-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mokslininkai atskleidė, kiek sekso reikia idealiems santykiams

Ir ne tik sekso. Jeigu jau kalbame apie tobulus santykius, verta paminėti ir kitus aspektus, padedančius juos sukurti.
Bučinys
Bučinys / Fotolia nuotr.

Naujausi tyrimai atskleidžia, ko reikia idealiems santykiams. Žinoma, jeigu tikite, kad tokie išvis egzistuoja. Kitiems gi meilė tuo ir patraukliausia, kad jos neįmanoma įsprausti į mokslo rėmus. Tačiau ką mums vėl bando pasakyti mokslininkai?

Tobulų santykių receptas

Štai kokie niuansai padeda santykius išlaikyti idealius: seksas du kartus per savaitę, penki apsikabinimai kasdien, ir svarbiausi žodžiai prieš miegą – „aš tave myliu“... Tyrėjai pabrėžia, kad dar vienas gyvybiškai būtinas dalykas – tai gebėjimas atsiprašyti. Belieka pridėti dar kelis recepto ingredientus: dalijimasis mėgstama veikla, namų ūkio reikalais ir nuoširdi draugystė. Štai viskas – idealūs santykiai jau ant jūsų stalo!

Kaip rašo „Daily Mail“, apklausą rengė „National Rail“, ir joje iš viso dalyvavo 2000 suaugusiųjų. Atskleista, kad idealūs partneriai dažniau susitinka viešose vietose, pavyzdžiui, viešajame transporte, o ne akluose pasimatymuose. Taip pat jie neina iš proto dėl to, kad jų pasuose būtų antspaudas, liudijantis apie santuoką... Harmoningi santykiai atsiskleidžia gebėjimu pripažinti savo kaltę, valgio gaminimu dviese, mėgavimusi tokiais pačiais filmais...

Tyrėjai tikina, kad „džiugu, jog šiandien puikūs santykiai remiasi paprasčiausiais dalykais, tokiais kaip maisto gaminimas kartu, kelionės, kasdieniai bučiniai ir dalinimasis meilės žodžiais prieš miegą“.

Įdomu ir tai, kad, pasak apklaustųjų, traukinys – tai pats romantiškiausias transportas, kur dažniausiai užsimezga ilgalaikės draugystės. Pasirodo, Didžiojoje Britanijoje kone kas dešimtas žmogus įsimyli traukinyje, trečdaliui apklaustųjų jis asocijuojasi su romantika, 10 proc. ten sutiko savo meilę, o 20 proc. atrado tikrų draugų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius