Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 signalai, kad būsite bloga žmona

Būna žmonų, kurios spuoguotą bevalį mamytės sūnelį mikliai paverčia verslo liūtu ir pasaulio užkariautoju. Būkim atviros ir pripažinkim – jų pasitaiko retai. Nes žmona – irgi profesija. O ar verta jos mokytis, paklauskim pačios savęs...
Įpykusi mergina.
Įpykusi mergina. / Shutterstock nuotr.

Vidutinei statistinei personai tikrai toloka iki tokios žmonos-profesionalės, kuri kaip fokusininkas iš skrybėlės gali traukti firminius receptus, patarimus namų ūkio, grožio, seksualumo, remonto ir vaikų auklėjimo klausimais. Garbė joms. Na, o mes juk sugebam gal ne taip puikiai, bet visko po truputį. Tačiau gamtoje egzistuoja ir toks moterų porūšis, kaip sudėtingos žmonos (švelniai tariant). Bet ne beviltiškos... Pasitikrinkite. Ir dar kartą pagalvokite, ar dabar pat būtina tekėti, jei manote, kad...

...ginčuose gimsta tiesa

Pasaulyje nėra tokios nuomonės, su kuria sutiktumėte. Ir jums vienodai, ką sako išminčiai, visokie ten specialistai ar pripažinti autoritetai. Nuolat ir dėl visko ginčijatės su kolegomis, mėgstate padraskyti akis „už teisybę“, o Facebooke'o draugai baisisi jūsų išpuoliais prieš veganus, supermamas, supervyrus, gėjus, vyrus apskritai ir kaimynus konkrečiai. Galite susipliekti netgi komentaruose po mielų kačiukų nuotraukomis. O jums – kas? Jūs juk vis tiek geriau žinote.

...tvarką sukūrė nuobodūs pedantai

Manote, kad namai – ne muziejus, juose turi matytis, kad tai kažkieno apgyventas plotas. O tokios smulkmenos kaip prižėlusi praustuvė, pusiau išplauti arbatos puodeliai, keptuvė su prieš mėnesį čirškintos kiaušinienės likučiais, tik liudija, kad tokios virtuvės fėjai labiau rūpi dvasios lobiai ir nerūpestingas stilius, pavyzdžiui, šiek tiek dėmėta, šiek tiek apiblukusi palaidinė, priderinta prie po vakarėlio rastų kažkurio draugo džinsų.

...barščius verda tik frigidiškos panos

Karštas maistas namie? Kokia nesąmonė! Nebent pašildytas mikrobangų krosnelėje. Kažkada mama bandė įkalti į galvą, kaip išsivirti makaronų, bet ta informacija kažkur pasimetė, nes nebuvo įdomi. Kam tie barščiai – tegul storos ir negražios „ima“ bernus per skrandį, o jūs turite tiek daug privalumų, kad neverta prie jų šlieti dar ir kulinarinio talento. Jūs sutverta aukštesniems tikslams nei sukiotis prie puodų.

...smagu būti nenuspėjamai

Jis jau nupirko bilietus į teatrą? Sako, kad pati to norėjote. Bet norėjote aną savaitę, o dabar gerai pledas, futbolas ir karšta imbierinė arbata. Na taip, suprantate, kad reikėtų bandyti ieškoti kompromisų, bet juk taip dingsta visas spontaniškumas ir gyvenimo džiaugsmas. Na, taip, pažadėjote, kad pasiimsite atostogų kartu su juo, bet juk už lango lietus. Kitą kartą!

…geriausia draugija – aš pati

Jums su savimi vis dar neatsibodo – paprasčiausias šopinimasis gali virsti į ilgąjį savaitgalį su dainomis ir šokiais kur nors prie ežero: nes parduotuvėje sutikote tą ir tą, o tas pakvietė pas aną. Jums nutinka įdomių istorijų, kurias dar ilgai komentuoja draugai. Argi tai ne žavu? Net pagalvoti negalite, kad kažkas galėtų jums paskambinti ir paprašyti grįžti namo. Kąąąąą?!!!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius