Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 05

Nevykęs LSDP nario bandymas sutaupyti kelis litus „Mersedeso“ vairuotojai (nuotraukos)

Praeidamas pro Kauno miesto savivaldybę pastebėjau neįprastą reiškinį: kostiumuotas vyriškis padeda „Mersedeso“ vairuotojai pastatyti automobilį neleistinoje vietoje.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Praeidamas pro Kauno miesto savivaldybę pastebėjau neįprastą reiškinį: kostiumuotas vyriškis padeda „Mersedeso“ vairuotojai pastatyti automobilį neleistinoje vietoje. Moteriškė dar paklausia, ar tikrai tokia vieta tinkama stovėjimui, vyriškis atsako, kad bus gerai, niekas čia nesikabins. Po to išsitraukia piniginę, išsiima (kaip vėliau pastebėjau) invalido pažymėjimą ir padeda jį po langu ant prietaisų skydelio.

Automobilis nepažymėtas neįgaliojo ženklais, pats žmogus turbūt jo nevairuoja ir mašina jam nepriklauso. Gal čia būdas išvengti mokesčio už stovėjimą?

Mobiliuoju telefonu nutariau nufotografuoti mašiną, tuo metu priėjo ir aikštelę prižiūrintis darbuotojas. Apžiūrėjęs automobilį, jis patvirtino, kad šis stovi neleistinoje vietoje ir pažeidžia stovėjimo taisykles. Gal vyriškiui, kuris priklauso LSDP partijai ir buvo kandidatu sąraše į Kauno miesto savivaldybę, vertėjo paaukoti kelis litus, o ne paskolinti savo invalidumo pažymėjimą?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius