-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sužadinta aistra: 10 sekso triukų

Ar bandėte jaudinti partnerį ranka? Mylėtis kitaip nei jums įprasta? Pagyvinkite savo gyvenimą miegamajame ir pasinaudokite šiais tinklalapio ivillage.com patarimais.
Seksas
Seksas / „Shuterstock“ nuotr.

Pažadinkite savo pojūčius

Tai tikrai puikus būdas pažadinti abiejų partnerių susijaudinimą. Toks mylėjimosi būdas, kuomet vyro varpa neįeina į moters makštį, bet tik trinasi aplink, būdavo naudojamas išvengti nėštumo ir išsaugoti nekaltybę. Visgi kartu tai yra švelnus būdas mylėtis ir abiems patirti malonumą. Jei partneris priglaus varpą ant jūsų viršutinės šlaunų dalies ir tokiu būdu nuslinks link jūsų lytinių lūpų, susijaudinimas garantuotas!

Patenkink jį pirštu

Jei tenkindama partnerį ranka, artinantis sėklos išsiveržimui įkišite pirštą į jo tiesiąją žarną, tuomet tai bus geriausias orgazmas jo gyvenime. Na, bent jau taip dauguma šaltinių teigia. Daugelis vyrų mano, kad analinės angos stimuliavimas yra homoseksualų reikalas, bet tai netiesa. Visgi tai jautri tema, ir turėtumėte įvertinti partnerio reakciją prieš analinius malonumus. Nepatartina neįspėjus eksperimentuoti.

Jei jis pakelia apatinę kūno dalį jūsų link ar pašaipiai nusišypso, pasakykite, jog norėtumėte kai ką išbandyti. Kaip ir moters klitoris, taip ir vyro varpa padidėja kelis centimetrus ne tik iš išorės, bet ir viduje. Prostata – jautriausia vyro sritis. Jei reikia naudokite lubrikantą ir, vyrui atsigulus, įkiškite rodomąjį pirštą jam į analinę angą, beveik iki galo (delnu aukštyn) ir palankstykite pirštą lyg kviesdama jį ateiti pas save.

Raskite tinkamą poziciją

Nepasitikite savimi tenkindamos vyrą ranka? Dažnai moterys bando patenkinti partnerį tokioje pozoje, kuri nėra nei patogi, nei maloni. Esate dešiniarankė ar kairiarankė? Panaudokite savo stipriausiąją pusę. Viskas paprasta – tiesiog atsigulkite ant vyro ar apžerkite kojomis, pabučiuokite partnerį ir atsigulkite į tą pusę, kuri patogiausia jums. Nebijokite paimprovizuoti, patenkinkite vyrą ranka, kuomet jis stovi, o jūs sėdite ant lovos krašto, ar tada, kai jis guli virš jūsų.

Naudokite lubrikantus

Kai vyrai masturbuojasi, jie naudoja lubrikantus, nes sausa varpa yra jautresnė. Vyrams patinka švelnus glostymas, tačiau jei norėsite vyrą pamaloninti ir nenaudosite lubrikanto, tuomet tai bus nemalonu ir neerotiška. Nesigėdykite ir užsispauskite skysčio ant delno - vyras tikrai bus dėkingas. Žinoma, nepersistenkite ir nenaudokite lubrikanto per daug, tai sumažins trintį, o kartu ir malonumą.

Parodykite jam savo vibratorių

Vienas iš jūsų turėtų laikyti vibratorių prie klitorio, o toks stimuliacinis seksas jums abiem garantuos didelį malonumą. Tik kartais vyrams nepatinka vibratoriai, jie gali pajusti nedidelę konkurenciją. Visgi, jei jo varpa, liežuvis ar pirštai nepamalonina, išbandykite šį variantą. Pagaliau, jei vibratorius netinka, galite vyro paprašyti, kol jo varpa jūsų viduje, kad dar pastimuliuotų ir klitorį.

Nutieskite susijaudinimo tiltus

Jei jūsų tikslas yra abipusis orgazmas, ši technika būtent jums. Pagrindinis dalykas yra klitorio stimuliavimas beveik iki orgazmo, o tuomet turėtumėte leisti jam užbaigti ir įsileisti varpą. Klitorio stimuliavimas prieš vyrui įeinant į makštį gerokai įaudrina iki pat sueities momento. Kai kurie tyrimai rodo, jog pusė moterų, kurios negalėjo patirti orgzamo vien tik paprasto sekso metu, pasiekė kulminaciją reguliariai naudodamos šią metodiką.

„Shutterstock“ nuotr./Aistringa pora
„Shutterstock“ nuotr./Aistringa pora

Sąmoningai kurkite orgazmą  

Kuo daugiau smegenys nueina tam tikrą kelią neurologiniu požiūriu, tuo lengviau. Jūsų šypsena – ženklas jūsų smegenims, kad esate laiminga, padidėja laimės hormono serotonino kiekis. Tas pats galioja ir orgazmui: kuo daugiau artėjančio orgazmo ženklų jūsų smegenys atpažins, tuo lengviau bus pasiekti kulminaciją. Galvokite apie dalykus, kuriuos jaučiate per orgazmą, garsus kuriuos skleidžiate, kaip judate. Kas palengvins pasiekti orgazmą, skaitykite čia.

Pamirškite laikrodį

Kiek laiko turėtų praeiti iki orgazmo? Jei susijaudinote vos pamačiusi vaikiną ir nusiplėšėte drabužius vos po vieno pasimatymo, orgazmą galite pajusti vos ne iškart. Jei jūs su partneriu kartu esate susituokę 10 metų, esate pavargę, o vaikai miega netoli jūsų miegamojo, tuomet tai gali užtrukti ir dvi valandas. Statistiniai duomenys skiriasi, nes orgazmas daugiausia priklauso nuo aplinkybių. Vieni sako, kad moteriai vidutiniškai reikia 20 minučių patirti orgazmui, kiti – kad užtenka ir 8 minutes stimuliuoti klitorį.

Duokite nurodymus

Vyrų seksualinė sistema yra paprasta, tai tas pats lyg žaisti žaidimą „Sujunk taškus“. Jei nepasakysite ar neparodysite jam, kur ar kaip jus paliesti, tuomet abu ir pabaigsite ten, kur pradėjote. Tai tikrai nėra taip gėdinga, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Parodykite, kad jums patinka, kaip jis jus liečia, išleiskite aimaną ir duokite jam suprasti, jog mėgaujatės jo prisilietimais. Galite jį ir paraginti ar pristabdyti, sakydama „švelniau“ ar kitokius žodžius. Eikite pamažu ir pasieksite kulminaciją.

Supraskite jo motyvus

Kartais vyrai mylisi todėl, kad nori jaustis geidžiami, nors kartais šiltais jų jausmais patikėti ir sunku, kai vieną jo ranką jaučiate po savo sijonu. Seksas vyrui tarsi pagrindinė davimo forma, tik tokiu būdu jis gali jaustis priimtas tiek fiziškai, tiek psichologiškai.

Dauguma vyrų tiesiog nelinkę aiškiai reikšti savo emocijų taip, kaip tai daro moterys, todėl seksas jiems tampa būdu parodyti savo švelnius jausmus. Jei jis nori pasakyti, kad myli jus, gali tiesiog pasiūlyti pasimylėti. Taigi, jei atsisakote mylėtis, tuomet atsisakote ne tik sekso, bet ir atstumiate ir patį vyrą bei jo jausmus. Turėtumėte aiškiai išsakyti, jei mylėtis nenorite, tačiau neatsisakykite bent jau pagulėti lovoje jaukiai apsikabinus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius