Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie miegą dviese

Psichologai tvirtina, kad moters ir vyro miego pozos gali labai daug papasakoti apie jų santykius. Miegodami apsikabinate, ar priešingai – atsukate vienas kitam nugaras? Visa tai liudija apie jūsų jausmus. Štai pagrindinės porų miego pozos.
Miegas dviese
Pora / Fotolia nuotr.

Susiglaudę nugaromis. Tokie žmonės labai vertina savo nepriklausomybę, tačiau jaučia stiprų seksualinį potraukį vienas kitam. Nors pirmenybę juodu teikia neįpareigojantiems santykiams, vienas be kito negali gyventi.

Apkabinimas iš nugaros. Kai pora miega tokia poza, akivaizdu, kad vienas iš partnerių (tas, kuris apkabina) jaučia pranašumą prieš kitą. Tai pasireiškia visose jų bendro gyvenimo srityse.

Veidas į veidą. Tai įsimylėjėlių, kurie net miegodami negali paleisti vienas kito iš glėbio, poza. Ji išduoda stiprius jausmus ir dar nespėjusią išblėsti aistrą. Tokia poza dažniausiai būdinga neseniai draugauti pradėjusioms poroms.

Ant peties. Padėtis, kai vienas iš partnerių miega „karališka“ poza, o kitas padėjęs galvą jam ant peties, rodo, kad pastarasis yra priklausomas nuo pirmojo, trokšta apsaugos ir globos.

Atitolusiųjų poza. Partneriai, kurie per visą naktį vienas prie kito nė karto neprisiliečia ir miega tarsi skirtingose lovose, greičiausiai išgyvena santykių krizę arba yra susipykę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius