Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip pagyvinti savo santykius

Kartais, kai meilės santykiai pradeda blėsti, mažutėlės smulkmenėlės, į kurias paprastai neatkreiptume dėmesio, gali mums padėti pasijusti laimingesniems, labiau geidžiamiems ir mylimiems.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Jausmai

Televizorius bei kompiuteris ar... mylimasis?

Kiek laiko praleidžiate prie televizoriaus ir kompiuterio? Greičiausiai kone visą dieną, o jeigu dar ir grįžę po darbo negalite atsiplėšti nuo šių technikos stebuklų, vadinasi, laikas keisti savo įpročius. Greičiausiai ne kartą girdėjote, kad televizorius miegamajame kambaryje žudo meilę? Ir tai yra tiesa – geriau jį pakeiskite jaukiais pokalbiais, kad ir apie tai, kaip praleidote dieną, pasidalinkite prisiminimais, pajuokaukite. Užsidekite žvakių, atsipalaiduokite ir pajuskite malonią ramybę dviese.

 

Siųskite žinutes

Kartais visai smagu gauti žinučių nuo savo mylimojo – juk tai taip primena santykių pradžią. Tai taip romantiška. Kodėl gi neprisiminus ir nepažaidus? Užtenka pasidalinti savo gera nuotaika, šypsenėle, ar tiesiog pasakyti, kad mylite. Tai ir pradžiugina, ir gerai nuteikia – juk taip parodote, kad mylimasis jums rūpi ir apie jį galvojate. Išsiųskite jam meilės žinutę tiesiog dabar!

 

Suteikite vienas kitam šilumos

Tiesiogine prasme! Pasistenkite savo miegamąjį kambarį paversti jaukumo oaze. Nebūtina į tai daug investuoti. Tiesiog tegu būna šilta. Minkštos pagalvėlės, šiltos antklodės, žvakidėje plevenanti žvakė... Įrodyta, kad esant aukštesnei kambario temperatūrai žmonės jaučiasi labiau atsipalaidavę, ramesni ir romantiškai nusiteikę.

 

Rinkitės seksualesnius drabužius

Po darbo dienos dažniausiai norisi įšokti į patogius ir kūno judesių nevaržančius drabužius, kaip antai, kasdienį aptrintą chalatą, o į lovą griūti šilta stora pižama. Tačiau bent retkarčiais verta pasistengti – juk gražiai ir patraukliai atrodyti yra gana paprasta. Tarkim, figūrą paryškinantys švelnutėliai šilko ar satino naktinukai padės pasijausti moteriškai ir seksualiai bei suteiks gerų emocijų ne tik jums, bet ir gyvenimo partneriui. Tegu tai būna mažutis siurprizas, kokią nors niūrią dieną, kai jis mažiausiai to tikisi...

 

Padėkite vienas kitam

Jei matote, kad kažko nespėjate – paprašykite mylimojo pagalbos. Taip ne tik įtrauksite jį į savo svarbius reikalus, bet ir turėsite galimybę dar geriau vienas kitą pažinti. Be to, kartu praleistas laikas dažniausiai padeda pagerinti santykius. Ir dar: kad ir kaip būtumėte pavargę, nepamirškite, kad reikia pasilikti bent šiek tiek laiko pabūti tik dviese, kad santykiai netaptų niūria rutina ir sunkiai atliekamu darbu.

 

Mokykitės ko nors naujo

Kad ir kas tai būtų: šokiai, nauja kalba, masažo menas... Visa tai padeda labiau pasitikėti savimi, pasijusti laisvesnei ir laimingesnei, įgyti drąsos. Belieka nuspręsti, ko trūksta jūsų gyvenime ir to imtis su džiaugsmu.

 

Užsiimkite sportu kartu

Slidinėkite, bėgiokite, vaikščiokite – visa tai suteikia ne tik energijos, bet skatina dopamino gamybą, kas didina lytinį potraukį. Na, o po intensyvios sportinės veiklos pagausėjus endorfinų, tikrai bus garantuota gera nuotaika ir plati šypsena! Ko daugiau reikia, kad santykiai klostytųsi puikiai?

 

Mėgaukitės maistu

Mintis, kad greičiausias kelias į vyro širdį yra per skrandį, ne tokia jau ir absurdiška. Ypač, jeigu pasidomėtumėte, afrodiziakais... Kraują užkaitins aštrūs patiekalai su aitriąja paprika, jūros gėrybės, tokios kaip austrės, padidinančios lytinį potraukį ar lašišos, optimizuojančios lytinius hormonus. O jeigu dar įmaišysite kedrinių pinijų... Jau nuo seniausių laikų pastebėta, kad jos turi teigiamą įtaką libido. Pasilikite vietos gardžiam desertui ir mėgaukitės gerais santykiais su antrąja puse. 

Juk kad pasijustume mylimi, mums visiems reikia visai ne daug - tik trupučio nuoširdaus dėmesio...

 

Taip pat skaitykite:

Kodėl atšąla jausmai?

Kaip moterų svoris veikia jų seksualinį gyvenimą?

Santykių eksperto Darreno Wilko laimingos santuokos receptai

5 ženklai, pranašaujantys santykių krizę

Meilės dėsniai, kurie gali išgydyti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius