-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 erogeninių zonų

Moterys dažnai skundžiasi, kad vyrai jų nesupranta, nepažįsta ir nemoka tinkamai sujaudinti. Ką jau kalbėti apie tai, kad pamiršta, jog dailiosios lyties atstovės turi ne vieną, o visą galybę jautrių vietelių. Užuot dejavusios, brangiosios, nusiųskite jiems nuorodą į šį straipsniuką ;)
Glamonės
Pora / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Šeima Moteris

1. Akių vokai. Čia baigiasi daugybė nervų galūnėlių, todėl akių vokai yra ypač jautrūs. Tad tikrai nesuklys tas vyras, kuris po aistringo bučinio į lūpas išbučiuos jūsų užmerktas akis.

2. Ausys ir kaklas. Vyrai žino: moterys myli ausimis. Beje, mums patinka ne tik jomis girdėti mielus žodžius, bet ir jausti švelnius mylimojo prisilietimus lūpomis, liežuviu. Juk ausų kriauklės atkartoja visą organizmą, ausyse yra viso kūno organų aktyvūs taškai.

3. Pečiai, kaklas. Itin malonus masažas, nuo kaklo pereinantis prie pečių juostos. Tiesiog paprašykite brangiausiojo po dienos darbų padaryti masažiuką. Kartą, kitą, ir jis galiausiai supras, kad toks atpalaidavimo būdas jums malonus ne tik dėl to, kad pašalina dienos įtampą, bet ir leidžia patirti artumą su mylimuoju. 

4. Pilvas. Moterims patinka jaustis bejėgėmis tvirtame vyro glėbyje, todėl leiskite savo mylimajam suprasti, kaip trokštate būti stipriai apkabinta per liemenį ir išbučiuota į pilvą. Sutikite, tai nuginkluoja ir verčia jaustis mylimai.

5. Pėdos. Tikriausiai ne viena moteris, skaitydama šiuos punktus, kraipys galvą – o manęs tai visai nejaudina. Taigi pėdos yra viena iš tų sričių, kurių glostymas, lietimas vienoms moterims patinka labai, o kitoms tai – tabu.

6. Klubai. Gulite ant šono, o jis pirštais braukia per liemenį, klubą... Ak! Artėjame prie karščiausių vietelių, ar ne?..

7. Vidinė šlaunų pusė. Dar viena itin jautri vieta, kuriai dėmesio reikia prieš pat lytinį aktą, nes kitaip daugelis dailiosios lyties atstovių tiesiog nebeleistų tęsti glamonių.

8. Nugara. Pripažinkite, kad ramus nugaros glostymas kartais įaudrina labiau nei didžiausios pastangos sugundyti. Gal paprašykite jo padaryti masažą?..

9. Užpakaliukas. Tai labai stipri erogeninė zona, kuriai, beje, reikia nemažai atidaus dėmesio. Ir tegul vyrai atidžiai perskaito – intensyvus spaudymas ir plekšnojimas (o jie tai taip mėgsta daryti) leidžiamas tik tada, kai jau esate labai susijaudinusi. Antraip susijaudinimas gali akimirksniu išgaruoti.

10. Lytiniai organai. Ar apie tai dar reikia kalbėti?..

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius