-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintaras gali ir gydyti

Gintaras yra saulės energiją skleidžiantis šaltinis, Žinių radijui pasakojo gintaro terapeutė, masažuotoja ir kosmetologė Edita Vigelytė.
Gintaro akmenukai
Gintaro akmenukai / „Fotolia“ nuotr.
Temos: 1 Gintaras

„Gintaras tiesiog yra energizatorius. Kodėl žmonės renka gintarą ir laiko jį namuose dėl grožio? Tai yra akmuo, kuris skleidžia saulės energiją. Pasižiūrėjus į jį, mes tiesiog asocijuojame jo spalvą su saulėtomis dienomis, energijos tėkme, buvimu toje energijoje“, – laidoje „Mano sveikata“ kalbėjo E.Vigelytė.

Pasak jos, gintaras turi puikų sudedamąjį elementą – gintaro rūgštį, kurios galima įsigyti ir sintetiniu pavidalu įvairiose ekologinių prekių parduotuvėse, vaistinėse. 

„Gintaro rūgštis stimuliuoja ir balansuoja organizmo procesus: stimuliuoja imuninę sistemą ir paspartina ląstelės savybę panaudoti maksimalų deguonies kiekį iš minimalaus. Tai yra, paskatina ląstelę kvėpuoti“, – kalba E.Vigelytė.

Kai ląstelė taisyklingai, gerai kvėpuoja, anot jos, tada ir pasisavina maisto medžiagų, geriau dauginasi, o gyvybinį ciklą baigusios ląstelės tvarkingai pašalinamos iš organizmo, kas yra puiki onkologinių susirgimų prevencija. 

E.Vigelytė atkreipia dėmesį, kad jonizuojančio gintaro masažo, kuris skirtas atnaujinti mūsų ląstelių veiklą – įjungti, energizuoti ląsteles – nerekomenduojama daryti antroje dienos pusėje, nes yra buvę atvejų, kai E.Vigelytės klientai nebeužmiega vakare, pasinaudoję gintaro terapijos paslaugomis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius