-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

6 prasto meilužio požymiai

Nuobodulys gesina aistrą ir tuomet užmiegate nusisukę vienas nuo kito, aistras palikę giliai užmarštyje…
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

Kodėl taip nutinka? Priežasčių gali būti daugybė – nuo pasikeitusios šeiminės padėties, pavyzdžiui, gimsta mažylis, iki depresijos, nuovargio ar nesupratingumo. 
Tinklalapis askmen.com išskyrė 6 požymius, kurie apibūdina nuobodų meilužį vyrą, tačiau jie, atrodo, puikiai tinka ir dailiajai lyčiai… 

Leidimas gautas! 

Įsijautęs į meilės žaidimus jis pradeda prašyti leidimo atlikti vieną ar kitą veiksmą. Sutikite, kartais tai skamba juokingai... Juk kūno kalba ir emocijos išduoda kur kas daugiau nei formalus prašymas. Suplanavę savo veiksmus meilužiai jau nubrėžia ribą, ką jie darys, ir ko ne. O juk atsitiktinumo žavesys ir suteikia didžiausią malonumą. Taigi, verčiau nepertraukinėkite aistringų nuotykių grafiku, į kurią pusę pasisukti ar kur pasidėti rankas... 

Nuspėjamumas

Kai su žmogumi praleidi nemažai laiko, ir žinai, kas jam patinka, o kas kelia siaubą, lyg ir dingsta tas ypatingas nuostabos šešėlis. Tas pats ir meilės žaidimuose. Kai jau žinai, ko tikėtis, darosi nebeįdomu. Tačiau kaip to išvengti? Išbandyti ką nors naujo ir taip nustebinti savo partnerį ar patnerę. Tai gali būti ir mielos smulkmenos: erotiškas apatinis trikotažas, ilgai trunkanti preliudija, o gal meilės guolio iškeitimas į kokią ekstremalesnę vietelę?
 
Mechaniškas seksas

Dauguma moterų pritars, kad seksas be aistros – tik paprastas mechaninis veiksmas. Nė vienas mūsų nenori jaustis išnaudojamas kito partnerio aistrai patenkinti, taigi, susimąstykite, ar visada pakankamai dėmesio skiriate savo antrajai pusei? O gal jums labiau rūpi tik jūsų poreikiai. Būkite tikri, kad partneris pastebi jūsų narciziškumą, todėl meilės žaidimai, jeigu visai nesiliaus, tai taps tikra nuobodybe. Na, bent jau vienam iš jūsų. 

Ta pati vieta 

Seksui tinka ne tik lova. Gal joje ir patogiausia, tačiau aistrą paaštrina kas nors netikėto. Tai gali būti vonia, mašina, virtuvė, paplūdimys… Svarbiausia jaustis patogiai ir atsipalaiduoti, na o vaizduotė jums tikrai nepamaišys. 


Per garsiai, o gal per tyliai? 

Net ir seksologai nesutaria, ar reikia lovoje kalbėti ir garsiai reikšti emocijas. Iš esmės tai partnerių susitarimo reikalas, kadangi vienas jų gali būti jausmingas lyg uraganas, todėl tyla nepasitenkins, o kitas drovus ir švelnus, todėl riaumojimas ar tarškėjimas, kas gerai, o kas blogai, išves iš kantrybės. Geriausia pasistengti surasti tą aukso viduriuką, kuris bus priimtinas porai. Kai kada švelnūs, seksualūs, aistra alsuojantys žodžiai priverčia jaustis išties nepakartojamai... 

Jokių eksperimentų! 

Kartais jų nenori vyrai, o kartais moterys. Eksperimentai proto ribose nėra toks blogas dalykas, kaip daugelis mano. Juk nieko neprarasite į seksualinį gyvenimą įnešę naujų vėjų: kitokia poza, fantazijų įgyvendinimas, žaidimai ir vilionės, o gal intymus šokis, masažas praskaidrins jūsų mintis? Geriausia pasikalbėti su partneriu ir abipusiu susitarimu pasinerti į malonumų jūrą. Juk mokslininkai įrodė, kad seksas naudingas sveikatai! Jeigu trokštate tiesiog sulieknėti – gana vieno karto per savaitę. Sekso metu išsiskiria laimės hormonas oksitocinas, kuris gerina miego kokybę. O miegas, kaip aiškina specialistai, reguliuoja alkio hormonų – grelino ir leptino – gamybą.

Štai du kartai per savaitę malonumų gali padėti kovoti su peršalimo ligomis. Seksas šiuo atveju net 30 proc. kilsteli imunoglobulino A lygį, kuris padeda apsisaugoti nuo tokių ligų.
Jeigu seksu užsiimate triskart, žinokite, kad gelbstite savo širdies ir kraujagyslių sistemą. Taip pat tai padeda stimuliuoti širdies ritmą ir kraujo pritekėjimą. Be to, net kelis kartus sumažina insulto riziką.

Besimylintiems keturis kartus per savaitę – puiki naujiena: daugiau šansų brandžiame amžiuje džiaugtis lygia ir stangria oda. Be to, dėl intymių santykių mažėja ir riebalų kiekis. Vadinasi, didesnė ir lieknesnės figūros tikimybė.
Faktas, kad intymus gyvenimas turi nemažai įtakos ir asmeniniam gyvenimui, ir nuotaikai, įkvepia daugiau optimizmo, suteikia energijos, skatina kūrybinį potencialą. Taip pat skatina kraujo pritekėjimą ir tam tikrų hormonų gamybą, kurie veikia intelektines žmogaus galimybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius