Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tyrimo išvados: kokie vyrai labiausiai suka „į kairę“

Didžiosios Britanijos šeimos planavimo asociacijos atstovai atliko tyrimą, po kurio paaiškėjo, kad lytiškai plintančiomis ligomis dažniausiai serga ne kokie nors asocialūs paaugliai, o inteligentiški, padorūs, vedę vyriškiai, kuriems 35–45 metai.
Jis
Jis / Fotolia nuotr.

Ekspertai teigia, kad per pastaruosius 11 metų į gydytojus venerologus kreipėsi dvigubai daugiau tokio amžiaus vyrų nei anksčiau. „Kuo žmonės vyresni, tuo lengvabūdiškiau elgiasi“, – teigia tyrėjai. Tuo kritiniu vyro amžiaus laikotarpiu, apie 40-uosius metus, nemažai porų išsiskiria ir vyrai leidžiasi į abejotinus ryšius. Gyvendami santuokoje, jie buvo įpratę nesinaudoti prezervatyvais, tad savo įpročių dažnai nekeičia net ir su vienadienėmis plaštakėmis. Dažniausiai jie būna naiviai įsitikinę, kad nieko bloga nenutiks.

Daugelis senstančių lovelasų tikina, kad prezervatyvų neperka todėl, jog prekybos centruose jiems nejauku prieš aplinkinius. Dar įdomiau, kad tokiems inteligentiškiems vyrukams drovu kreiptis ir į gydytoją venerologą, todėl jie neretai kenčia iki tol, kol liga tampa nebepakenčiama.

Britų specialistai mano, kad be reikalo apsisaugojimo priemonių reklama nukreipta tik į jaunimą. Kažkodėl daugeliui atrodo, jog vyresniems žmonėms seksas nerūpi arba jie per daug patyrę, jog nežinotų tokių elementarių dalykų...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius