Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 14

Išgelbėtas iš siaubo kambario, Reinas ieško namų!

Ši ištrauka istorijos, iš kurios buvo išgelbėtas juodas katinėlis Reinas: „Septyni išsigandę katukai buvo rasti iki lubų apkrautame šiukšlėmis, senais daiktais, dvokiančiais...

Ši ištrauka istorijos, iš kurios buvo išgelbėtas juodas katinėlis Reinas: „Septyni išsigandę katukai buvo rasti iki lubų apkrautame šiukšlėmis, senais daiktais, dvokiančiais skudurais bute. Išmatos, supuvęs maistas, vėmalai, nudvėsusių gyvūnų lavonai.Visi katukai pūliuojančiom akim, sloguojantys, dehidratavę, vos paeinantys, smirdantys ir alkani...”


Reinas, dar visai jaunas katinėlis, maždaug 1 metų amžiaus, todėl šiandien galime tik pasiguosti, kad laikas, kurį jis praleido įkalintas nenormalaus žmogaus bute, tebuvo trumpas jo gyvenimo etapas, kuris galbūt kada nors liks tamsi praeities šmėkla. Į „Naminukų” globą Reinas pateko baikštus, užguitas, visiškai nepasitiknitis nei žmogumi, nei savimi.


Ir taip norėtųsi iš jo juodos galvelės ištrinti visą jo patirtį, viską ką buvo matęs, pažinęs, jautęs ir ko bijojo. Nes kolkas jam vis dar baisu. Tvarkomas narvelyje vis dar susigūžia ir verkia, lyg pasąmonė sakytų jog turi nuo kažko gintis. Reinas vis dar mokosi. Visko iš naujo.


Jis jau kastruotas, greit bus paskiepytas. Svajojame, kad atsirastų žmonės, kurie suteiktų Reinui šansą pažinti kitokį pasaulį. Šiuo metu jam itin sunku socializuotis, dienas leidžiant prieglaudos narvelyje, todėl svajojame, kad atsiras namai arba globa, kur jis turės daugiau laisvės nei pusantro kvadratinio metro...


Juodukas Reinas ieško kantrių, gerų, supratingų šeimininkų, kurie padėtų jam adaptuotis ir po truputį paleisti senas baimes. Manome, kad Reinas ateityje būtų pakankamai savarankiškas katinėlis, todėl galėtų gyventi tiek bute, tiek name, tiek kaime.


Jei galite šiai gelbėjimo istorijai suteikti tai kas svarbiausia- laimingą pabaigą, skambinkite 8 648 30077 (Naminukai, Vilnius) arba 8 605 46795!


P.s. Atsakingai apsisprendusiems transportas organizuojamas ir į kitus miestus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius