Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairuotojo V. Kairio megzta suknelė – hercogienės Catherine drabužinėje

Populiariausias savaitraštis moterims „Ji“ naujausiame numeryje pristato interviu su tolimųjų reisų vairuotoju Valentinu Kairiu. Įmantrias sukneles neriantis vyras – ne dizaineris, tačiau jo gebėjimai įvertinti karališkuosiuose rūmuose.
Įmantrias sukneles neriantis vairuotojas – Valentinas Kairys
Įmantrias sukneles neriantis vairuotojas – Valentinas Kairys / E. Paukštės nuotr.

V. Kairys pasakoja, kad mezga savo malonumui, radęs laisvo laiko. Vis dėlto, mintis parodyti savo kūrinius platesnei auditorijai ramybės nedavė jau seniai. „Vieną vakarą per televiziją, stebėdamas Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II 60-ąsias valdymo metines ir aptardamas jas su seserimi, išgirdau pasiūlymą – padovanoti mano megztą suknelę karalienei. Ši mintis pasirodė kiek svetima: juk mano suknelės per daug jaunatviškos, kaip tik tuo metu TV ekrane pasirodė hercogienė Catherine. Galima sakyti, apsisprendžiau akimirksniu. Teliko išrinkti siūlus, modelį ir jai įteikti“, – pasakoja V. Kairys.

 

Numezgęs raudonų ekologiškų siūlų klasikinio modelio suknelę, vyras ją išsiuntė į karališkuosius rūmus ir gavo padėkos laišką iš sekretoriato. „Laiške buvo rašoma, jog hercogienė sužavėta mano darbu, ir dėkoja, už tai, kad tokiu būdu apie ją galvoju. Buvau labai nustebintas ir sujaudintas: nesitikėjau, kad mano dovaną priims, o čia dar padėkos laišką gavau!“, – džiaugiasi vyras.

 

Kaip atrodo hercogienei megzta suknelė ir kiti mezgėjo darbai? Skaitykite ir žiūrėkite 35-ajame populiariausio savaitraščio moterims „Ji“ numeryje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius