Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karšta tema: slapčiausios moterų erotinės fantazijos

Ir dabar mes tikrai žinome, ko nori moterys. Na, bent jau lovoje... Gerai gerai, suprantame, kad ir geromis mamomis, ir žmonomis turime pabūti, bet kai reprodukcinė funkcija jau įvykdyta, leiskite atsiskleisti dar ir mūsų seksualumui.
Aistringa moteris
Aistringa moteris / „Shuterstock“ nuotr.

1. Seksas trise – su dviem vyrais

Gamtoje visada renkasi patelė, o visuomenėje – moteris. Tokia galimybė savotiškai rinktis ir žavi: manoma, kad tokia archetipinė situacija tarsi įrašyta moters genuose: laukinėse gentyse ištikimybės vienam partneriui niekas nepuoselėjo. O šiuolaikines moteris traukia šansas būti glamonėjamai (nesimuliuojant...) net dviejų vyrų. Taigi, tai fiziologiškai paaiškinamas, bet sunkokai įgyvendinamas troškimas, nes dauguma vyrų to nelinkę toleruoti. Be to, tokį seksą smerkia tradicinė moralė, o tai, kas smerktina, visada geidžiama. (Nors ir sunkiai įgyvendinama. Kaip tai padaryti realybėje? Rėžti savo draugo draugui, kad jis galėtų būti trečias?)

2. Troškimas būti surištai

Daugelis moterų fantazijų susijusios su dominavimo-paklusnumo vaidmenimis. Tai ir noras būti surištai, seksas užrištomis akimis ir troškimas atsidurti vergės rolėje. Šiuolaikinės emancipuotos moterys puikiai save realizuoja, pasiekia karjeros aukštumų, – taigi užkopia anksčiau tik ant vyrams prieinamų visuomenės hierarchijos laiptelių, tad kartais jos nori pabūti TIK paklusniomis moterimis ir nusikratyti bet kokios atsakomybės. Mokslininkai netgi nustatė, kad kuo labiau moteris atsipalaidavusi ir kuo labiau priklausoma nuo partnerio, o ne nuo savo sprendimų, tuo ryškesnis jos orgazmas.

3. Išprievartavimo inscenizacija

Tai dar viena troškimo paklusti atmaina. Aišku, jei paklaustume moterų, ar jos nori būti išprievartautos, gautume šimtaprocentinius atsakymus, kad ne. O štai žaidimas išprievartavimu – visai kas kita. Šiurkštaus sekso su prievartos elementais dažniausiai trokšta kompleksuotos damos, kurios griežtai kontroliuoja savo libido. Toks seksas tarsi leidžia jai nusimesti atsakomybę: maždaug atėjo, jėga paėmė, o aš tiesiog leidau ir labai neprieštaravau. Be to, ne viena ir tikrai neretai pasvajoja ne apie minkštutėlį meškiuką, švelniai stumiantį lovos link, o apie urzgiantį liūtą, vienu mostu išraunantį palaidinės sagas ir nuplėšiantį liemenėlę. Nes realiame gyvenime taip atsitinka tikrai nedažnai...

4. Seksas su moterimi

Dažniausiai paauglių merginų tėvai visai nesijaudina, jei jų dukros draugė vėlai vakare nevažiuoja namo, o pernakvoja pas bičiulę – merginos sukrenta į vieną lovą ir miega iki kito ryto. Visai kitaip jie elgtųsi, jei pas sūnų sumanytų pernakvoti jo draugas. Vyresniame amžiuje moteris dažnai net netrokšta sekso su kita moterimi, o ilgisi to artumo ir švelnumo, kurį pamena iš tų iki ryto prakalbėtų naktų su drauge. Dažniausiai tokios erotinės fantazijos ir lieka tik fantazijomis.

5. Vergės vaidmuo

Iš esmė tai fantazija apie stiprų ir vyrišką vyrą. Juk dabar vyrai, jausdami moterų konkurenciją, ne visada ryžtasi dominuoti. Dieną nuožmios darboholikė gali valdyti visą vyrų kolektyvą, o naktį nori paklusti vienam. Bet tokiam, kuris būtų visomis pramėmis stipresnis už ją. Kaip viena tokia kolektyvo vadovė išsitarė: „Vis dar ieškau vyro, kurio kiaušai būtų didesni nei mano!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius