Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokios moterys nori tik sekso?

Ir kodėl visuomet teigiama, kad vyrai nori „tik vieno“? Visiška neteisybė! Yra moterų, kurios visiškai nesvajoja apie vedybas, bendrą buitį su vyriškomis kojinėmis po lova ir viralus puoduose. Ne, joms, kūniškų geidulių vergėms, reikia, pasirodo, tik sekso! Ir nors vyrai tokias moteris niekina viešai, nenorėtų su tokiomis nieko rimto, tačiau juos tokios nimfos taip traukia... kad ir vienam kartui.
Seksuali moteris
Seksuali moteris / „Shuterstock“ nuotr.

Taigi, moterys ėmė ir pasikėsino į anksčiau tik vyrų užimtą teritoriją. Tik jiems buvo būdinga gultis į lovą labai nesirenkant su kuo, nepamilus ir nepavaikščiojus už rankučių mėnesienoje. Kai kurioms galbūt iškils natūralus klausimas: o kaipgi čia – iškart strykt į lovą? Be kavinių, kino, gėlių, šampano ir pasimatymų?

Pasirodo – galima. Nors dauguma moterų vis tik svajoja apie šviesią ir gražią meilę, jos tikisi net iš to niekšelio, kurio fizionomijoje jau iškart parašyta, kad išnyks kaip dūmas iki suskambant žadintuvui iš ryto ir daugiau niekada nepaskambins. Jos vis vien maitins jį skania vakariene, paglostys galvą, smulkiai išklausinės, kaip praėjo diena, ir tikėsis – o gal šis bus kitoks?

Bet gamtoje egzistuoja ir kitokios damos, kurios viso to nesitiki. Kokios?

Jaunos, bet ne naivios. Na, neįsiurbė jos su motinos pienu dvasingumo ir aukštos moralės normų – ką padarysi. O gal jų tėvai buvo pernelyg užsiėmę, kad kalte įkaltų joms į galvą, kad pirmiau – šviesūs ir stiprūs jausmai, o lova – po to. Vietoj jų jas auklėjo internetas, televizija ir kiemas. O serialuose gražios herojės greitai virsta į horizontalią padėtį – be jokių skrupulų. Tokį elgesio modelį jos ir atsineša į realybę – permiegojom, paskui dar keletą kartų su tuo pačiu pasivartėm, ir ieškom naujo.

Taip pat skaitykite: Atskleista tobulo sekso paslaptis

Tos, kurias keliskart apgavo. Tokios damutės įsivaizduoja, kad atsiduodamos greičiau nei vyriškis spėjo apie tai pagalvoti, ji pririš jį prie savęs. Arba mano, kad jei „duos“, tai jų iškart nemes. Jos bijo būti atstumtos, jų žema savivertė (o gal daugiau niekas į mane nepažvelgs?). Seksas joms – meilės, kurios jau nesitiki ar pavargo laukti, pakaitalas. Vis geriau negu nieko. Kol lauks tos meilės, užpildys laiką seksualiniais ryšiais. Juk alkana visą laiką nebūsi...

Apsirūpinusios gražuolės. Jos gerai uždirba, žino, ko nori. O nori mėgautis gyvenimu – į tą sąvoką niekaip netelpa valgio gaminimas ir dulkių šluostymas. Iš esmės jos nesupranta, kam reikalingos vedybos ar rimti santykiai. Jos įsitaiso meilužius tik dėl malonumo. Ir bendrauja su jais tik tiek, kiek reikia tam malonumui pasiekti – ne daugiau. Ir jei vibratorius būtų šiltas, galėtų akabinti ir tarti keletą malonių žodelių, joms vyrų nė nereikėtų.

Išsiskyrusios moterys, kurios nebenori šeimos. Jų nėra daug. Jos paprastai turi vaiką (ar keletą jų), yra išsilavinusios, gali save finansiškai išlaikyti, tačiau nebenori jaukti nei savo, nei savo vaikų gyvenimo. Jos gyvena sau bei vaikams ir kartais nusprūsta patenkinti savo kūniškų poreikių. Gal ir ilgėtųsi meilės, tačiau gyvenimas per daug jas supurtė, kad vėl galėtų gyventi lūkesčiais ir iliuzijomis. Seksas joms – kad nepamirštų, jog yra moterys.

Moterys-pumos. Tai tos, kurios nuo 40 iki begalybės, tos, kurios itin savimi rūpinasi, kad atrodytų dvidešimčia metų jaunesnės. Savo nepriklausomu elgesiu ir finansinėmis galimybėmis traukia jaunesnius vyrus. Dažniausiai apie jokius jausmus tokiose porose nėra ko kalbėti, nors būna išimčių. Dar prieš kelis dešimtmečius tokias moteris smerkė ir sutrumpintai vadino MILF (angl. Mother I‘d Like to F*ck), gi dabar vyresnė moteris ir jaunuolis jau tampa tendencija. Kurią iš esmės toleruoja visuomenė – na, gal ne tiek, kiek žilstančius diedukus su pupytėmis, bet bent šiek tiek.

Taip pat skaitykite: Vyrai atvirai. Ko jie iš tikrųjų trokšta sekse?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius