Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosmoenergetikės prognozės: birželio 2–8 d. energijų kalendorius

„Šios savaitės energijos skatins veržlumą ir judėjimą. Reikalai turės tendenciją vystytis, pasislinks įstrigusių ar iki šiol negalinčių pajudėti iš aklavietės situacijų sprendimas. Įgausime daugiau jėgos, azarto, pasitikėjimo, geriau suvoksime kryptį, kur judame ir ko siekiame“, – teigia kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Energetika
Energetika / Fotolia nuotr.

Tai bus pakankamai veiksmingas ir rezultatyvus metas, galintis padėti susikurti ilgalaikės tolesnės veiklos ar kažkokio kūrybinio projekto pamatus

Šią savaitę energijos palankiau veiks moteris. Moteriška energija puikiai rezonuos su aplinkoje bręstančiais pokyčiais, greičiau ras dermę, tad moterys emociškai ir fiziškai lengviau prisitaikys prie permainų, subtiliau jaus besikeičiančių sąlygų tendencijas. Bus apdovanoti ir palepinti visi tie, kurie stengsis padėti moterims, kurie ieškos ne pretekstų ginčytis, o priims kompromisus, įveiks savo puikybę ir geraširdiškai siūlys savo pagalbą.

Darbdaviai, norėdami, kad kažkoks svarbus kompanijai reikalas būtų gerai ir greitai sutvarkytas, užduotis turėtų patikėti moterims. Moteris dažniau aplankys Fortūna, lydės sėkmė, joms daug kur atsidarys reikiamos durys, jos sugebės pasiekti tai, kas vyrams bus pakankamai sudėtinga ir painu.

Darbdaviai, norėdami, kad kažkoks svarbus kompanijai reikalas būtų gerai ir greitai sutvarkytas, užduotis turėtų patikėti moterims. Moteris dažniau aplankys Fortūna.

Šią savaitę būsime augančio sąmoningumo energijose. Intensyviau reikšis subtilaus, itin aukšto intelekto, dieviško ar Visatos proto ir išminties bei kūrybos energijos. Lengviau gausime informacijos iš Žemės ir Visatos lygmenų. Tikėtini nauji atradimai, teorijos, metodai, įgalinantis aukštų technologijų, medicinos, dvasinių žinių pritaikymą žmonijos poreikiams. Užsiimantys įvairiomis dvasinėmis praktikomis, ieškantys harmonijos ir dermės su aplinka bei subtiliomis energijomis asmenys gali justi transformaciją, kuomet plėsis jų suvokimo ribos, atras savyje naujų gebėjimų bei savybių. Tai laikas, kuomet lengviau seksis mokytis ir įsisavinti sudėtingus ir painius dalykus, – mūsų protas ir sąmonė bus atviresni naujai informacijai ir žinioms.

Vis dėl to šią savaitę pakankamai ryškiai reikšis ir pavojai, susiję su mūsų psichinėmis būsenomis. Stiprės intuicija, atverdama kelią iki šiol nepažintiems potyriams, tad vienus tai gali bauginti ir kelti sunkiai suvokiamą ar pagrįstą nerimą, taip pat įvairių baimių ir fobijų pasireiškimą, priklausomybes žalingiems įpročiams. Galime sulaukti aiškių pranašiškų sapnų, vizijų, patirti „deja vu“, prisiminti atskirus iki šiol iš atminties ištrintus šio ar praėjusio gyvenimo fragmentus. Pozityvūs prisiminimai kels nuotaiką, suteiks jėgų, stiprins mūsų motyvaciją ir ryžtą siekti svajonių realizacijos, o negatyvūs – atneš skausmingų išgyvenimų, kaltės jausmą, savigraužą, baimę, kad visa tai pasikartos.

Suaktyvės mūsų pasąmonėje slypintys demonai – kažko bijodami, stengdamiesi išvengti ir bėgdami, net nesuvokdami pritrauksime juos į savo gyvenimą ir aplinką. Tad greičiau ir tiksliau realizuosis baisiausios vizijos ir košmarai. Tai, ko bijome, apie ką galvojame, vienokiu ar kitokiu pavidalu pasireikš mūsų gyvenime. Patirsime pamokas, kuomet su viduje esančiais demonais teks susidurti realybėje. Tai gali lemti panikos priepuolius, varginančias būsenas. Skaudžiai į panašius patyrimus reaguos ypač jautrus mūsų organas – širdis. Dažniau tikėtini širdies ritmo sutrikimai, įvairūs negalavimai, skausmas ir tai lydinčios ligos.

Nepatartina užsiimti dvasinėmis praktikomis, meditacijomis ar kvėpavimo praktikomis asmenims, kurie turi stiprių baimių, taip pat tiems, kurie anksčiau patyrė ir išgyveno stiprius psichinius sukrėtimus, sąlygojančius fobijų atsiradimą, paniką, depresiją ar nervų sistemos ligas. Tiems asmenims geriau būtų susilaikyti nuo panašių praktikų ir harmoniją bei dermę kurti paprastomis meno išraiškos priemonėmis: muzika, dailės ir spalvų terapija ir pan.


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius