Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 08

Nufilmuota: neatidus BMW vairuotojas partrenkė pėsčiąjį, praeiviai į tai nereagavo

Važiuojant per Rotušės aikštę Kaune netikėtai pavyko nufilmuoti, kaip į perėją įžengusį vyresnio amžiaus vyriškį partrenkė BMW automobilis, kurio vairuotojas tuo metu žiūrėjo į deš...
BMW nepraleido pėsčiojo
BMW nepraleido pėsčiojo

Važiuojant per Rotušės aikštę Kaune netikėtai pavyko nufilmuoti, kaip į perėją įžengusį vyresnio amžiaus vyriškį partrenkė BMW automobilis, kurio vairuotojas tuo metu žiūrėjo į dešinę pusę.

Neteisinu vairuotojo, tačiau taip pat reiktų prisiimti dalinę atsakomybę ir smėlio spalvos automobilio vairuotojui, kuris paliko išsikišusią mašiną beveik sankryžoje ir taip stipriai sumažino matomumą prieš perėją – čia jau, matyt, lietuvių mentaliteto bruožas ir esu tikras, kad 90 proc. lietuvių pateisins tokį mašinos pastatymo būdą.

Taip pat šiek tiek stebina praeivių elgesys, nes dauguma nekreipė dėmesio į eismo įvykį, kurio metu galimai nukentėjo žmogus ir jam buvo reikalinga pagalba.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai, pamatę šią skaitytojo informaciją, pranešė, kad tą pačią dieną dėl įvykio buvo pradėtas tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius