Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 22

Coliukė Venera: prašome prisidėti prie tyrimų

Venera – mūsų organizacijos coliukė. Katytė išgelbėta dar liepos pradžioje kartu su savo broliukais, kurie, deja, neišgyveno. Katinėliai sunkiai sirgo – vienam kačiukui buvo paš...

Venera – mūsų organizacijos coliukė. Katytė išgelbėta dar liepos pradžioje kartu su savo broliukais, kurie, deja, neišgyveno. Katinėliai sunkiai sirgo – vienam kačiukui buvo pašalintos akys, kitam – gydytos hormonais. Mirtys staigios, skrodimai parodė kepenų, inkstų nepakankamumus. Įtariama, kad kažkas įgimto.
Su baime žiūrėjome ir į augančią Venerą. Šiadien katytei 8 mėn., bet ji atrodo lyg mažas kačiukas paaugliukas, sveria vos du kilogramus. Bet sunkiai ji dovanojosi ne dėl savo coliukiško ūgio, bet baukštaus būdo. Venera linkusi būti nuošaly, nemėgsta triukšmo, kitų kačių (jas toleruoja, bet draugauti, žaisti niekuomet neina). Jai reikia kantraus žmogaus, kuris dovanos daug dėmesio ir meilės, leis jai būti savimi – nepriklausoma, savarankiška, o ji, laikui bėgant, įgaus pasitikėjimą ir mokės išreikšti savo meilę ir prisirišimą.
Venerai jau labai ilgai ant akių užsidėję treti vokai. Mažylė pabalusi, dar tas neaugantis svoris (specialiai jai ne kartą taikėme svorio didinimo dietas – nepadėjo). Tai dažniausiai rodo vidaus organų negalavimus. Labai norėtumėm ją nuodugniai ištirti. Galbūt jos būdas – atsargus, melancholiškas – toks, nes kažką nuolat skauda, maudžia? Galbūt vystosi kažkoks nepakankamumas, kurį galima sustabdyti. Taip, panašu, kad jos genai ne patys geriausi, bet mes ją labai mylime ir norime padėti. Reikalingi visi kraujo tyrimai, virusinių, imuninių ligų testai, galbūt echoskopija.

Labai prašome prisidėti prie Veneros tyrimų. Reikalinga parama 250 lt.

Ačiū labai už Jūsų gerumą.

Skambinti: +370 615 58898, +370 689 73782 el.p. info@rainiukas.lt
www.rainiukas.lt
Mūsų rekvizitai bet kokiai paramai:
VšĮ „Rainiukas“
kodas 302733794
A/S LT 56 7300 0101 3075 8928

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius