-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kraujo grupė ir seksualinis suderinamumas

Šia tema kalbėta ne kartą. Tačiau kad ir kiek apie tai šnekėtume, vis tiek įdomu. Tiesa, kiek ši teorija pagrįsta, ko gero, tiksliai niekas neatsakytų. Bet...
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

► Moters 0 (I) kraujo grupė

Japonai įsitikinę, kad jei vyras beprotiškai nori aistringo sekso, jam verta rinktis moterį, kurios kraujas yra būtent toks. Mat jos aistra esą nežino tabu. O vyras, kuris ves tokią moterį, visada bus pamalonintas išrankiausiomis glamonėmis. Tokia silpnosios lyties atstovė dažnai privers vyrą vėluoti į darbą...

Ji – ideali meilužė, nes visuomet pateisina partnerio lūkesčius. Ją galima greitai sujaudinti. Tačiau tokia moteris dar ir valinga, todėl bet kas jos nesugundys – visą tiesą apie jos temperamentą žinos tik nuosavas vyras.

► Moters A (II) kraujo grupė

Dauguma moterų, kurias galima pavadinti dalykiškomis ar net neseksualiomis, turi tokią kraujo grupę. Sugundyti ją be galo sunku, nes ji tiesiog labai retai galvoja apie kūniškus malonumus.

Ji pasyvi, intymiems santykiams dažnai ryžtasi iš pareigos, nes jie ne itin jaudina ją. Šią moterį sunku įkalbėti įvairiems eksperimentams, retai susiranda meilužį. Bet jeigu jau nueina į kairę, tokie santykiai ją pakeičia neatpažįstamai: iš šaltos statulos ji virsta aistringa sugulove. Jei tik šią moterį sugundžiusiam vyrui netrūksta kantrybės...

► Moters B (III) kraujo grupė

Jos nelabai domina seksas. Šios kraujo grupės moteris visai nesureikšmina jo, tačiau, jei tik užsimano, gali lengvai įsijausti į žavios viliokės vaidmenį. Tokia dailiosios lyties atstovė jaučiasi laisva ir atsipalaidavusi visose gyvenimo srityse.

Ją sunku patenkinti, todėl uoliai besistengiantis vyras dažnai nusivilia, kai jo pastangos nebūna įvertintos. Tokia moteris lengvai ją įsimylėjusį vyrą gali pakeisti kitu be jokios sąžinės graužaties.

► Moters AB (IV) kraujo grupė

Ji iš prigimties seksologė, todėl vyriškiui gali padėti išspręsti bet kokias seksualines jo problemas ir netgi pakeisti jo gyvenimą.

Ši moteris lengvai pasiekia orgazmą, lengvai prisitaiko prie partnerio, tad greitai pakyla į malonumų viršukalnę su bet kokiu partneriu. Ji džiaugsis tiek švelniomis, tiek šiurkščiomis glamonėmis – priklausomai nuo to, kokias pasirinks jos partneris. Vyriškis, pasimylėjęs su šios kraujo grupės moterimi, niekada jos nepamirš, nes tokio stipraus lytinio potraukio kaip jos gali tik pavydėti kitos moterys.

► Vyro O (I) kraujo grupė

Tokie vyrai trokšta vis naujų nuotykių. Dažnai jie turi sukaupę pornografinių filmų ir nuotraukų kolekciją, o vakarėliuose neretai pasakoja dviprasmius anekdotus.

Tai todėl, kad jie yra patys aktyviausi ir energingiausi meilužiai. Apie tokius sakoma, kad apie seksą jie galvoja kas 9 sekundes.

Deja, tokie vyrai retai galvoja apie partnerės poreikius, tad idealiausiai tiktų pasyvesnė moteris.

► Vyro A (II) kraujo grupė

Jis gana drovus ir neryžtingas , o seksas be meilės jam neegzistuoja. Dažnai tai subtilus ir dėmesingas meilužis, sugebantis išpildyti visus partnerės įnorius. Jis tikras lobis toms, kurios be fizinio malonumo ieško dar ir gilesnio emocinio kontakto.

Gyvenime jis dažnai atrodo itin susikaustęs, nors turi lakią fantaziją, taip pat ir erotinėmis temomis. Tai reiklus savo sekso partnerėms asmuo, ypač pasiaukojantis – priklausomai nuo nuotaikos. Dažniausiai atsipalaiduoti jam padeda tik alkoholis.

► Vyro B (III) kraujo grupė

Seksas jam tarsi žaidimas, kuris nekelia asociacijų su tokiomis rimtomis sąvokomis kaip „meilė“ ar „vedybos“. Toks vyras nespjauna į atsitiktinius ryšius ir ieško moterų, kurios seksą vertina taip, kaip ir jie.

Kita vertus, šios kraujo grupės vyrai mažiau už kitus galvoja apie seksą. Mat toks „sportas“ jiems – kasdienybė. Tad kodėl šiai sričiai skirti daug dėmesio? Dėl tokio požiūrio į seksą šie vyrai su smulkmenomis pasakoja draugams apie savo žygius, o kartais net žmonai.

► Vyro AB (IV) kraujo grupė

Jiems sunku kontroliuoti savo aistrą, bet, kita vertus, būtent jie sąmoningai neieško nuotykių – meilės romanai patys juos suranda. Tokie vyrai atrodo labai prieinami, ir moterys tuo pasinaudoja...

Be to, jie turi savyje hipnotizuojančio magnetizmo, kuris varo iš proto dailiosios lyties atstoves, kurios tarsi drugeliai skrenda į ugnį, net žinodamos, kad tuoj nudegs. Tačiau apsisprendę vedyboms jie tampa gerais ir ramiais sutuoktiniais.


SEKSUALINIS SUDERINAMUMAS


► Vyro ir moters O (I) kraujo grupė

Jiems reikia nuolatinio fizinio kontakto – tik tada kartu bus laimingi. Dažniausiai jų intymusis gyvenimas kaip reta harmoningas.

► Vyro O (I) ir moters A (II) kraujo grupė

Labai palanki seksui pora. Jis – aktyvus, ji – pasyvi. Jis ją uždegs, jei turės kantrybės ir neskubės.

► Vyro O (I) ir moters B (III) kraujo grupė

Jis labai aktyvus, ji pasyvesnė, bet tai yra būtent tai, ko abu geidžia. Jie gali džiaugtis intymiais malonumais visur ir bet kada...

► Vyro O (I) ir moters AB (IV) kraujo grupė

Jei jis turės kantrybės, jų lauks švelnus ir harmoningas intymus gyvenimas. Tačiau jei bus egoistiškas ir reiklus, lovos reikalai klostysis prastai.

► Vyro A (II) ir moters O (I) kraujo grupė

Lovoje jie praleis daugiau laiko nei bet kuri kita pora: seksas svarbus abiem. Tik verta atminti, kad tokiai porai itin svarbi preliudija.

► Vyro ir moters A (II) kraujo grupė

Iš visų įmanomų kombinacijų tai pats geriausias variantas tokiai moteriai. Būtent su tokiu partneriu ji gali patirti daugiausia malonumų, nes jis atspės jos norus be žodžių.

► Vyro A (II) ir moters B (III) kraujo grupė

Jie daugiau šnekasi apie seksą nei mylisi. Jie abu drovūs ir nelabai jausmingi. Gaila, nes jei įsidrąsintų, galėtų patirti daugiau malonumų.

► Vyro A (II) ir moters AB (IV) kraujo grupė

Visiškas fiasko. Tokia pora gal net nepriartės prie intymesnių santykių, mat bendraus kaip brolis su seserimi. Jei jau ryšis artimesniems kontaktams – tai labai retai.

► Vyro B (III) ir moters O (I) kraujo grupė

Jie mėgsta išbandyti vis naujas sekso technikas. Ji – jų santykių lyderė, tačiau jo intymioji patirtis irgi šio to verta.

► Vyro B (III) ir moters A (II) kraujo grupė

Jai patinka, jei jie išbando netradicinius sekso būdus. Šioje poroje jie abu aktyvūs, tad neturėtų skųstis sekso įvairove.

► Vyro ir moters B (III) kraujo grupė

Ir seksas, ir pasitenkinimas juo – vidutiniški. Patartina šioje srityje šviestis ir tobulinti įgūdžius.

► Vyro B (III) ir moters AB (IV)kraujo grupė

Temperamentinga pora. Jie azartiški eksperimentuotojai. Ypač puiku, jei vyras yra jaunesnis.

► Vyro AB (IV) ir moters O (I) kraujo grupė

Seksas juos vienija. Jie taps puiki pora, jei vyras sugebės prisitaikyti prie partnerės temperamento.

Vyro AB (IV) ir moters A (II) kraujo grupė

Jis – aistringas meilužis, tad sekso jam reikia dažnai. Tik bėda, kad jų ryšys – neperspektyvus. Jai tai yra tik „nuogas“, be jokių jausmų seksas.

► Vyro AB (IV) ir moters B (III) kraujo grupė

Jie mylisi rečiau nei kitos poros, be patenkinti vienas kitu. Gal todėl, kad abu gana subtilūs ir gerbiantys vienas kitą.

► Vyro ir moters AB (IV) kraujo grupė

Ši pora – iš laimingųjų, mat gali patirti absoliučią harmoniją. Aišku, jei bus kūrybiški visose gyvenimo srityse, ypač intymioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius