Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 24

Šalčininkuose siautėja miestą niokojantys chuliganai (video)

Į ikrauk.lt redakciją kreipėsi anonimu išlikti panoręs skaitytojas, nutaręs pranešti apie Šalčininkuose siaučiančius chuliganus.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Į ikrauk.lt redakciją kreipėsi anonimu išlikti panoręs skaitytojas, nutaręs pranešti apie Šalčininkuose siaučiančius chuliganus.

„Esu Šalčininkų miesto gyvenojas, žinau daugybę miesto problemų. Viena iš jų - tai miesto chuliganai, kurių sutramdyti nesugeba net policija. Jie yra jauni žmonės, tačiau jų bijo net policijos pareigūnai. Chuliganai ne tik gali naudoti fizinę jėgą prieš pareigūnus, bet ir vairuoti automobilius išgėrę, neprisisegę diržų, nepraleisti pėsčiųjų. Visi tai žino, tačiau policija nieko nedaro - bijo. Šį savaitgalį pavyko užfiksuoti vaizdus, kuriuose matyti, kaip chuliganai niokoja kątik rekonstruotą miesto parką. Rekonstrukcija kainavo virš milijono litų. Miesto gyventojai vieną chuliganą gali atpažinti - tai Sergėj Adamovič. Kitas žmogus sunkiai matomas, tačiau tai Žiunios pavardę turintis pilietis. Vaizdo įrašuose taip pat matyti, kad žmonės yra neblaivūs, tačiau atvyko automobiliais. Matyt, šiems žmonėms atsirado laisvo laiko nuo kontrabandos vežimo, tad jie nusprendė „papokštauti“. Beje, mokesčių inspekcija galėtų pasidomėti, iš kur šie žmonės turi tiek pajamų, kad sugeba nusipirkti ir automobilius, ir kitą techniką, nors yra niekur nedirbantys“, - rašo redakcijai skaitytojas bei prideda aptartus vaizdo įrašus.

VIDEO: ikrauk.lt
VIDEO: ikrauk.lt 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius