Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maistas krūtinės grožiui

Norite tikėkite, norite ne, tačiau tikinama, kad tinkama ir subalansuota mityba gali turėti įtakos mūsų krūtinės grožiui, dydžiui bei stangrumui. Taigi pasidomėkime, kokie maisto produktai gali pasižymėti krūtinę didinčiomis savybėmis.
Subalansuota mityba turi įtakos krūtinės grožiui
Subalansuota mityba turi įtakos krūtinės grožiui / Fotolia nuotr.

♦ Linų sėmenys ne tik turi įtakos krūtinės augimui, bet ir dargi sumažina krūties vėžio riziką. Jie turi augalinių fitoestrogenų, todėl skanaukite į sveikatą šio gamtos gėrio kartu su jogurtu ir kefyru kelis kartus per dieną. Rezultatus, jeigu kruopščiai laikysitės plano, pamatysite jau po kelių mėnesių.

 

♦ Raudonėlis, prieskonis, kurį vertina dažna šeimininkė taip pat pasižymi panašiomis savybėmis kaip ir linų sėmenys. Nuovirą su šia prieskonine žolele patariama gerti ir toms moterims bei merginoms, kurios skundžiasi menstruacinio ciklo sutrikimais. 2 valg. š. raudonėlio užpilkite stikline vandens ir palikite iki pritrauks apie 20 minučių. Gerkite šitą gėrimą pagardindamos pienu du kartus per dieną prieš valgį. Panašiu principu galite pasiruošti žemuogių lapų arbatos, kuri pasižymi tokiomis pat savybėmis.
 

♦ Taip dailesnei ir didesnei krūtinei labai gerai įtraukti į savo valgiaraštį sojos, imbiero, ciberžolės, gvazdikėlių, pomidorų, moliūgų, obuolių, papajos.

 

♦ Mėgstate salotos? Idealu, jeigu jas paskaninsite linų sėmenų, alyvuogių, sezamų aliejumi. Sveika aliejaus šaukštelį išgerti ir prieš pusryčius, tuščiu skrandžiu.

 

♦ Įtakos krūtinės dydžiui gali turėti ir ankštinės kultūros: pupelės, žirneliai, lęšiai. Gaminkite su jais tiek sriubas, tiek troškinius ar bet kokius kitus mėgstamus patiekalus, tik verta atsiminti, kad šie maisto produktai labai sunkokai virškinami, tad jų skanauti pakaks ir kelis kartus per savaitę.

 

♦ Dar vienas gardus krūtinės didinimo variantas – tai riešutai su medumi, tarkime, graikinius užliekite vienos citrinos sultimis, skystu medumi ir skanaukite kelis kartus per dieną: geriausia ryte po valgio ir vakare, po vakarienės.

 

♦ Krūtinė jums padėkos jeigu į savo valgiaraštį įtrauksite kuo daugiau košių: ryžių, avižinių dribsnių, kukurūzų ar kelių grūdų. Na, o jeigu dar šiek tiek pieno arba grietinėlės šliūkštelėsite, tai bus kone idealu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius