Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Žmonos dažniau išduoda vyrus su didesniais pasididžiavimais?

Ir vėl sugrįžtama prie seno kaip pasaulis ir žmonija klausimo: ar dydis svarbu? Kai kuriose šalyse tikrai taip.
Moterys suka į kairę, nes...
Moterys suka į kairę, nes... / Facebook.com
Mokslininkai šį kartą atliko ganėtinai netradicinį tyrimą Kenijoje ir išsiaiškino moterų neištikimybės priežastis. Buvo apklaustos 545 Kenijos gyventojos, vietinių žvejų žmonos, ir tuomet paaiškėjo, kad „tik“ 34 iš jų sukdavo į kairę... 
 
Mokslo žurnale „Plos One“ publikuoti duomenys atskleidžia, kad tie vyrai, kurie buvo apgaudinėjami, galėjo pasigirti įspūdingesniu pasididžiavimu (t. y. daugiau kaip 15 cm). Tačiau, kaip matome, tai jų neapsaugojo nuo meilės kančių. Na, o žvejų, kurių žmonos nusprendė paisyti ištikimybės, penio dydis buvo įvardytas kaip mažesnis nei tų, kuriuos apgavo žmonos (t. y. apie 13 cm). 
 
Skamba keistokai, turint omenyje šiuolaikinio pasaulio požiūrį ir tendencijas, kad didesnis vyro pasididžiavimas gali būti tiesus kelias į neištikimybę, ar ne? Vyriškoje visuomenėje lyg priimta didžiuotis tuo, ką davė gamta... Bet mokslininkai sako, kad kiekvienas papildomas centimetras gali reikšti, kad išdavystė atsėlina net pusantro karto dažniau. 
 
Dailiosios lyties atstovės penio ir neištikimybės sąsajas atskleidė per interviu. Paaiškėjo, kad moterims per didelis vyro penis siejosi su skausmu, diskomfortu ir nemaloniais potyriais sekso metu, todėl... jos užmezga romanus, norėdamos to išvengti. Nesiginčysime, kad tai gana keistokas būdas aiškintis santykius.
 
Kaip praneša Daily Mail, tyrimo tikslas buvo išsiaiškinti, kodėl partneriai būna vienas kitam neištikimi ir kaip galima sumažinti ŽIV plitimą. Taip pat paaiškėjo, kad jaunos moterys savo antrąsias puses išduoda kur kas dažniau. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius