Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotosesijoje – paskutinės kūdikio gyvenimo dienos

Gruodžio 17-ąją Ohajo valstijoje (JAV) gyvenantys Lyndsay ir Matthew Brentlingeriai sulaukė pačios geriausios prieškalėdinės dovanos – pasitiko į pasaulį atkeliavusius jųdviejų dvynukus.
Kūdikis
Kūdikis / 123rf.com nuotr.

Porai tai buvo stebuklas, mat Lyndsay nėštumą stebėję gydytojai būsimiesiems tėveliams dar prieš gimdymą buvo pranešę liūdną žinią, kad vienas iš dvynukų gali gimti negyvas, rašo portalas cnn.com.

Vis dėlto berniukas Williamas ir mergaitė Reagan Brentlingeriai į pasaulį atėjo plačiai atmerktomis akimis, nors tai ir nepakeitė fakto, kad vienas iš dvynukų – Williamas – gimė su didelėmis širdies sveikatos problemomis. Ir nors iš pažiūros jis atrodė sveikas ir žvalus, kūdikiui tai buvo pirmosios ir kartu paskutinės gyvenimo akimirkos.

Šeimos draugė Mandy Edwards žinojo, kad abiem savo dvynukais Lyndsay ir Matthew Brentlingeriai galės džiaugtis neilgai, todėl ji susisiekė su žinomu vietos fotografu ir sutarė dėl kalėdinės dovanos savo draugams – jaukios visos šeimos fotosesijos.

Išgirdusi šeimos istoriją fotografė Lindsey Brown nustūmė į šoną visus savo darbus ir sutiko padaryti išskirtinę šeimos fotosesiją. Laikas čia buvo nepaprastai svarbus, mat niekas nežinojo, kiek dienų dar išgyvens Williamas.

„Negalėjau patikėti, kaip tobulai kūdikiai atrodė. Kai dariau jų nuotraukas, kūdikiai svėrė vos po 2,2 kg. Williamas fotosesijos metu buvo ypač žvalus, atrodė, lyg bandytų iš pasaulio pasiimti viską, ką tik jis gali suteikti, o mažylė Reagan beveik visos fotosesijos metu sau saldžiai miegojo.

Tik pažvelgęs į šią tobulą šeimą, niekada negalėtum net pamanyti, kokią iš tiesų sunkią naštą jie neša“, – cnn.com portalui pasakojo fotografė Lindsey Brown.

Praėjus keletui dienų po fotosesijos, Williamas mirė. Šiame pasaulyje jis pabuvo tik 11 dienų, tačiau, kaip vėliau portalui cnn.com sakė jo tėtis, tai buvo „pačios laimingiausios dienos jų šeimos gyvenime“.

Daugiau fotosesijos nuotraukų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius