Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje viešėsiantis pasimatymų ekspertas J.Cassellis: „Aš žinau, ko nori kiekviena moteris“

Kaip patraukti patinkančios merginos dėmesį? Kaip pasitikėti savimi bet kurioje situacijoje? Kaip tapti patraukliu ir geidžiamu? Kaip teisingai užmegzti pokalbį ir jį palaikyti be didelių pastangų? Kokią eilutę vilktis ir kur vakarienės nusivesti patinkančią merginą? Kol atsakymai į šiuos klausimus nemažai keblumų kelia bemaž kiekvienam šiuolaikiniam vyrui, britui Johnny Casselliui jie tapo pagrindiniu savo sėkmingos karjeros „varikliu“.
Johnny Cassellis.
Johnny Cassellis. / Organizatorių nuotr.

Išvaizdus, savimi pasitikintis, šarmingas ir be lašo manieringumo – taip dažniausiai apibūdinamas Johnny Cassellis. Tačiau visas įdomumas prasideda, vos tik jis praveria burną ir ima pasakoti apie tai, ko savo seminarų metu moko viso pasaulio vyrus.

„Atminkite, jog pirmasis įspūdis visada svarbiausias“, – šypsosi pažinčių ir etiketo ekspertas, jau 11 metų sėkmingai vesdamas seminarus bei mokydamas vyrus bendravimo su moterimis meno paslapčių. Nors mūsų šalyje tokio pobūdžio mokymai dar visiška naujiena, pasaulyje jie išgyvena savo „aukso amžių“.

Daugiau nei 2000 klientų, nuolatiniai seminarai, individualūs mokymai visame pasaulyje – tokia profesinė pasimatymų eksperto J.Cassellio patirtis šiandien.

„Aš padedu klientams keisti savo gyvenimą. Vis juokauju, kad geru to įrodymu galėtų būti mano klientų sužadėtuvės ar vedybos. Kodėl? Nes jos įvyksta nepraėjus nė metams po mano mokymų“, – šypsosi galantiškasis Johnny, kurio sėkminga profesinė veikla susilaukė ir nemažai žiniasklaidos dėmesio – straipsniai apie jį ir jo veiklą publikuoti „The Telegraph“, „The Times“, „Get Surrey“, „Cosmopolitan“, „Metro“ ir kituose didžiuosiuose naujienų portaluose.

Anot pasimatymų eksperto, sėkmingą bendravimą su moterimis veikia ne tik vyro išvaizda, etiketo išmanymas ar tinkamų pokalbiui temų, flirto metodų žinojimas. Tai apima kur kas daugiau: savo mąstysenos valdymą, nuolatinį veiksmingo pokalbio įgūdžių tobulinimą bei aplinkos kontroliavimo įgūdžių išmanymą. „Tai pagrindinės sritys, kurias kiekvienas vyras turėtų nuolat permąstyti, lavinti bei į jas investuoti“, – atskleidžia J.Cassellis.

Johnny Cassellio seminarai nėra tik mokslo teorijos – tai pagalba ugdant savęs pasitikėjimą, bendravimo įgūdžius, mąstyseną bei socialinės kaitos suvokimą. Seminarus Los Andžele, Niujorke, Las Vegase, Dalase, Paryžiuje, Amsterdame, Stokholme sėkmingai vedęs J.Cassellis savo žiniomis ir sėkmingo bendravimo su moterimis metodais dalinsis ir su mūsų šalies vyrais balandžio 29 dieną Vilniuje vyksiančiame seminare „Patrauklumo menas“.

„Investuok į save, kad kiti investuotų į tave“, – kviečia daugelio vyrų likimus pakeitęs J.Cassellis. Intensyviai studijavęs bihevioristinę psichologiją (angl. behavior „elgesys“), savo seminarų metu J.Cassellis supažindina ir su efektyviais būdais, kaip kovoti su savo kompleksais, nerimu bei bendravimo baimėmis. Mokymų metu įgytos žinios bei įgūdžiai lengvai pritaikomi ne tik mezgant pažintis su moterimis, bet ir socialiniame gyvenime ar siekiant sėkmingos profesinės karjeros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius