Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 18

Dėžutės interjere – gražu ir praktiška

Tikriausiai kiekvienuose namuose rastume daugybę smulkių daiktelių, kurie tarsi neranda sau vietos, vis painiojasi po ranka ir daro netvarką. Šių daiktelių chaosą „sutramdyti“ galima labai paprastai – tereikia sugrupuoti juos pagal paskirtį ir sudėti į stilingas dėžutes. Namuose iškart atsiras daugiau erdvės, o dėžutės dargi pagražins interjerą.
Interjero idėja
Interjero idėjos / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Interjeras

Įvairios įdomios dėžutės – iš tiesų puiki stiliaus detalė. Tereikia išmoningai įkomponuoti jas į interjerą.

 

► Jei ieškote lengviausio sprendimo, galite eiti į interjero saloną ar namų apyvokos daiktų skyrių prekybos centre ir  įsigyti keletą reikiamo dydžio bei spalvų dėžių. Ypač jaukiai ir nepretenzingai atrodo pintos dėžutės. Jas parsinešusi, dar galite pagražinti nėrinukais, aprišti šiaudine juostele ir pan.

 

► Trokštate dėžutėmis namuose sukurti savitą originalų stilių? Tada teks užtrukti ilgiau. Puikių dėžučių galima aptikti sendaikčių turgeliuose. Kiekviena jų bus unikali, su sava istorija. Ypač įdomiai interjere atrodo seni lagaminai – tai puiki ir stilinga talpykla įvairiausiems daikteliams. Stilingai atrodo, kai iš lagamino kyšo kraštelis nėriniuotos servetėlės. O jei ant jo dar patupdysite mielą meškutį, bus nuostabi kompozicija.

 

► Įvairiausių dėžių dėžučių galima pasigaminti ir pačioms. Kaip tai daryti – jau atskiro straipsnio tema. Bene lengviausias būdas būtų įdomiai ir spalvingai apipavidalinti batų dėžes. Galite naudoti įvairiausias medžiagas, sagutes, karoliukus, vaikų piešinius, žurnalų ir laikraščių iškarpas... Nors dekupažas, regis, jau išėjo iš mados, dekoruojant dėžutes ši technika nuostabiai praverčia. Pabandykite!

 

► Įvairios dėžutės ypač praverčia vaikų kambaryje, kuriame bene daugiausia prisikaupia visokių daikčiukų. Sugrupuoti juos į dėžutes – labai praktiškas sprendimas. Jūsų atžaloms bus kur kas lengviau ir paprasčiau tvarkyti savo kambarį.

 

► Dėžutės palaiko tvarką ir virtuvėje. Jose galite laikyti virtuvės reikmenis, stalo įrankius, įvairius sausus maisto produktus (pvz.: makaronus, kruopas, kepinius). Įdomios medinės dėžės tinka vaisiams, daržovėms, įvairioms konservuotoms atsargoms laikyti. Į tokias sudėliojus, nereikės slėpti šių atsargų atokiuose kampuose ar spintelėse – jos taps savita virtuvės interjero detale.

 

► Dėžutės nepamainomos ir vonios kambaryje, kuriame visuomet daug kosmetikos priemonių, įvairiausių higienos reikmenų, smulkios bižuterijos ir pan. Sudėkite visa tai į gražias dėžutes ir pamatysite, kaip iškart pasikeis vonios vaizdas. Be to, sutaupysite laiko tvarkydamasi.

 

Linkime smagių kūrybinių improvizacijų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius