Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kur rasti laisvų vyrų?

Ogi visur! Sąrašas būtų ilgas. Svarbiausia, kad JO ieškoti ir nereikia. Jei nepulsite į paieškas kupina medžiotojos azarto – pats atsiras!
Bučinys
Bučinys / Fotolia nuotr.

Ant merginų, kurios klaidžiojančiu žvilgsniu skenuoja visus jų matymo lauke atsidūrusius vyriškius, kaktų tiesiog užrašyta – „Aš vieniša ir trokštu ištekėti!“. Turbūt turite tokią draugę: gražią, protingą, išsilavinusią, nuo kurios, vos pabendravę, deda į kojas net didžiausi drąsuoliai. Taigi – pirmiausia rodykite dėmesį aplinkai, kurioje atsidūrėte, o paskui po ją judantiems žaviems objektams...

Kaip atskirti, įsipareigojęs jis ar ne?

Skvarbūs gudrių medžiotojų žvilgsniai yra lyg geri metalo detektoriai: vestuvinį žiedą ant rankos jos geba pamatyti ir per pirštinę. Bet ne visi, net ir pavyzdingiausi, sutuoktiniai jį nešioja. Pasak psichologų, neįsipareigoję vyrai vakarėliuose dažniausiai užtrunka ilgiau nei kiti, neišsisukinėja nuo pasiūlymo susitikti savaitgaliais, nevengia su jumis rodytis viešumoje, mėgsta pasakoti apie aktyvųjį sportą, kuriuo užsiima, dažnas keliones, nekrūpčioja nuo netikėtų telefono skambučių. Tik nederėtų jus sudominusio vyro iš karto remti prie sienos tiesmuku klausimu – geriau jį ilgiau stebėti ar perversti jo nuotraukas „Facebooke“

Susitikimo vietos ir pokalbiai

Sunkiau yra ne nustatyti, ar jis laisvas, ar ne, o užmegzti neįpareigojantį pokalbį.
Sporto rungtynės: Jose vyrai lieja emocijas, todėl tampa ne tokie budrūs ir beveik pasirengę užkibti ant jūsų kabliuko. Jei nors truputį nutuokiate, kas vyksta, pavyzdžiui, krepšinio aikštelėje, ir „Lietuvos rytui“ žaidžiant su „Žalgiriu“ nepradedate skanduoti „Žalgirio“ vardo – jau gerai. Galite jį be vargo įtraukti į pokalbį apie žaidimo subtilybes prašydama šį bei tą paaiškinti – nėra vyro, kuriam tai nepatiktų. Jei būsite protinga ir žavi pašnekovė, ko gero, pažintis nenutrūks. Tačiau yra vienas „bet“. Retai vyras rungtynes žiūri vienas: ištraukti jį iš draugų kompanijos ir nukreipti dėmesį į save – nelengvas darbas. O jei kankina klausimas, ar jis laisvas, galite mestelti: „Turbūt jūsų mergina nemėgsta krepšinio?“ Atsakymo tikrai sulauksite.

Internetas: Namisėdoms, tinginčioms iškelti koją iš namų, tai yra paprasčiausias būdas susipažinti. Jei keliolika minučių skirsite anketai sukurti, vyrų dėmesiu galėsite mėgautis neribotą laiką. Tik vertėtų prisiminti, kad ne visada jų nuotraukos, gyvenimo aprašymai atitinka tikrovę! Interneto pažintys žavios tuo, kad galite rinktis iš daugybės kandidatų: susitinkate, išgeriate su nauju pažįstamu puodelį kavos ir daugmaž tampa aišku, ar verta tęsti draugystę. Net jei nieko nepešite, bus smagu kasdien prisėsti prie kompiuterio ir patirti virtualų žavėjimąsi jumis – juk nuo dėmesio mes pražystame ir tuo pritraukiame mums skirtus vyrus!

Turizmas: Ne vienas baidarių žygis ar kelionė į kalnus prasideda pažintimis, kurios baigiasi vedybomis. Gamta jau savaime nuteikia romantiškai, o bendras nuovargis, kliūtys ir nuotykiai tik suartina. Jei simpatiškas draugų draugas jums pasiūlys karštos arbatos, galėsite nuoširdžiai padėkoti ir pridurti: „Oi, jūs toks šeimyniškas... Pasisekė jūsų žmonai ir vaikams.“ Štai jo statusas ir išaiškintas!

Šokių mokyklos: Užuot savaitgalio vakarais žiūrėjusi televizijos šokių projektus, užsirašyk į šokių mokyklą. Kad ir ką tvirtintų profesionalūs šokėjai, esą šokiai sau, o žavi partnerė – sau, mes tuo netikime. Rumba, tango, bačata ar salsa įžiebia tokias emocijas tarp partnerių, kad oho! Ne veltui kartais sakoma, kad šie šokiai – tai vertikali horizontalių troškimų išraiška. Aišku, vyrai, kaip ir moterys, nesiveržia į šokių aikštelę, bet tie, kurie ateina, yra verti dėmesio. Kol dar neįsimylėjote žavaus partnerio, verta pasiteirauti, ar namie jis turi su kuo treniruotis... Jei gyvenimo vyro čia neaptiksi, bent jau pagražinsi figūrą, išmoksi grakščiai judėti ir patirsi daug gerų emocijų.

Verslo pietūs restoranuose: Bendras bruožas tarp laisvų ir vedusių vyrų – jie mėgsta gerai pavalgyti. O skiriasi tuo, kad laisvi dažniau pietauja kavinėse ar restoranuose, gi sutuoktiniai kartais būna „apginkluoti“ maisto dėžutėmis ar stiklainiukais su naminiu maistu. Taigi išsiruošusi į kavinę 12 valandą tikrai aptiksi dėmesio vertų vyriškių. Tiesa, dažniausiai pietaujančių keliese. Tačiau sėdint prie gretimo staliuko ir laukiant užsakymo galima pagauti itin susidomėjusį kažkieno žvilgsnį, nusišypsoti ir nekaltai paklausti: „Dažnai čia pietaujate?“

Didieji prekybos centrai: Jei jūsų nusižiūrėtas vyras deda į vežimėlį paką sauskelnių ir du šeimos pakus pieno – nieko klausti nebereikia. Laisvi vyrai po parduotuves dažniausiai bastosi ne iškart po darbo, o vėliau, ieškodami ko nors savo nykiai viengungio vakarienei. Jei krepšelyje tik koldūnai, jogurto indelis, duona ir keli obuoliai – viskas aišku. Pokalbį galite užmegzti paprasčiausiai paklausdama, ar tas jogurtas skanus, mat dar nesate jo pirkusi.

P. S. Nenumokite ranka į PONĄ ATSITIKTINUMĄ: nereikia iškart atsisakyti, jei laiptinėje jus sustabdžiusi amžinai surūgusi kaimynė pasiūlys jums susipažinti su savo sūnumi, kuris gali pasirodyti visiška priešingybė savo mamytei.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius