-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jūsų asmenybė pagal medžio piešinėlį

Kiekvienas piešinys mums prabyla sava kalba. O ką mes juose įžvelgiame, gali visiškai skirtis nuo kito žmogaus pastebėjimų. Juk, sakykime, pūkuotame baltame debesyje vienas matys mielą kačiuką, o kitas – tikrą plėšrūną. Toks ir šis testas: smagus ir neužima daug laiko. Pažvelkite į šiuos medelius ir išsirinkite tą, kuris jums patraukliausias. O dabar pabandykite įsitikinti, ar apibūdinimas pagal pasirinktą medelį jums tinka?
Jūsų asmenybė pagal medžio piešinėlį
Jūsų asmenybė pagal medžio piešinėlį / Fotolia ir Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Asmenybė

1. Esate dosni, jums nesvetima moralė, tačiau, nepaisant šių puikių savybių, stengiatės tapti pačia geriausia ir keliate sau aukščiausius reikalavimus. Gal iš šalies žmonės mano, kad su jumis sudėtinga, tačiau iš tikrųjų sunkiausia jums pačiai su savimi. Dirbate nuoširdžiai, nesate savanaudė ir siekiate pasaulį padaryti kuo geresnį. Mylite tol, kol jūsų stipriai nesužeidžia. Tačiau... Netgi ir po to nenustojate mylėjusi. Gaila, kad tik nedaugelis žmonių gali tinkamai įvertinti tai, ką jūs darote ir ko siekiate.  

 

2. Linksma, žavi, teisinga ir atsakinga. Taip, šie žodžiai skirti jūsų asmenybei. Be to, dar ir mėgstate rūpintis kitais. Jūs tikite teisingu darbu, nebijote prisiimti atsakomybės. Žmonės jumis pasitiki. Esate ryški, greita, aštraus proto ir visuomet turite ką pasakyti, mokate sudominti.

 

3. Nuolat paskendusi savo minčių raizginiuose tikite, kad jūsų mintys ir idėjos – pačios svarbiausios. Vertinate intelektą ir išmintį. Mėgstate vienatvėje apmąstyti savo teorijas ir požiūrį, nesate paviršutiniška asmenybė. Jums patinka bendrauti su tokiais žmonėmis, kurie taip pat mėgsta galvoti, mokytis, tobulėti. Praleidžiate daug laiko mąstydama apie moralę, stengiatės elgtis teisingai ir neišduoti savo principų, net jei dauguma tam nepritaria.

 

4. Iš savo aplinkos žmonių išsiskiriate unikalumu, filosofiškumu ir minčių skvarbumu. Aplinkiniams neretai atrodote šiek tiek ekscentriška, tad dažnai būnate nesuprasta ar suprasta ne taip. Kad ir kaip būtų, jūs puikiai atskiriate juodą ir baltą gyvenimo puses ir esate apdovanota itin gera intuicija.

 

5. Mėgstate dominuoti, pasitikite savimi ir stengiatės nuo nieko nepriklausyti. Dažniausiai aplinkiniams teigiate, kad viską turite atlikti pati, tad ir remiatės tik savimi. Žinote, kad būtina išlikti stipriai ne tik dėl savęs, bet ir dėl aplinkinių. Suprantate, ko norite iš gyvenimo, ir nebijote to siekti. Vienintelis dalykas, kurio jums reikia iš žmonių, –  tai nuoširdumo. Vertinate tiesą.  

 

6. Esate jausminga, draugiška, komunikabili, apdovanota puikiu humoro jausmu, turite daug draugų. Jūs laukiama bet kurioje kompanijoje. Galite džiaugtis – jūsų aura šviesi ir labai šilta, tad žmonės jūsų draugijoje jaučiasi ramūs, atsipalaidavę. Meilė ir pripažinimas – tai lyg narkotikas, šių dalykų jums reikia kaip oro. Esate pasiruošusi mylėti netgi tuos, kurie jums neatsako tuo pačiu.


7. Laiminga, rami, jautri ir supratinga. Visuomet išklausote tuos, kam to reikia: be smerkimo, atidžiai ir dėmesingai. Manote, kad kiekvienas žmogus šiame gyvenime turi savo kelią, todėl lengvai ir tolerantiškai priimate aplinkinius ir bet kokius įvykius. Retai nervinatės ar patiriate stresą. Mokate puikiai išlaikyti pusiausvyrą ant plono harmonijos ir sielos pusiausvyros lyno.

 

8. Žavi, energinga ir linksma. Mėgstate linksminti kitus – juokas jus gelbsti net sunkiausiose situacijose. Nemėgstate pykčio, konfliktų, todėl konfliktinėse situacijose stengiatės laikytis atokiau. Spontaniška ir kupina entuziazmo esate pasiruošusi visuomet nerti į įvairiausius nuotykius. Viskuo domitės, lengvai susižavite ir, jei kas nors jus labai „užkabina“, tuomet apie tai stengiatės sužinoti viską.

 

9. Esate kupina optimizmo ir tikite, kad gyvenimas – tai dovana, todėl iš jo stengiatės pasiimti viską, kas tik įmanoma. Džiaugiatės tuo, kas duota. Į viską, kas atkeliauja į jūsų gyvenimą, žiūrite fatališkai. Pernelyg nesureikšminate  materijos. Labai didžiuojatės tuo, ką pavyksta pasiekti savo jėgomis. Sveikintina tai, kad išnaudojate galimybes atleisti, mokytis, augti kaip asmenybei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius