-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip elgtis, kad ji ištartų „taip“ atsitiktiniam seksui?

Tik jau nepradėkite davatkiškai purkštauti. Gyvenime visko nutinka. Manote, kad nėra pasaulyje moters, kuri norėtų atsitiktinių santykių? Yra, tik kartais jos nenori pasirodyti, kad yra lengvai prieinamos. Žodžiu, jei prašote, tačiau negaunate, vadinasi, ne taip prašote ;) Tiesa ta, kad dažnai moterys yra nusiteikusios ne prieš atsitiktinį seksą, o prieš vyro melą apie tai, ko jis nori iš santykių.
Aistringas apkabinimas
Aistringas apkabinimas / „Fotolia“ nuotr.
Anot svetainės DarniPora.lt, jei neparodote tikrųjų savo ketinimų, neatskleidžiate, kokių santykių ieškote, ir po kelių pasimatymų pasipustote padus nieko dorai nepaaiškinęs, elgiatės nesąžiningai. Toks elgesys, žinoma, nuvilia ir skaudina kiekvieną moterį.

Tačiau jei iš anksto deklaruosite tikruosius savo ketinimus ir jai tai pasirodys priimtina, abu liksite patenkinti. Taigi kaip tinkamai jai parodyti, kad rimti santykiai jūsų nedomina, ir jos neatstumti?

Iš karto parodykite, kad draugystė jūsų nedomina. Žinoma, pirmiausia turėtumėte atkreipti jums patinkančios merginos dėmesį. Kad tai padarytumėte, būkite su ja mandagus ir draugiškas, tačiau labai svarbu nepersistengti. Itin draugiški vyrukai merginoms dažniausiai neasocijuojasi su seksualumu, o jūs juk norite pažadinti jos aistrą. Be to, draugo ji ieškotų tuo atveju, jei norėtų su jumis užmegzti rimtą draugystę. Jei suteiksite jai nors menkiausią viltį, kad tarp jūsų gali būti daugiau nei tik fizinis atstumas, rizikuojate ją įskaudinti.

Sudominkite ją. Kad tai padarytumėte, turite būti šmaikštus ir sugebėti ją prajuokinti. Tik jokiu būdu negraudinkite jos liūdnomis istorijomis iš savo gyvenimo. Galbūt tokiais pasakojimais ir galite sukelti jos gailestį, bet ne geismą. Taip pat nebūkite per daug įkyrus ir neatskleiskite, kaip labai ji jums patinka. Priešingu atveju flirtuoti su jumis jai nebebus taip įdomu.

Kai kuriuos sprendimus priimkite pats. Labai malonu bendrauti su vaikinu, kuris per pasimatymą viską leidžia spręsti merginai. Tačiau kur kas seksualesnis tas, kuris yra ryžtingas ir kai kuriuos sprendimus priima pats. Tai natūralu, juk kiekviena moteris nesąmoningai nori poruotis su stipriausiu patinu. Žinoma, jei tik jūs vienas spręsite, kur turite eiti ir ką veikti, ji nesijaus svarbi. Todėl svarbu išlaikyti tinkamą balansą tarp to, ką sprendžiate jūs ir ką sprendžia ji. Pavyzdžiui, jei jau pakvietėte ją į pasimatymą, stenkitės pasirodyti dosnus, tačiau neklauskite jos, ar ji norėtų ko nors išgerti, o iš karto paklauskite, ką ji gers, tiesiog nueikite ir nupirkite tai, ko ji pageidavo.

Atsargiai užsiminkite apie tai, kokių santykių ieškote. Jei atvirai ir gašliai pasakysite jai, kokių santykių ieškote, tikriausiai atstumsite. Pavyzdžiui, pasakykite jai, kad manote, jog šiais laikais dauguma jaunų žmonių nebemoka atsipalaiduoti ir paprasčiausiai gerai leisti laiką kartu be jokių įsipareigojimų. Stebėkite jos reakciją. Jei ji pasakys, kad tai netiesa ir kad ji mėgsta retkarčiais kur nors išeiti ir atsipalaiduoti, žinokite, kad einate teisinga linkme.

Išlaikykite tinkamą pokalbių ir fizinio kontakto pusiausvyrą. Jei jau ieškote tik paviršutiniškų santykių, stenkitės, kad pokalbiai neužgožtų fizinio kontakto. Atsiminkite, ji neturi manyti, kad tarp jūsų gali atsirasti emocinis ryšys, nes kitaip jausis apgauta. Mėgaukitės glamonėmis ir žiūrėkite, kad jų būtų daugiau nei pokalbių. Parodykite veiksmais, kad ji jus labai traukia.

Pasirinkite tinkamas pokalbio temas. Stenkitės, kad jūsų pokalbiai apsiribotų bendromis temomis ir nekalbėkite apie asmeninius dalykus. Nuo rimtų pokalbių ir vėl jus išgelbės humoras! Nežinote, apie ką šnekėti? Aptarkite aplinką, kurioje esate (naktinis klubas, baras, miestas…), kalbėkite apie dabartinius įvykius, populiariosios kultūros naujienas – tai puiki proga apsikeisti nuomonėmis. Jei ji ima nukreipti pokalbį asmeninėmis temomis, stenkitės apibendrinti jos pasakymą ir pakeisti temą.

Tinkamu metu pasakykite jai, kokie yra jūsų tikslai. Pats blogiausias dalykas, kurį gali padaryti vyras, tai po aistringos nakties pasakyti moteriai, kad visa tai nieko nereiškia ir jų santykiai neturi ateities. Būkite sąžiningas nuo pat pradžių. Tinkamiausias laikas užsiminti, kad neieškote rimtų santykių, yra tuomet, kai jūs jau pasibučiavote, bet dar neturėjote intymių santykių. Tiesiog pasakykite jai, kad šiuo metu neieškote rimtų santykių, bet ji jums tikrai labai patinka ir tiesiog negalite sustoti.

Sujaudinkite ją. Atminkite, kad svarbiausia – aistringi bučiniai. Bučiuodamiesi neskubėkite ir stenkitės pirmas atsitraukti, kad ji norėtų vėl ir vėl. Glamonėkite visą jos kūną, tačiau jokiu būdu neikite tiesiai prie intymių vietelių – taip ją tik suerzinsite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius