Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beprotiškas pasaulis: 3 istorijos, kaip moterys panaudojo savo intymias vieteles

Kartais tam gali pritrūkti ir žodžių, o liežuvis neapsiverstų to vadinti šiuolaikiniu požiūriu į moters kūną. Tačiau... Pasaulyje netrūksta keistenybių, o mes beliekame tik stebėtojais, turinčiais savo nuomonę.
Moters kūnas
Moters kūnas / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Menas

Pirmoji istorijos dalyvė – tai rusų gimnastė ir trenerė Tatjana Koževnikova dar vadinama moterimi, galinčia pasigirti stipriausia vagina. Žavi blondinė ištreniruotu kūnu išgarsėjo tuo, kad jos vaginos raumenys gali išlaikyti nei daug, nei mažai – net 14 kg svorio. Taigi, nieko keisto, kad intymioji treniruotė nusirito per visą pasaulį... 40-metė mamytė sako, kad jai prireikė net 20 metų tam, kad dabar galėtų pasigirti štai tokiu rezultatu. „Moterys, treniruokitės bent penkias minutes per dieną, ir greitai savo vyrui galėsite suteikti nepakartojamą malonumą lovoje,“ – tikina T. Koževnikova.

VIDEO: Intymi Tatyanos Kozhevnikovos treniruotė

Antroji ir trečioji istorija panašios tuo, kad moterys, pasitelkusios savo vaginos „privalumus“, mano kuriančios tokį meną, kurį būtina pamatyti visam pasauliui. Mes, žinoma, tam nepritariame, (t. y., viešam tokio „meno“ striptizui) tačiau visuomenės reakcijos – audringos, beje, kas keisčiausia – ne visuomet prieštaringos.

Kad ir ne taip seniai nuskambėjęs velykinis perfomansas, kai nuoga menininkė Milo Moire iš vaginos krintančiais kiaušiniais kūrė... paveikslą, pavadintą simboliškai – „Paveikslo gimimas“. Ji teigė, kad šis paveikslas įkūnija moteriškumą, kūrybines galias, atskleidžia užuominas į patį gimimo procesą, į sąsajas su Žeme. „Norėdama sukurti meną, aš pasinaudojau natūraliu moteriškumo šaltiniu – savo vagina“, – teigė ji.

VIDEO: Kur ritasi pasaulis: nuoga menininkė priieš Velykas "dėjo kiaušinius"

Tačiau tai ne vienintelė moteris, besivadinanti menininke, kuriai jos vagina atrodo visas pasaulis. Štai australų kilmės Casey Jenkins pademonstravo, kaip galima megzti, siūlų kamuoliuką laikant intymioje vietelėje. Anot jos, tai buvo meninis pareiškimas pasauliui! 28 dienas ji kūrė meną, visa tai pavadinusi „Casting Off My Womb“. Toks menas Youtube kanale pritraukė net 4 milijonus žiūrovų. Beje, ji nesiliovė megzti ir per menstruacijas. „Vagina – tai mano kūno dalis, ir aš tame nematau nieko baisaus ar atstumiančio", – įsitikinusi Casey.

C. Jenkins atremia bet kokią kritiką, teigdama, kad visa tai, ką ji kūrė, – labai gražu ir kovoja su negatyviai nusiteikusiu pasauliu.

VIDEO: Australų menininkės Casey Jenkins pasirodymas: 28 dienas ji mezgė siūlus „pasidėjusi“ vaginoje

 Kviečiame sudalyvauti apklausoje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius