Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sauskelnes kūdikiui ant restorano stalo pakeitusi moteris sulaukė pasmerkimo

Viešojo maitinimo įstaigose galioja nemažai draudimų. Pavyzdžiui, kai kur neleidžiama įsivesti augintinių, kitur nepageidaujamos šeimos su mažais vaikais...
Kūdikis
Kūdikis

Tačiau kaip reikėtų vertinti trijų vaikų mamos poelgį, kuri 4 mėnesių kūdikiui sauskelnes pakeitė tiesiai ant picerijos stalo? Savaime aišku, kad šalia buvo ne vienas valgantis klientas... 

Restorano atstovai buvo griežti, ir moterį su atžalomis, sudėję jų maistą į dėžutes, greitai išprašė lauk. O ką pasakoja pati mama Miranda Sowers? 

„Aš tiesiog norėjau pakeisti sauskelnes savo mažajai dukrai Reagan, kuriai šiuo metu keturi mėnesiai. Žinoma, kad nukeliavau tiesiai į tualetą, tačiau ten nebuvo jokio vystymo stalo. Taigi, teko grįžti ir šį darbelį atlikti ant restorano stalo. Galėjau tai padaryti ir mašinoje, tačiau būtų tekę vestis ir kitas dvi dukreles Lauren ir Katelyn. Pamaniau, kad taip bus kur kas greičiau ir paprasčiau“.

Moteris tikina, jog niekas net nepastebėjo, kadangi ji sauskelnes pakeitė labai greitai. Tačiau visai kitaip tvirtina vadybininkas Donny Lala, kurio šeima valdo šį restoraną. Jis teigia, kad klientai pradėjo skųstis ir piktintis. „Kai tik mama pradėjo keisti sauskelnes, kaipmat pasklido nemalonus kvapas. Mažiausiai troškome, kad besimėgaujančius maistu pradėtų pykinti“.

Taigi, restoranų vadovai pamanė, kad geriausia išeitis – supakuoti mamos ir trijų vaikų maistą bei paprašyti jų išeiti. O Miranda Sowers tylėti neketina, kadangi ją toks elgesys įsiutino, ir ji pasiskundė atitinkamos instancijoms. Restorano valdytojai vis tiek laikosi savo nuomonės ir mano, kad pasielgė teisingai, ir tikina, kad pagalvos apie specialius baldus tualetuose, kurie padėtų mamoms pasirūpinti savo mažyliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius