Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką apie jūsų išrinktąjį atskleidžia raukšlės?

Netiesa, kad raukšlės bjauroja išvaizdą! Bent jau vyrams jos suteikia charizmos, šarmo ir netikėtai blykstelinčio seksualumo. Jose „užrašytas“ ne tik mūsų gyvenimo būdas, bet ir charakteris, emocijos, reakcijos, išgyvenimai... Pabandykime lyg žemėlapiu pereiti jomis ir sužinoti, ką šios atskleidžia?
Žvilgsnis
Žvilgsnis / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Raukšlės Amžius

♦ Horizontalios raukšlės ant kaktos liudija pasitikėjimą savimi ir savo jėgomis, gebėjimą išlaikyti pusiausvyrą įvairiose gyvenimiškose situacijose. Šis žmogus puikiai žino savo vertę, turi pakankamai energijos ir noro siekti savo tikslo. Trumpai tariant, tai – kietas riešutėlis, apgalvojantis iš karto kelis ėjimus į priekį. Dar galima pridėti, kad gamta šiam žmogui nepašykštėjo išminties ir kūrybiškumo.

♦ Jeigu žmogaus kakta išvagota nutrūkstančiomis ir bangas primenančiomis raukšlelėmis, vadinasi, jam būdingas paviršutiniškumas ir gebėjimas pasinaudoti tinkama proga, tinkamu metu. Dažnai tokie vyrai labiausiai domisi savimi, todėl visi jų tikslai nukreipti tik į savo malonumus. Na, o jeigu visos raukšlės išsidėsčiusios viršutinėje kaktos dalyje, vadinasi, išvesti šį žmogų iš kantrybės daugiau nei paprasta.

♦ Jeigu raukšlių visai nesimato, tai sako viena: arba tai botoksas, arba geri genai, arba visiškas abejingumas supančiai aplinkai.

♦ Vertikalios raukšlės, priklausomai nuo to, kur jos išsidėsčiusios, atskleidžia tam tikrus charakterio ypatumus. Raukšlė tarp akių dažnai susidaro dėl to, kad nevengiama raukytis, taip pat atskleidžia, kad žmogus į gyvenimą žvelgia per savo prizmę ir išgyvenimus ir mato tik tai, ką nori matyti. Jeigu raukšlių daugiau nei viena, tai gali liudyti žmogaus nesugebėjimą apsispręsti ir laiku priimti tinkamų sprendimų. Tiesa, emocijų audros virte verda: šis vyras gali užsiplieksti kone akimirksniu.

♦ Trumputės raukšlės šalia nosies išduoda žmogaus jausmingumą ir emocionalumą. Jis rimtai žvelgia į gyvenimo iššūkius ir linki gero aplinkiniams. Jeigu nėra tokių raukšlelių, tuomet tai gali liudyti, kad vyras yra jautrus ir greitai susierzinantis. 

♦ Jeigu dauguma raukšlių tęsiasi nuo skruostų smakro ir pasmakrės srities link, tuomet tai gali reikšti žmogaus sentimentalumą, charakterio „minkštumą“. Taip pat tikinama, kad tokios raukšlės būdingos uždariems, tyliems žmonėms, kurie ramiai reaguoja į netikėtas gyvenimo situacijas, yra gana lėti ir moka save valdyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius