Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atvirai apie seksą automobilyje – iš patyrusios moters lūpų

Paprastai apie seksą automobilyje tauškia vyrai: kaip suvilioti savo aistrų objektą mašinoje, kaip mylėtis patogiau ir kaip geriau... O moterys? Ar kas teiravosi jų, ar joms to reikia? Ar apskritai joms tai patinka? Na, nieko baisaus, nes netrukus portalas Ji24.lt ištaisys šią klaidą.
Seksas automobilyje
Seksas automobilyje / Fotolia nuotr.

Kad straipsnis nebūtų sausas, įliesime į šią karštą temą šiek tiek žibalo – apie seksą automobilyje mums patirtį lies savo tapatybės nenorinti atskleisti pašnekovė. Na, pažadėta – padaryta: pavadinkime ją tiesiog Patyrusioji. Svarbiausia, kad moteris sutiko atvirai pakalbėti apie aistringų akimirkų automobilyje privalumus ir nenutylėti, kas mūsų, moterų, užsiimant šiuo pikantišku reikalu ant ratų, neveža. Ir dar – atsipalaiduokite ir skaitykite šį straipsnį ne kaip mokslinį traktatą, o kaip minčių santrauką su taikliais argumentais ir juoką keliančiais pastebėjimais.

Taigi Patyrusiosios praktiniai pastebėjimai ir šmaikštūs komentarai mylintis automobilyje...

Dievinu seksą automobilyje, nes man tai nors ne itin patogu, tačiau linksma ir prilygsta nuotykiui. Šis reikaliukas įaudrina visus mano nervus – nuo galvos iki kojų galiukų. Mielai tuo užsiimu. Man tai be galo patinka. Be to, tai net šiek tiek kelia juoką – juk, parduodama automobilį ir vardydama potencialiam pirkėjui mašinos ypatumus, giliai viduje galiu smagiai pakrizenti: „Vau!!! Kad tu žinotumei, ko tik šio automobilio sėdynės nematė!..  Kokios laukinės aistros čia tik nevirė!..“

Anot mano draugių, seksas automobilyje puikus nebent mažaūgiams ar kai spiria reikalas sumesti kokį greituką. O iš tiesų tai patogumo nedaug. O kai nepatogu, tai ir aistra prislopinama, nebe taip laisvai ir beatodairiškai liejasi jausmai. Tačiau ar visuomet atmintin ryškiai įsirėžia tai, kas patogu? Man nepatogus, bet geras seksas svarbiau nei nykus vienas kito ieškojimas plačioje lovoje kokiame nors Turkijos kurorte. Juk svarbu ne kur, o su kuo, tiesa?

VYRAS VIRŠUJE

Tik nereikia mūsų, moterų, kaltinti tingėjimu ir egoizmu. Viskas susiję su fiziologija. Tai jūs, brangieji, – pirmyn ir atgal, o mes – aukštyn ir žemyn! Sakykite, ką norite, bet mums sekso ant ratų metu reikia daugiau atramos taškų, o rasti jų automobilyje, patikėkite, ne taip jau ir lengva.

Fotolia nuotr./Įkaitusi porelė
Fotolia nuotr. / Karšta porelė

1 VARIANTAS. Praktiškas seksas

Turint jau kiek įgūdžių, pradėti mylėtis mašinoje galima ir per kelias sekundes. Pirmas žingsnis – keleivio sėdynė atstumiama iki pat galo. Antras – atlošiama sėdynės atrama.  Trečias žingsnis – įveikiate rankinio stabdžio slenkstį ir jūs – veidu į veidą. O svarbiausia – romantika tikrai nespės išgaruoti.

Trūkumai: jei subjektas gali laisvai judėti, tai objektui, turiu galvoje švelnią meilužę, seksui automobilyje trukdo durys. Į jas remiasi koja, o neišskėsti kojų juk negali. Vyrui irgi ne svajonė nuolat galvoti apie savo dešinę koją, kaip ją „įkomponuoti“, kad niekas nesiremtų ir nekliudytų judėti. O be judesio tai nieko nebus...

Be to, tokioje padėtyje vyrui sudėtinga giliai įsiskverbti, būtina moteriai po sėdmenimis padėti pagalvėlę (ir dar pati moteris turėtų laaaabai plačiai išsižergti).

2 VARIANTAS. Seksas su akrobatikos elementais

Moteris sėdasi per vidurį užpakalinės sėdynės, pakelia klubus ir... laukia, ar vyras pajėgs „įsikomponuoti“. Atvirai kalbant, šis būdas man toks patogus, kad nė nesuku galvos, kaip įsitaisė vyras. O jam, įtariu, tikrai nebūna itin saldu, ypač, jei jo ūgis – kaip centro puolėjo. Nors jei krepšininkas, tai ir automobilį paprastai turi didelį.

Trūkumai: jokių!

3 VARIANTAS. Patogus seksas

Tai neapsakomai patogu. Universale arba visureigyje atloškite užpakalinę sėdynę ir mėgaukitės visaverčio sekso malonumais. Visas pasaulis pripažįsta, kad toks būdas – geriausias seksui automobilyje. Nei galva, nei kojos niekur nesiremia. Šono nebaksnoja pavarų dėžės perjungimo svirtis. Vyro keliams patogu, o tavo nugara lengvai priglunda prie lygaus ir minkšto paviršiaus.

Trūkumai: bagažinės turinio sutvarkymas, užpakalinės sėdynės atlenkimo mechanizmo studijavimas ir perlipimas į „mylėjimosi aikštelę“ – visa tai vargu ar pakursto aistrą, užveda seksui. Kai galiausiai viskas būna paruošta, norisi jau nebe mylėtis, o ilsėtis.

Tačiau greitesnis variantas – jokių atloštų užpakalinių sėdynių. Tu tik atsiguli, vieną koją užmeti ant sėdynės atlošo(padarai vyrui vietos), kitą padedi į tarpą tarp priekinių ir užpakalinių sėdynių. Vyras tave užgula su galinga aistra, ir abu kvėpuojate tol, kol aprasoja langai kaip filme „Titanikas“. Jeigu tai vasara, patariu šiek tiek praverti langus, nes kitaip pritrūksite oro.

Fotolia nuotr./Seksas automobilyje
Fotolia nuotr. / Seksas automobilyje

MOTERIS VIRŠUJE

1 VARIANTAS. Seksas su apsaugos elementais

Vyras sėdi ten, kur jam ir vieta, – prie vairo, o tu perlipi per rankinio stabdžio svirtį ir sėdmenimis netyčia spusteli garso signalą.

Trūkumai: moters galva be perstojo daužosi į automobilio stogą. Tokiu atveju praverstų bagažinėje turėti šalmą. O dar trukdo tas vairas, nors vyras ir atstūmė sėdynę (ne savo, automobilio) atgal... Toks variantas – tik iš bėdos arba kai tu nori parodyti iniciatyvą ir pajoti ant vyro. Tačiau, jeigu automobilis erdvus ar turi stoglangį, galima pagaudyti daugkartinio malonumo kalnelių ir stovinčiame automobilyje.

2 VARIANTAS. Paprastas seksas

Vyras sėdi ant užpakalinės sėdynės (šiek tiek pasislinkęs į priekį), o moteris – ant jo, veidu į veidą. Tai viena patogesnių padėčių mylintis automobilio gale.

Trūkumai: neįgudusi moters gali neapseiti be kojų traumų, kai klūpėdama yra apžergusi vyrą. Judant koja gali nuslysti į kokį tarpą. Be to, reikia galvoti ir apie savo galvą. Tai nėra itin malonu, kai iš tiesų norisi susitelkti į galvutę savo viduje... Beje, galima bandyti moteriai ne klūpėti, o tupėti, bet tuomet teks labai priglusti prie vyro, padėti galvą jam net peties. Žodžiu, tikra šarangė varangė.

Fotolia nuotr./Viliojimas automobilyje
Fotolia nuotr. / Viliojimas automobilyje
 

3 VARIANTAS. Patogus seksas

Viskas taip pat, kaip ir mylintis ant užpakalinės sėdynes, kai vyras guli ant viršaus. Dabar tu su juo apsikeiti vietomis.

LYGIOS TEISĖS

Partnerių lygybė mylintis automobilyje – kai abiem yra sunku. Jei kalbėtume apie tokias sekso pozas, tuomet galiu pasakyti: „Šiuo atveju įjunkite fantaziją!“. Gali prirašyti net 10 storiausių tomų apie tai, bet visąlaik atsiras tokių, kurie šūktelės: „O aš dar taip pavariau!“ Todėl įvardysiu tik kelias populiariausias pozas.

1 VARIANTAS. Seksas šonu

Porelėms siūlau užpakalinę automobilio  sėdynę. Ant jos partneriai gali jaukiai priglusti vienas prie kito lyg šaukšteliai.

Trūkumai: ne kiekvienai porai patogu mylėtis šonu ne tik automobilyje. Maža to, ant siauros užpakalinės sėdynės šėlti tokia poza pavyks ne aukštesniems nei 180 cm žmonėms. Dar reikia pasistengti nenusiristi ant paprastai nešvarių automobilių kilimėlių.

Patogiausias šiuo atveju pasirinkimas – kai vyras guli atsirėmęs į atlošą. Nors moteris rizikuoja būti išstumta (dėl intymių judesiukų), ji rankomis gali sukurti pasipriešinimą, atsiremdama į priekines sėdynes.

2 VARIANTAS. Vyras iš nugaros

Pora įsitaiso išilgai galinės sėdynės. Galima net užsimiršti, kad intymus veiksmas vyksta automobilyje.

Trūkumai: klūpintis ant keturių vyras turi nuolat saugoti galvą ir kuo arčiau priglusti prie moters nugaros. O moteris vargsta su kažkuria nepatogiai „įsikomponavusia“ koja.

Fotolia nuotr./Jis ir Ji
Fotolia nuotr. / Jis ir Ji

KITI SUNKESNI BŪDAI

Išvardyti? Vyras persimetęs moterį per priekinę sėdynę (liemuo ant sėdynės viršaus) ir „ima“ ją iš nugaros (labai jau reikia erdvaus automobilio tam reikaliukui). Arba vyras sėdi ant galinės sėdynės, o moteris sėdi nugara į partnerį (ta pati poza galima, tik vyras guli ant galinės sėdynės). Šiuo atveju moteris neišvengiamai privalo būti aktyvi, ritmingai judėti, todėl turi itin neįsijausti ir pasaugoti galvą.

Taip pat nepamirškite, kad automobilyje galima ne tik mylėtis, bet ir glamonėtis. Prisiminkite klasikinį oralinį seksą, kai partnerei reikia tik palinkti šalia vairuotojo, partnerių masturbavimąsi ir t. t. Tačiau jei jums įdomi mano nuomonė, pasakysiu atvirai – mane veža seksas automobilyje, tai gera ir linksma, bet vis dėlto pirmenybę skiriu paprastesnėms pozoms ir vietoms. Svarbiausia, kad visą laiką būtų noras!..

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius