Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotiškiausia vyro vieta – ne ta

Remiantis statistika, net 80 procentų vyrų gali būti ramūs ir dėkingi gamtai – mat jų pasididžiavimo ilgis atitinka seksologų nustatytą standartą – apie 12,5 cm. Daug kartų girdėta frazė, kad moteris apie vyro seksualumą sprendžia visai ne pagal tuos centimetrus, yra iš dalies teisinga...
Seksualus vyras
Seksualus vyras / „Shuterstock“ nuotr.

Bet tik iš dalies. Nes vyrai vis vien netiki, jei moterys giria jo, na, sakykime, perpus mažesnį įnagį. Todėl, tarkime, JAV populiari tokia terapija: tam tikromis manipuliacijomis vyrai taip ištreniruoja savo varpą, kad ji tampa jiems priimtinesnių matmenų. Prie jos jie pleistru klijuoja svarelį ir palieka jį kuriam laikui. Po poros mėnesių intymaus organo oda šiek tiek išsitempia, seksas tampa aistringesnis, nes ta vietelė tampa jautresnė.

Medikai, aišku, skeptiškai vertina tokias savarankiškas procedūras, mat kartais po jų pailgėjęs vyriškas lyties organas praranda „darbo našumą“... Savo mažojo draugo dydžiu smarkiai susirūpinusiems pacientams penis pailginamas ir atliekant plastines opercijas, bet pirmiau reikia pasverti visus „už“ ir „prieš“. Ir ar verta?

Pasirodo, didžiausią erotinį pasitenkinimą moterims suteikia prisilietimas ne prie TO daikto, o prie vyro sėdmenų. Taigi, mieli vyrai, žinokite, kad jūsų užpakaliuko estetinis vaizdas ir nulemia jūsų populiarumą tarp moterų, nors ilgai buvo manoma, kad moteris rūpinasi tik savomis sėdimosiomis: kad būtų stangrios ir celiulitio nepaliestos.

Taip pat ilgai buvo deklaruojama, kad ne tik užkietėjusioms barakudoms, bet ir doroms namų šeimininkėms erotinius jausmus gali sužadinti vien stora vyriškio piniginė. Ne, klystate. Jei turtingas pilietis liuksi prieš damų akis savo nukarusiais sėdmenimis, jis neturi jokių šansų! Na, o stangrus ištreniruotas užpakaliukas byloja apie nepasotinamą temperamentą meilės guolyje.

Antikos skulptūros byloja, kad tada vyrų brangenybės, mūsų požiūriu, buvo visai mažutės ir sunykusios, nes senovės graikai didelį organą vertino kaip dievų bausmę, ir tokio pasididŽiavimo savininkai kentėjo nuo nevisavertiškumo komplekso. Buvo manoma, kad nedidelis įnagis patikimesnis, nes greičiau pakyla į kovinę padėtį.

Rytuose – priešingai: ten buvo vertinamas dydis ir jėga. Falo kultas išlikęs iki šių dienų: prieš metus kinų vienuolis Cze Tanas pasiekė savotišką pasaulio rekordą: savo organu jis pakėlė 31,5 kg svorį. Savo pasiekimą jis paaiškino meditacijos stebuklu.

Vis dėlto šiuolaikiniams vyrams labiau nerimą kelia potencijos problemos. Ir medicinos pasiekimai jiems padeda: atsirado hormoninis preparatas, kurio suleidus, galima išlaikyti bet kokį sekso egzaminą netgi dvi valandas, o Vokietijos Kylio miesto urologai siūlo transplantacijos metodu sustiprinti lyties organo raumenis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius