Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrai pataria: kaip elgtis lovoje?

Jiems sunkoka įtikti... Jei mergina rodo per daug iniciatyvos, tai gali išgąsdinti jautrų vyruką, o jei ji itin drovi, jam atrodo, kad ji bejausmė. Kaip elgtis intymiais momentais, šį kartą pataria vyrai.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Seksas

Padarėme stipriosios lyties apklausą ir pateikiame jums summa summarum.

Kone visi vienbalsiai sutiko, kad daug ką lemia moters nuotaika ir aplinka. Jei dega žvakės, kambarį gaubia jauki prieblanda, o mergina jaučiasi saugi ir geidžiama, viskas turėtų vykti sklandžiai...

KO VYRAI PATARIA NEDARYTI

► Delsti

Romantiškai nuteikianti vakarienė, kvapios žvakės, muzika, lengvas pokalbis, kuris baigiasi aistringais bučiniais, – visa tai nuostabi artumo preliudija. Tačiau vyrus dažnai suglumina tai, kad po viso to mergina staiga tampa santūri, šaltoka ir stengiasi, nepasiduodama jokiems įkalbinėjimams, pereiti į horizontalią padėtį, kitaip tariant, tempti gumą. Na, pavyzdžiui, staiga ji nutaria persilakuoti nagus ar labai svarbiu reikalu paskambinti draugei, tačiau vis žada, kad jau po to... Vyriškis laukia laukia, kartais sulaukia, o kartais ne. Nes mergina gali staiga nuspręsti, kad dabar jai skauda galvą ir norisi miego, o jau rytoj – tai jau tikrai.

► Stengtis itin nustebinti

Kai kurios moterys bando partnerį nustebinti kokia nors akrobatine poza ar itin pribloškiamu apatiniu trikotažu. Reikėtų pastebėti, kad jokia atributika nepadės, jei viduje neplevena tikri jausmai ir nešėlsta aistra. Vyrai pataria elgtis natūraliau, neužgniaužti savo troškimų. Pasirodo, skirtingai nei byloja klasikiniai stereotipai, vyrams visai nebūtina, kad moteris stengtųsi realiame gyvenime įgyvendinti ekstravagantiškiausių erotinių filmų siužetų. Natūralumas ir dar kartą natūralumas – štai ko reikia vyrams.

► Perdėtai drovėtis

Tik dėl akių atsikalbinėjančios moterys rizikuoja, kad vyriškiui galiausiai nusibos jas įkalbinėti. Mat vyrai mąsto paprastai: tarpusavio santykiuose jie nemėgsta taisyklių ir štampų. Netgi jei mergina kompleksuoja dėl savo išvaizdos, jai tikrai neverta iki ausų galiukų slėptis po antklode. Visi be išimties vyrai susijaudina pamatę nuogą moters kūną, ir jis tikrai neprivalo atitikti kažkieno išgalvotų standartų. Be to, vyrai paprastai nė nemato tų trūkumų, kurie jums atrodo tiesiog nepakenčiamai pastebimi. Jei savo kūną matytumėte jus mylinčio vyro akimis, patikėkite, jis atrodytų daug patrauklesnis, nei jums pačiai atrodo.

Taigi atsipalaiduokite ir pamirškite baisiuosius savo trūkumus, jie tikrai nėra tokie baisūs. Neverta drovėtis ir aistros bei užplūdusių jausmų. Jei norisi rėkti – rėkite! Kitaip tariant, pamirškite savo baimes ir kompleksus, atsiduokite akimirkos žavesiui – ir viskas bus tiesiog nuostabu! Juk intymūs santykiai – tai atsakas į partnerio seksualinius impulsus. Stebėkite, kas jam patinka, ir duokite valią savo jausmams.


KĄ VYRAI PATARIA DARYTI

► Pasimylėjus prisiglausti

Minutės po artumo ne mažiau svarbios nei iki jo. Ne tik moterims, bet ir vyrams tuomet reikia paprasčiausio švelnaus prisilietimo. Ir ne tik pirštų galiukais ar lūpų kampučiais – daugumai vyrų patinka, kai partnerė švelniai priglunda visu kūnu. Kaip ir preliudija, taip ir švelnios glamonės po sekso rodo stiprų partnerių ryšį.

► Pajuokauti ir paplepėti

Dvigulė lova tinkama ne tik seksui, bet ir maloniems pokalbiams. Pasirodo, visai netiesa, kad po sekso vyrai nori tik nusisukti ir tuoj pat užmigti. Jiems patinka pasikalbėti. Aišku, ne kankinančiomis temomis apie meilę, vedybas ir pan. Būtent tokie lengvi mieli pašnekesiai poroms suteikia psichologinį komfortą. Lovoje galima ne tik užmiršti kankinančias problemas, bet ir smagiai pajuokauti ar tiesiog paplepėti apie bet ką. Svarbiausia – intymumo akimirkomis nesišnekėti buitinėmis temomis, pavyzdžiui, ką reikėtų nusipirkti ar paruošti pusryčiams. Vakaras ar naktis yra puikus metas, žadinantis atvirumą. Išnaudokite tai! Be to, mokslininkai tvirtina, kad pokalbiai po intymumo gerokai pagerina miego kokybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius