Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Keli punktai vyrams: kodėl gailėsitės praradę moterį, laukusią, kol susitupėsite

Kino pasaulyje tikrai rastume ne vieną istoriją, kur vyras ar sužadėtinis yra visiškas nelaimėlis, stengiasi įtikti savo moteriai, kažkuo užsiimti, prilygti jai, o ji, suvokusi, kad jis nėra tobulas, atlyžta ir pasilieka vargelio vargti su tuo nesubrendusiu vyru.
Vienišas vyras.
Vienišas vyras. / 123RF.com nuotr.

Vyrai, paklausykite: gyvenime taip nebūna. Taip, žinoma, kartais taip nutinka, bet neturėtumėte to tikėtis.

Reikalas tas, kad moterys suteiks jums 7000 galimybių, rašo mysticalraven.com. Mes tikime, kad galite tapti geriausia savęs versija ir norime būti šalia, kai tai nutiks, ir būtent todėl daugelis mūsų (gerokai per daug) tampame įkalintos siaubinguose santykiuose su vyrais, kurie blogai su mumis elgiasi.

Mums tikrai norisi tikėti, kad pasakę, jog tapsite geresni, pasikeisite, šį kartą taip iš tikrųjų ir padarysite.

Tačiau, kai moteriai viskas pabosta – baigta. Kai tik moteris suvokia, kiek kartų jos gyvenimas būtų geresnis be jūsų – to, kuris švaisto jos laiką ir energiją – jūsų traukinys nuvažiavo. Jokie jūsų kūno, gyvenimo būdo ar karjeros pokyčiai neprivers jos nusigręžti nuo naujojo gyvenimo plano. To, kuriame nebėra jūsų.

Labai tipiška, suvokus, kad iššvaistei savo progą, atsakyti kokiu nors įskaudinto patino pastebėjimu, pavyzdžiui: „Na, jei ji nepakenčia manęs, kai man nesiseka, ji nenusipelnė manęs ir sėkmėje“. Tačiau tiesa ta, kad niekas nėra įsipareigojęs kentėti kažkieno mėšlą ir niekas nenusipelno gyventi streso bei dramos kupiną gyvenimą nes, partneris negali prisiimti atsakomybės už savo destruktyvius sprendimus.

Atstūmimas kaip jos savisaugos ir rūpinimosi savimi priemonė galbūt jus įskaudins, bet greičiausiai būtent jūsų veiksmai paskatino ją taip pasielgti.

Beje, atsigavę, išsilaižę žaizdas susirasite naują moterį. Jokia paslaptis, kad žmones traukia tie, kurie atrodo stabilūs ir jaučia savo paskirtį, siekia tikslo; tačiau sunku bus susirasti moterį, kurią jūs trauktumėte ir kuri bus pasiryžusi būti šalia, iškilus neišvengiamiems gyvenimiškiems sunkumams.

Jūs galėjote net neabejoti, kad moteris, buvusi šalia ir mačiusi visą jūsų mėšlą, bus šalia sunkiausiomis gyvenimo akimirkomis. Tačiau kaip bus su žmonėmis, atsiradusiais jūsų gyvenime, kai viskas gerai?

Moteris, mylėjusi jus, kai buvote žemiausiame gyvenimo taške, jau žino, koks galite būti bjaurus – ir ji vis tiek mylėjo, palaikė ir drąsino jus. Moteriai, kuri pamils jus, kai viskas bus gerai, gali būti sunku tai padaryti, ypač iškilus sunkumams ir pasirodžius jūsų tamsiajai pusei.

Būtent tomis tamsiomis akimirkomis – kai jums bus sunku, o nauja mylimoji negalės susitaikyti su jūsų tamsiąja puse ir, nepaisant jos, jūsų mylėti – jūs suprasite moters, kuri kažkada jus mylėjo neprašyta, vertę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Darniam gyvenimui: vyrai, jei sutikote tokią moterį, nepaleiskite jos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius