Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterys sukalbamesnės saulėtomis dienomis?

Juokas juokais, bet asmeninį gyvenimą, pasirodo, kontroliuojame ne tik mes pačios. Paklausite, o kas gi dar? Na kad ir paprasčiausia saulė gali priversti jus elgtis ne taip, kaip esate įpratusi.
Mergina
Moterys labiau sukalbamos saulėtomis dienomis? / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Saulė Flirtas

Naujausiuose tyrimuose, kurie buvo publikuoti žurnale Social Influence, teigiama, kad  moterys telefono numeriu daug dažniau dalijasi tuomet, kai šviečia saulė. Ir vyrai tikrai nesulauks jo taip dažnai, jeigu dangų bus aptraukę niūrūs debesys.

Prancūzų tyrėjai pasiuntė grupę žavių vyrų paflirtuoti su 500 jaunų moterų pirmąjį pavasario mėnesį – kovą ir antrąjį vasaros mėnesį – liepą. Dienos buvo parinktos panašios švelnios temperatūros (18–22 °C) ir saulėtos arba, atvirkščiai, debesuotos, bet ne lietingos. Nuo 9 val. ryto iki 13 val. vyrai flirtuodami, meiliai šypsodamiesi ir įdėmiai žvelgdami stengdavosi iš moters išgauti jos telefono numerį.

Taigi paskaičiuokime: besiritinėjant skaisčiai saulutei, telefono numerį žaviam nepažįstamajam davė daugiau kaip penktadalis moterų ir tik 13,9 proc. dailiosios lyties atstovių nusprendė suteikti vyrams progą apniukusią dieną. Kodėl?

Tyrimo autorius Nicolasas Gueguenas iš Pietų Bretanės universiteto teigia, kad saulėtu oru žmonės paprasčiausiai būna geresnės nuotaikos arba geru oru vyrai tiesiog įtaigiau flirtuoja.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius