-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Džiaugsmas ir kuklumas: pirmieji princo George‘o žingsniai ir Kate palaidinė už 208 litus

Princo Williamo ir jo žmonos stilingosios Kembridžo kunigaikštienės Catherine gyvenimas lyg ant delno. Žiniasklaida nepaliauja komentuoti pirmosios Didžiosios Britanijos poros stiliaus, poelgių, asmeninio ir viešojo gyvenimo, o kai pasaulis išvydo mažasis George‘as, to dėmesio karališkoji šeima semiasi su kaupu.
Princas George'as
Princas George'as / AOP nuotr.

Nieko keisto, kad birželio 15-ąją, kai Didžiojoje Britanijoje minima Tėvo diena, 10-ties mėnesių princas sulaukė išties daug žvilgsnių. Glosteršyre tądien vykusios polo varžybos, kuriose rungtyniavo princai Williamas ir Harry, tapo puikiu podiumu karališkajai atžalai.

VIDEO: Pirmieji princo George'o žingsniai

Liepos 22-ąją pirmąjį gimtadienį švęsiantis berniukas nudžiugino visą karališką šeimyną savo pirmaisiais žingsneliais, kurie tapo tikra dovana jo tėčiui. 

Spauda, žinoma, nepaleido progos pagirti subtiliu stiliumi išsiskiriančios kunigaikštienės ir pasidžiaugti puikiai atrodančiu guviu mažyliu. Princas buvo papuoštas baltais polo marškinėliais, mūvėjo raudonais ir baltais dryželiais margintą kombinezoną (iš tolo atrodė rožinis), avėjo juodus batukus. Žavioji Kate pasirinko populiarų laisvalaikio variantą: aptemptus mėlynus džinsus, smėlio bei baltos spalvos loaferius, jūreiviško stiliaus ME+EM kompanijos Breton palaidinę trijų ketvirčių rankovėmis už 48 svarus sterlingų (208 Lt). Palaidinė taip išpopuliarėjo, jog kompanija nuotrauką iš renginio tuoj pat įsidėjo į savo svetainę:
 

ME+EM tinklalapio ekrano nuotrauka.
ME+EM tinklalapio ekrano nuotrauka.

Daugiau akimirkų iš renginio su pirmaisiais princo George'o žingsniais:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius