Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Neištikimybė šeimoje: ko šioje situacijoje geriau nedaryti?

Patarimai labiau subalansuoti moteriai, nes, remiantis statistika, vyrai vis dėlto dažniau „suka į kairę“. Tačiau jie tiktų ir tuo atveju, jei situacija jūsų šeimoje yra atvirkščia, t. y. prisidirbusi esate JŪS.
Skyrybos
Skyrybos / 123rf.com

Kokių veiksmų imtis, nuspręsite vėliau. Verčiau patarsime, ko nedaryti, kai atmosfera įkaitusi iki kibirkščiavimo, o jūs nežinote, ar apsiverkti, ar pasigerti, ar iškabinti nedorėliui akis. Svarbiausia, kad valdoma pykčio, baimės, nusivylimo ir troškimo atkeršyti nepasielgtumėte taip, kad paskui gailėtumėtės. Neverta iškart apsunkinti situacijos. 

Nepradėkite tą pačią dieną rinktis daiktų

Išeiti – tai viską negrįžtamai nutraukti. Jei jau nematote kitos išeities, tai gali būti teisingas žingsnis. Bet leiskite sau šiek tiek ataušti. Per tą laiką stebėkite vyrą, analizuokite situaciją, jei įmanoma, surinkite kuo daugiau informacijos apie tai, kas jo gyvenime vyksta.

Nepasakokite visiems, kas nutiko

Tai impulsyvi reakcija – pasiguosti, kaip šlykščiai su jumis buvo pasielgta. Bet neskubėkite: laiko pokalbiams su geriausiomis draugėmis, vynu ir ašaromis dar bus. Na, gerai, vienai geriausiai draugei galima pasipasakoti. Kol kas nieko nesakykite tėvams: galbūt susitaikysite, o jiems bus sunku žentui atleisti. Jie visada bus prieš tą, kuris skriaudžia ar skriaudė mylimą dukrą.

Neignoruokite situacijos

Stručio pozicija dar niekam nepadėjo. Vis vien reikės pažvelgti tiesai į akis ir viską ramiai  apgalvoti. Neapsimeskite, kad nieko neįvyko – taip tik paskatinsite savo sutuoktinį toliau gyventi dvigubą gyvenimą ir nesijaudinti dėl pasekmių.

Nedeginkite tiltų

Atvirai pasikalbėkite su partneriu, tik be jokių: „Kaip tu galėjai, gyvuly!!!?” Kokio atsakymo galima sulaukti į tokį klausimą? Neištikimybė byloja apie jūsų santykių krizę, ir viskas slypi kur kas giliau nei jums atrodo. Galbūt abiem verta kreiptis į šeimų problemas narpliojantį gerą psichologą?

Negalvokite apie TĄ moterį nuolatos

Blogiausia, ką gali padaryti išduota žmona, tai visą pyktį nukreiptį prieš „tą“. Esą ji, gudri suvedžiotoja, nusitempė jūsų mylimąjį į lovą: tokį visiškai nekaltą ir naivų veršelį. Situacija susijusi ir su jūsų vyru, tad ir spręsti reikia jums abiem, o toji moteris (nors skamba ir paradoksiškai) čia jau niekuo dėta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius