-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Iššifruokite vyro būdą pagal mėgstamą jo spalvą

Pasak psichologų, pagal tai, kokią žmogus mėgsta spalvą, galima labai daug pasakyti apie jo būdo ypatybes. Taigi, jei norite sužinoti, su kokiu vyru miegate vienoje lovoje, išsiaiškinkite, kokia spalva jam patinka labiausiai.
Jis
Jis / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Spalva

► Ruda. Rimtuolis

 

Akivaizdu, kad prieš jus – stoikas. Pastovus kaip namų kampe stovinti sofa, racionalus kaip visa ekonomistų komanda ir rūpestingas šeimos puoselėtojas. Juo galite visada pasikliauti – niekada nesulaužys duoto žodžio. Tiesa, apie poeziją su šiuo vyru vargu ar paplepėsite ir romantiško polėkio per daug nesitikėkite. Kai reikalai pakrypsta į subtiliąją jausmų sferą, tampa, kaip čia pasakius,… nuobodokas. Užtat kai pristigsite nuosavų finansų, visada galite kreiptis į jį. Rudos spalvos mėgėjai paprastai būna be galo taupūs. Netgi rinkdamasis partnerę, rudasis pribloškia racionalumu. Trumpiems neįpareigojantiems santykiams dažniausiai renkasi lengvabūdes koketes, tačiau vesti tokios moters nė už ką nesutiktų. Sutuoktinė, jo manymu, turi būti ištikima, rimta ir šeimyniška.

 

► Geltona. Ambicingasis

 

Jei jis dievina geltoną, tai byloja apie impulsyvų, jautrų ir sunkiai prognozuojamą vyro būdą. Jie – puikūs psichologai, greitai perpranta situaciją ir žmones, bet tai dar nereiškia, kad paiso aplinkinių poreikių ar nuomonės. Visais gyvenimo atvejais turi savo nuomonę ir mano, kad ji labai svarbi. Geltonos spalvos mėgėjai trokšta būti lyderiais. Jie turi aibę ambicijų (kartais ir nepagrįstų) ir asmeniniuose santykiuose nori jausti, kad kontroliuoja situaciją. Dar vienas dalykas, kurį turėtumėte žinoti, – šie vyrai labai neatsparūs kritikai.

 

Panorėjęs geltonos spalvos mėgėjas moka būti neprilygstamas džentelmenas, geba žarstyti kvapą gniaužiančius komplimentus, meilės ditirambus, nustebinti originalumu ar netikėtu romantikos pliūpsniu. Deja, visi šie nuostabūs gestai dažniausiai reiškia, kad šis vyras iš jūsų kažko tikisi mainais – niekada nieko nedaro šiaip sau.

 

► Oranžinė. Verslininkas

 

Vyro aistra oranžinei signalizuoja, kad jis be galo seksualus, energingas ir trykštantis nenumaldomu entuziazmu. Tokio vyro nesuviliosite jaukia namų aplinka. Jam reikia polėkio, kompanijos, daug erdvės. Juk turi kažkur pademonstruoti savo asmenybės žavesį ir talentus. Oranžinės mėgėjai dažnai būna nenuilstantys keliautojai, ekstremalių nuotykių ieškotojai ir pan. Jiems reikia adrenalino ir pojūčio, kad jų gyvenime nuolat vyksta kažkas nepakartojama. Tarp mėgstančiųjų oranžinę galima sutikti daug klestinčių verslininkų, turtuolių, bet mažai dailininkų ir poetų…

 

► Raudona. Malonumų ieškotojas

 

Raudoną spalvą paprastai renkasi aktyvūs vyrai, kurie nori ir moka iš gyvenimo pasiimti viską, ko jiems reikia. Jie mėgsta skaniai pavalgyti ir išgerti, gerai ir daug pasimylėti, maloniai praleisti laisvalaikį. Monotoniškas gyvenimas ir buities rutina jiems – tarsi peilis. Raudonos mėgėjas gali būti idėjų generatorius, perversmo iniciatorius, sukilimo lyderis, bet tik ne žmonos pado vergas. Veikiau atvirkščiai – šeimoje jis siekia būti vienvaldis lyderis. Žodis „kompromisas“ jam egzistuoja nebent formaliai. Jei išrinktasis jums tarsi netyčia pasiūlė pasidairyti po moteriško apatinio trikotažo skyrių, nesutrikite ir būtinai išsirinkite ką nors kaitinančio kraują. Mėgstantys raudoną spalvą vyrai labiau už viską vertina mylimosios seksualumą. Jei lovoje būsite nepakartojama, jis bus pasirengęs atleisti daugybę kitų silpnybių, galbūt net užleis lyderio postą šeimoje…

 

► Balta. Narcizas

 

Pasak psichologų, balta – pedantų ir tobulybės ieškotojų spalva. Jei jūsų partnerio spintoje vyrauja balti drabužiai, akivaizdu, kad konkuruoti su juo nebus lengva. Galimas daiktas, šis džentelmenas netgi pasirodys esąs savimyla narcizas, kuriam tepliotis rankas „purvinais“ vyriškais darbais – didžiausia Dievo bausmė. Su juo teks nuolat kovoti dėl vietos prie veidrodžio ir abejoti, kuris kuriam turėtų sakyti komplimentus. Arba net jei jis ir ne narcizas, smulkmeniškas beveik garantuotai. Viena vertus, su vyru, mėgstančiu baltą spalvą, gyventi gerai, nes su juo niekada neteks kariauti, kad pasikeistų kojines ar vienąkart išsinertų iš šimtamečių nudriskusių džinsų. Dėl netvarkos namuose karo nekils. Kita vertus, su juo gana sunku, nes besivaikydamas tobulybės, to paties pageidauja ir iš savo moters.

 

► Juoda. Džentelmenas

 

Jeigu pastebėjote, Džeimso Bondo tipo vyrai arba Holivudo žvaigždės dažniausiai rengiasi juodai. Juoda spalva – erotiškumo, elegancijos, magnetizmo ir pasitikėjimo savimi ženklas. Jos jėgą gali suvaldyti tik tvirto temperamento vyrai, ne skystablauzdžiai. Taigi, jei jūsų išrinktasis negali gyventi be juodos, neabejokite, kaf jis – tvirto stuburo ir iš vėžių jo lengvai neišmuši. Moka pakovoti už save ir savo šeimą ir visada pasiekia užsibrėžtą tikslą. Juodos spalvos mėgėjas – įspūdingas partneris, bet jo kompanija tinkama toli gražu ne kiekvienai. Juk fatališkam vyrui reikalinga ir fatališka dama. Taigi, jei norite, kad jūsų pora spinduliuotų seksualumu, privalote būti pasitempusi.

 

► Mėlyna. Diplomatas

 

Klasikinę mėlyną spalvą labiausiai mėgsta konservatyvių pažiūrų vyrai. Jų gyvenime viskas turi būti pastovu ir gerai sustyguota. Jie linkę prisirišti prie aplinkos ir daiktų, dėl to labai vertina kokybę. Įprastai su mėgstančiais mėlyną džentelmenais jokio vargo. Jie tolerantiški, diplomatiški ir niekada neišsišoka. Jų gyvenime viskas savo vietoje ir savu laiku. Nors ypatingu lyrizmu ir jausmingumu nespinduliuoja, prireikus gali tapti netgi labai romantiški... Mėlynos spalvos mėgėjas gali tapti nuostabiausiu pasaulyje vyru, tik... su sąlyga, kad tarsi nejučia pasufleruosite, kaip norėtumėte, kad jis elgtųsi. Beje, šis vyras nemėgsta storžieviškumo ir isterijos priepuolių – tai svetima jo dangiškos spalvos pasaulėjautai. Kur kas daugiau pasieksite miela šypsena ir subtiliomis užuominomis.

 

► Žalia. Optimistas

 

Plačios širdies optimistas, nors prie žaizdos dėk – taip būtų galima apibūdinti vyrą, kuris jau daugybę metų dėvi žalius megztinius ir perka tik žalius automobilius. Netgi, regis, visiškai beviltiškoje situacijoje jis visada randa nors vieną teigiamą dalyką. Jis geras ne tik kaip partneris, bet ir kaip draugas. Jei norisi išsiverkti vyrui ant peties ir išlieti jam sielą, nerasite tinkamesnio kandidato už žalios spalvos mėgėją. Artimiesiems žalią spalvą mėgstantis vyras gali atrodyti kiek atsainokas, nes plati jo širdis skirta aibei žmonių. Dėl draugų, net nelabai artimų, paaukotų šeimos ramybę ir gerovę. Jei esate linkusi vyrą visada laikyti pašonėje, tai, be abejonės, nelabai gera žinia. Laisvoms asmenybėms toks partneris idealus, nes pavydo priepuoliai ir savininkiškumo jausmas jam nebūdingi.

 

► Pilka. Pesimistas

 

„Niūrus, kompleksuotas, linkęs į savigraužą, pesimizmą, gal net depresiją“, – taip psichologai apibūdina vyrą, kuris neabejingas pilkai. Ši spalva geriausiai maskuoja, leidžia pasislėpti minioje ir teikia saugumo. Iš pilkos mėgėjo nesitikėkite iniciatyvos – jis gana drovus. Mieliau tūnos antrame plane, o šeimos vado titulą perduos jums. Kita vertus, turėkite galvoje, kad pilkus drabužius kartais renkasi ir tie vyrai, kurie tiesiog tingi dažnai juos keisti. Juk pilka tokia saugi ir praktiška…

Šis vyras – ne princas ant balto žirgo ir nereikalaukite iš jo per daug. Jei panorėsite, puikiai vykdys jūsų įsakymus, nesikeikdamas nudirbs net nykiausius buities darbus. Bet kad pats susiprotėtų be jokios progos įteikti gėlių, to jau per daug! Gyvendama su pilkos mėgėju, privalote būti labai stipri. Juk kai įsijaus be saiko verkšlenti, koks gyvenimas yra neteisingas ir kaip jam viskas nesiseka, „įspirti“ jam į pasturgalį ir priversti toliau judėti teks ne kam kitam, o jums.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius