiumo. Kovo 1 d. vienintelė Lietuvoje vyrų agentūra „First Face Model“ kviečia į atranką. Ką tik modeliais tapę vaikinai turės galimybę pasirodyti šią savaitę sostinėje prasidedančioje „Vyrų mados savaitėje“.
„Emporio Armani“ 2017-2018 m. rudens-žiemos kolekcijos pristatymas
„Emporio Armani“ 2017-2018 m. rudens-žiemos kolekcijos pristatymas / Vida Press nuotr.

„Atrankoje laukiami įvairių tipų vyrai ir vaikinai, norintys išbandyti naują užsiėmimą, keliauti ir užsidirbti iš įdomios veiklos. Laukiami klasikiniai vyriški vyrai, taip pat ir įdomių veido bruožų, barzdoti ar berniokiški, liekni ar raumeningi, blondinai, brunetai, raudonplaukiai. Kitaip tariant, įvairių tipų stipriosios lyties atstovai. Svarbiausia, kad pretendento ūgis būtų 184–192 cm ir jis degtų didžiuliu noru tapti modeliu“, – sako agentūros „First Face Model“ įkūrėja Aistė Andrijauskaitė.

„First Face Model“ nuotr./„Mados infekcija“
„First Face Model“ nuotr./„Mados infekcija“

Agentūra didelę vyrų modelių atranką organizuoja kartą per metus. Šiais metais atrankos partneriu tapo netrukus prasidėsianti „Vyrų mados savaitė“. Tad modeliais ką tik tapę vyrai iš karto turės galimybę pasirodyti net keliuose svarbiuose mados renginiuose.

Tinkami pagal tipą modeliai bus pakviesti dalyvauti kovo 2 d. vyksiančiame „Vyrų mados savaitės“ atidarymo renginyje kultūros bare „Kablys“. Tą vakarą atlikėjų duetas „Beissoul&Einius“ per savo pasirodymą pristatys ir drabužių kolekciją.

„First Face Model“ nuotr./Kipras Baltrūnas „First Face Model“
„First Face Model“ nuotr./Kipras Baltrūnas „First Face Model“

Kovo 7 d. mados mylėtojų laukia net keli naujausių kolekcijų pristatymai „Vyrų mados savaitėje“. Vyrams skirtus drabužius pristatys Lietuvos dizaineriai: Lilija Larionova, „Pando“ ir „Kristi Andress“, taip pat svečiai iš užsienio: „One Wolf“ iš Latvijos, „The Dark“, iš Libano kilęs, daug metų Italijoje praleidęs ir šiuo metu Lietuvoje gyvenantis Paulis Rizkas.

„Visada turėjau labai daug gražių draugų vaikinų. Man dažnai skambindavo stilistai ar fotografai iš reklamos agentūrų ir prašydavo, kad parekomenduočiau kurį nors jų fotosesijai. Taip ir kilo idėja, kad mano agentūroje turi dirbti tik vyrai“, – apie sumanymą kurti būtent vyrų modelių agentūrą pasakoja A.Andrijauskaitė.

Ne vienas šios agentūros vaikinas jau spėjo padaryti tarptautinę karjerą. Vilnietis Kipras Baltrūnas yra tapęs pasaulyje gerai žinomų prekių ženklų „H&M“, „Bershka“ reklaminiu veidu.

Vyrų modelių atranka vyks kovo 1 d. 15 val. prekybos centre „Go 9“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius