Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip pastebėti pirmines ligų priežastis?

Jau galima įrodyti, užfiksuoti su specialia aparatūra, kad žmogus nėra tik fizinė mašina, sako lektorius, konsultantas, technologijų mokslų daktaras ir bioenergetikos specialistas Artūras Dabkevičius.
Pora
Pora / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Sveikata

„Šiuolaikinis mokslas visa tai vertina taip: tai, ką galima užfiksuoti, ką spinduliuoja žmogus, tą galima ir laikyti jo energiniu lauku. Tai elektromagnetinis laukas. Yra infraraudonasis spinduliavimas, radioaktyvusis spinduliavimas, taip pat mes skleidžiame ir mikrobangų spektrą – prakaitas, kvapas sudaro visą tą mūsų lauką“, – Žinių radijo laidoje „Mano sveikata“ kalbėjo A.Dabkevičius.

Pasak jo, šiuolaikinės ezoterikos požiūriu, žmogaus aura yra sudėtinga struktūra. Manoma, kad žmogus turi 7 kūnus: „Puikiausiai žinome savo fizinį kūną, kurį rengiame, prausiame, duodame valgyti, geriame ir panašiai. Be fizinio kūno yra ir kiti. Yra energetinis arba eterinis, astralinis, mentalinis, karminis, bodhialinis, atminis.“

Šiuolaikinis mokslas visa tai vertina taip: tai, ką galima užfiksuoti, ką spinduliuoja žmogus, tą galima ir laikyti jo energiniu lauku. Tai elektromagnetinis laukas, – kalbėjo A.Dabkevičius.

Pasak jo, fizinį, eterinį, astralinį, mentalinį kūną galima užfiksuoti auros nuotraukoje. Subtilesnių, dvasinių kūnų, kol kas užfiksuoti dar nėra įmanoma. „Bet žmonija yra daug pažengusi į priekį, kad būtų galima su aparatūra, metodikomis, programine įranga parodyti, kad žmogus nėra tik fizinė mašina – yra ir kai kas daugiau“, – teigia A.Dabkevičius.  Anot jo, iki šio laikmečio nebuvo priemonių, kaip užfiksuoti šią subtilią energiją.

A.Dapkevičius pasakojo, kad žmogaus biolaukas (aura) tiriamas Kirliano metodu: „Šio tyrimo metu galima gauti informaciją apie žmogaus fizinę ir energoinformacinę būklę. Žodį energoinformacinę galima suskaldyti į dvi dalis. Energinė dalis duoda duomenis apie mūsų energinę būseną, o informacinė – apie emocinę, psichoemocinę ir mentalinę būseną.“

Fiziniame lygmenyje mes matome tai, ką užfiksuoja šiuolaikinė medicininė aparatūra, pastebi lektorius. „Energoinformacinėje būsenoje galima pastebėti užuomazgas – pirmines priežastis, dėl kurių vėliau atsiranda sutrikimai fiziniame lygyje“, – pasakoja jis.

„Deja kol kas Lietuvoje yra sudėtinga situacija su netradiciniais diagnostikos ir gydymo metodais, bet turime vilčių, kad dabartinis ministras tą netradicinį gydymą ir diagnostikos priemones įdiegs į bendrą sveikatos sistemą“, – teigia A.Dabkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius