Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 29 /2017 04 07

Oro kondicionieriai ir jų panaudojimo galimybės

Artėjant šiltajam metų laikotarpiui daugelis susimąsto apie patalpų vėsinimą karštomis vasaros dienomis. Visi žinome, kad grynas, tyras, švarus oras, prisotintas deguonies, yra be galo svarbus elementas, kuris daro tiesioginę įtaką mūsų sveikatai bei gerovei. Tyrimais įrodyta, kad karštis mažina susikaupimą bei darbingumą, o taip pat yra didžiausias priešas lėtinėmis širdies ir kraujagyslių ligomis sergantiems žmonėms. Štai kodėl kiekvienas iš mūsų turėtų pasirūpinti įrenginiais, kurie patalpų orą padarytų tinkamu ir nekenksmingu mūsų organizmui.
Oro kondicionierius
Oro kondicionierius / 123rf.com nuotr.

Alternatyvus sprendimas tinkamam mikroklimato palaikymui

Mūsų laikais oro kondicionierius nėra naujovė, o neatskiriama patalpų komforto dalis. Įrenginys pasižymi paprastu valdymu bei tyliu veikimu. Oro kondicionierių sudaro du atskiri blokai: vienas skirtas patalpai ir gali būti įrengiamas ant lubų ar sienų, o kitas montuojamas lauke.

Projekto partnerio nuotr./oro kondicionierius-šilumos siurblys
Projekto partnerio nuotr./oro kondicionierius-šilumos siurblys

Šiuolaikiniai oro kondicionieriai ne tik vėsina, tačiau ir efektyviai šildo patalpas šaltuoju metų laiku. Tai labai patogus įrenginys, kuris atvėsins patalpas karštą vasaros dieną arba padidins jų temperatūrą, kai oras lauke nebelepina, o šildymo sezonas dar neprasidėjęs. Oro kondicionieriai ne tik vėsina, šildo, bet ir sausina drėgną orą. UAB „City-Line LT“ parduodami oro kondicionavimo įrenginiai turi automatinę patalpos sausinimo funkciją.

Elektroninėje parduotuvėje www.specdarbai.lt visą pavasarį vyksta oro kondicionierių akcijos, kurios suteikia galimybę įsigyti įrenginį su 25% nuolaida. Didelis asortimentas ir platus pasirinkimas nustebins ne vieną.

Valdykite per atstumą!

Tai paprasta kaip du kart du! Vienas žinomiausių klimato palaikymo įrangos prekinis ženklas Cooper&Hunter siūlo šilumos siurblius oras-oras su integruotu Wi Fi valdymu, kuris suteiks galimybę valdyti įrenginį telefonu ar kita kompiuterine įranga. Važiuojant į namus, Jūs iš anksto galite nustatyti norimą temperatūrą, o atvykus mėgautis jaukumu ir komfortu. Jei patalpose, kuriuose yra sumontuotas oro kondicionierius/ šilumos siurblys oras-oras neturite interneto ryšio, įmonė UAB „City-Line LT“ siūlo įsigyti priedėlį ir GSM kortelę už papildomą 99,00 Eur kainą.

Projekto partnerio nuotr./„Alpha“ oro kondicionierius-šilumos siurblys
Projekto partnerio nuotr./„Alpha“ oro kondicionierius-šilumos siurblys

Mobilūs oro kondicionieriai – lengvo montavimo sprendimas

Mobilūs oro kondicionieriai, tai kompaktiški įrenginiai, kuriais galima naudotis iš karto po įsigijimo. Nereikės jokio sudėtingo montavimo bei gręžimo. Įmontuoti specialūs ratukai suteiks galimybę mėgautis vėsiu oru kaskart keičiant oro kondicionieriaus eksploatavimo vietą. Elektroninėje parduotuvėje www.specdarbai.lt parduodami įrenginiai turi „More silence“ tylųjį režimą. Jie nekelia didelio triukšmo ir užtikrina tinkamą patalpų vėsinimą.

Oro kondicionieriai/ šilumos siurbliai oras-oras yra ekonomiškas ir kainos atžvilgiu patrauklus sprendimas, kuris šiandien tampa vis populiaresnis. UAB „City-Line LT“ komandai vadovaujantis R. Šilobritas tikina, kad ilgametę patirtį turintys specialistai efektyviai parinks tinkamą įrangą, užtikrins kokybišką montavimą bei techninę priežiūrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius