Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Plačiai užmerktos akys: populiariausi erotiniai sapnai

Turbūt yra pasitaikę, kai iš ryto jautėtės sutrikusi: šalia – mylimasis, jūsų santykiai – puikūs, tai iš kur po galais toks sapnas?! Pasidomėjome, kaip tokius sapnus traktuoja amerikiečių, britų ir australų somnologai (miego tyrinėtojai).
Mieganti moteris
Mieganti moteris / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Neištikimybė

Sapne esate neištikima

Jei turite nuolatinį partnerį ir susapnuojate, kad mylitės su kitu, gali reikšti, kad bręsta koks nors svarbus jūsų abiejų gyvenimo įvykis. Galite arba išsiskirti, arba įteisinti savo santykius. Mat nerimas ar diskomfortas, prieš priimant kokį nors sprendimą dėl bendros jūsų ateities, atsispindi ir sapnuose.

Partneris jums neištikimas

Jei sapnuojate tokį sapną, turbūt jums trūksta emocinio bendravimo su partneriu: greičiausiai jis ne iš tų, kurie dažnai atskleidžia jausmus ir emocijas. Galbūt jums atrodo, kad mylite jį labiau nei jis jus, galbūt jis nėra taip rimtai kaip jūs nusiteikęs dėl bendros ateities. Tikėtina, kad partneris nepakankamai švelnus su jumis. Verta pamąstyti apie jūsų santykius.

Seksas viešumoje

Vienas pačių populiariausių sapnų. Vaikai dažnai sapnuoja, kad atsiduria visiškai nuogi minioje, o bręstant sapnas transformuojasi į mylėjimąsi kitiems matant. Jei jaučiate malonumą, bet ne gėdą, tai toks sapnas nurodo, kad realiame gyvenime neverta kreipti daug dėmesio, ką apie jus mano ir kalba kiti. Jei tokiame sapne patiriate gėdą, vadinasi, intymių santykių metu jums norisi būti labiau atsipalaidavusia. Pabandykite!

Šuoliuojate ant arklio

Sapnas su erotine potekste. Jis byloja, kad giliai pasąmonėje slypi troškimas lyderiauti intymiuose santykiuose. Jojimas – tai laisvės ir seksualinio dominavimo simbolis.

Skraidote

Vieni pačių puikiausių ir įsimintiniausių sapnų, kurie gali prisisapnuoti po fantastiškos meilės nakties. Dvasinis pakilimas po fizinio ryšio pasireiškia sapne.

Seksas su įžymybe

Kiekvienai, kuri sapnavo ką nors panašaus, pažįstamas jausmas prabudus: „Oho! Nieko sau!“ Tokius sapnus dažniausiai sapnuoja seksualiai aktyvūs žmonės, kai jų gyvenime ateina priverstinio susilaikymo momentas. Tai tarsi paskatinimas vėl atnaujinti intymius ryšius, o sapnuota įžymybė simbolizuoja troškimą paversti seksą vienu svarbiausių dalykų gyvenime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius