Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jeigu tai ištvėrėte drauge, vadinasi, jūs esate sukurti vienas kitam

Jei patyrėte drauge visus šiuos išbandymus, perėjote tuos devynis „pragaro ratus“, vadinasi, tikrai esate vienas kito antroji pusė, o jūsų sąjunga palaiminta dangaus.
Pora.
Pora. / 123RF.com nuotr.

Visi santykiai pasižymi pakilimais ir nuosmūkiais, tai normalu. Tačiau ar sugebate įveikti sunkumus kartu? Goodhousekeeping.com pateikia sąrašą pačių sudėtingiausių išmėginimų, kurie pasitaiko daugeliui porų.

1. Jūsų bendrų atostogų metu viskas klostėsi ne taip

Galbūt tai jūsų pačios pirmosios atostogos drauge. Jūs norėjote, kad viskas vyktų idealiai, tačiau iki tobulumo buvo toli kaip iki Mėnulio. Jūsų viešbutyje prastas interneto ryšys ir nėra Wi-Fi. Po pirmos dienos nuo vaikščiojimo pritrynėte pūsles ir jums teko keisti atostogų planus – persiorientuoti iš aktyvių maršrutų į pasyvesnius. Pusryčiai viešbutyje buvo patiekiami labai skalsūs, oro temperatūra ne tokia, kokią prognozavo sinoptikai, ir paskiausia – sustoję papildyti automobiliui degalų, vos nepavėlavote į atgalinį skrydį… Žodžiu, tikros išbandymų atostogos.

Tačiau jeigu jas sugebate prisiminti be lašelio kartėlio ir net negalvojate apie tai kažkaip priekaištauti savo antrajai pusei, vadinasi, tai iš tiesų meilė.

2. Jūs pasirengęs su savo antrąja puse leistis į kelionę automobiliu

Jei esate pasirengę su savo žmogumi nuvažiuoti kažkiek toliau nei iki artimiausio prekybos centro, jūs – teisingame kelyje. Taip, ilgoje kelionėje jums gali būti nuobodu, gali kilti nesusikalbėjimų ir konfliktų orientuojantis pagal žemėlapį, renkantis lankytinus objektus ar net sustojimus nusičiurkšt.

Tačiau – jeigu ištvėrėte vienas kitą su visais pastebėjimais „Tai čia tau kairė?!“, „Nejaugi pamiršai sutepti sumuštinių ir prigriebti arbatos?“, jei net ir 10-ties valandų ar 7 dienų kelionė jums atrodė lyg puikus nuotykis, kai mynėte mįsles, žaidėte “Taip ir Ne”, dainavote vaikiškas dainas ar estrados grandų šlagerius, – tai neabejotinai yra meilė.

3. Jūs bendraujate su jo/jos tėvais, net jeigu šie jūsų ir nemyli

Pažintis su partnerio tėvais visuomet yra stresas. Tačiau jeigu jiems patikote, bendrauti bus nesudėtinga. O jeigu ne? Geriausia laikytis neutraliai, nesileidžiant į asmeninius kaltinimus, patarimus ar pasikandžiojimus.

Jei sugebėsite jo/jos tėvus gerbti, neapkalbėti, nepriekaištauti artimam žmogui, kad šis irgi šį tą „negero“ paveldėjo iš tėvų, vadinasi, jūs tikrai mylite vienas kitą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kun. Ričardas Doveika: „Kodėl dauguma vyrų šlaistosi su buteliu rankoje? Atsakymas – jų niekada nereikėjo šeimoje“

Vida Press nuotr./Pora ir anyta
Vida Press nuotr./Pora ir anyta

4. Jums teko išgyventi rimtas problemas su kažkuriuo iš draugų

Galbūt teko patirti nesklandumų, kai jūs draugams pristatote savo antrąją pusę, o po kiek laiko kažkuris iš jų jums pasako, kad ta mergina/vaikinas jums netinka. Ir su draugu pyktis nesinori, ir savo žmogų mylite.

Jei likote su savo žmogumi, nesibaimindami prarasti draugą, vadinasi, jus iš tiesų skraidina meilės sparnai.

5. Jūs pykotės lėktuve

Dėl ko? Kad ir dėl smulkmenų – ne ta vieta, žemės riešutai pasitaikė ne tokio skonio, partneris pamiršo paimti ausinukus, kad žiūrėtumėte filmą planšetėje. Galimybių susipykti sočiai, o štai būdamas lėktuve galimybių pabėgti neturi nė vienos. Ir jeigu jūs kartu tai ištvėrėte, susitaikėte ir pasijuokėte iš tokio savo elgesio, esate tvirta pora.

6. Jūs drauge nuėjote į „Ikea“. Ir kažkaip pavyko gyviems išeiti iš jos

Šis prekybos centras – tikras išbandymas porai. Net ir 5 minutės – „aš tik kilimėlio pažiūrėt, gerai?“ – su mylimu žmogumi gali baigtis tragiškai. O pereiti visą koridorių labirintą, neaplenkiant šviestuvų ir patalynės skyriaus, gali atlaikyti tik tikrai tvirtos poros.

P.S. Jei sugebate drauge surinkti ir pastatyti spintą miegamajame per veiną vakarą, jūs esate drauge ne vieną mėnesį. Faktas.

7. Jūs buvote kartu vakarėlyje, kur jis/ji pažįsta visus, o jūs – nė vieno

Sugebėjote pereiti visą tą komunikacijos košmarą pažindinantis, juokiantis iš juokelių, kurie geriau suprantami drauge tas situacijas patyrusiems, o ne jums? Net ir vienatvėje valgydami ant sofos bulvių traškučius su gvakamole, sugebėjote nevaidinti aukos, o pasisemti iš to gerų akimirkų ir pamatyti savo žmogų kitoje aplinkoje ir nenusivilti, – jūs išties esate įsimylėję, dėl jūsų abiejų bendros ir darnios ateities galite nesijaudinti.

Vida Press nuotr./Draugai
Vida Press nuotr./Draugai

8. Jūs drauge išgyvenote remontą

Sakoma, kad jei nori skirtis, tai sugalvok daryti namuose remontą arba ieškotis naujo būsto. Nežinia, ar tikrai egzistuoja žmonės su identišku skonio ir stiliaus pojūčiu, tačiau, jei po visų remontų jūsų antroji pusė su ironija sugeba pasakyti „Tiek to, gerai. Dabar iki grabo lentos žiūrėsiu į tą siaubingą stalą“, vadinasi, dar daug vakarų laukia su juo prie to BAISAUS stalo. Jūsų meilė – amžina.

9. Kai abu visą dieną nieko nevalgėte, tačiau tiksliai žinote, ką užsisakysite vakarienei

Jei kuris nors iš jūsų dar įstengia užsakyti maisto, už kurį kitas pasiryžęs parduoti sielą velniui, vadinasi, galite drąsiai nešti pareiškimus į Metrikacijos skyrių. Arba atnaujinti Santuokos įžadus. Tegyvuoja meilė!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius