Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterys sugeba atpažinti į neištikimybę linkusius vyrus?

Australijoje buvo atlikti tyrimai, atskleidę įdomią moterų ypatybę...
Jis
Jis / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Neištikimybė

Pasirodo, daugumai moterų pakanka vos vieno žvilgsnio, kad įvertintų, ar vyras būtų ištikimas sutuoktinis. Beje, kaip rodo tyrimas, vyrai, vertindami moteris, tokia savybe nepasižymi. Ir nors dailiosios lyties atstovės negali tiksliai pasakyti, kas skatina jas daryti tokias išvadas žvelgiant į vyrų veidus, vis dėlto jos išskiria kelis tipiškiausius su neištikimybe susijusius bruožus. Tai būtų platus kampuotas žandikaulis, taisyklingi išlenkti antakiai, kvadratinis smakras.

Australų mokslininkai nusprendė apklausti ir nufotografuoti 209 abiejų lyčių atstovus. Buvo domimasi, ar jie laiko save patraukliais, ar apgaudinėjo partnerius ir ar sau leistų užmegzti romaną su žmogumi, kuris turi antrąją pusę. Vėliau, žvelgdami į nuotraukas, savanoriai vertino neištikimybės lygį, ir moterys spėliodamos pasirodė labai taiklios.

Kokie rezultatai? Teorija apie savimi pasitikinčius ir testosterono pertekliumi besisvaidančius gražuolius tam tikra prasme pasitvirtino. Pasirodo, trumpiems romanams moterys renkasi gražius ir labai seksualius džentelmenus. Tačiau, laikui bėgant, joms tokio vyro patino patrauklumas blėsta, nes gražuoliai nuolat būna apsupti moterų. Vadinasi, neištikimybės rizika auga kaip ant mielių. Be to, dažniausiai jie būna išlepinti dėmesio, su itin išsipūtusiu ego. Todėl moterys, siekiančios ilgalaikių ryšių, dažniau renkasi paprastesnius ir ne tokius išvaizdžius vyrus, kurie, jų nuomone, neturės ties daug šansų sukti į kairę ir norės gyventi ramų šeimyninį gyvenimą.

 

Taip pat skaitykite:

Neištikimybė užprogramuota mūsų prigimtyje?

Dėl kokių priežasčių dažniausiai išyra šeimos?

Flirtas: leistina ar neatleistina?

Įdomu žinoti: kaip veikia meilės hormonai feromonai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius