Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 dalykai, kuriuos žmonės renkasi vietoj sekso

Remiantis įvairiais pasaulyje atliktais tyrimais, seksas mielai iškeičiamas, jeigu tik yra tokia galimybė. Į ką?..
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Miegas Orgazmas

Pavyzdžiui, į kavos puodelį. Net 53 proc. apklaustų Kinijos, Indijos, Jungtinių Arabų Emyratų, Amerikos gyventojų pasisakė, kad verčiau rinktųsi gardžiai kvepiančią kavą nei rytinį seksą. Tiesa, apskritai dėl galimybės gerti kavą net 73 proc. apklaustųjų mielai atsisakytų ne tik sekso, bet ir alkoholio ar žiniasklaidos priemonių.

Taigi, su kuo seksas dar stoja į kovą?

Miegas

Paaiškėjo, kad net 12 proc. žmonių vietoj sekso rinktųsi paprasčiausią galimybę pasnausti. Ir nieko keista! Po dienos darbų, sporto, galiausiai vaikų, kuriems reikia itin daug dėmesio, mes esame per daug pavargę net galvoti apie seksą.

Mobilieji telefonai

Taip, iPhone’ai  valdo! Jau geriau gyventi savaitę be sekso nei išsiskirti su mėgstamu savo telefonu. Pasirodo, jie tikri seksualinio geismo žudikai! Tam pritaria 33 proc. apklaustųjų.

Komplimentai

2011 m. atliktas tyrimas teigia, kad tiek vyrai, tiek moterys jaučiasi labai pamaloninti, kai juos apiberia komplimentais – esą nėra geresnio būdo dar labiau pasitikėti savimi. Ir nereikia jokio sekso!

Maistas

Pica, skrudinta kiauliena ar apskritai bet koks mėgstamas patiekalas suteikia kur kas daugiau malonumo. Bent jau 39 proc. vienišų moterų mielai iškeistų seksą į skanų patiekalą.

Internetas

2008 m. atliktas tyrimas atskleidžia, kad internetas vis labiau užvaldo tiek vyrus, tiek moteris. Net 46 proc. dailiosios lyties atstovių mielai pamirštų seksą dviem savaitėms nei atsisakytų naudotis internetu. Vyrų šiuo atžvilgiu mažiau – 30 proc., tačiau ir jie neabejingi tokiam šiuolaikinio gyvenimo privalumui.

Jaunystė

Nors kai kurie mokslininkai tikina, kad būtent seksas padeda išlikti jauniems, tačiau 2013 m. atliktas tyrimas teigia, kad 21 proc. moterų mielai laikytųsi celibato, jog tik išsaugotų amžiną jaunystę.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius